przemow Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zawsze było narzekanie że Twinek nie na takie ratio ja Stella... Teraz ma ! Brać i się nie zastanawiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zawsze było narzekanie że Twinek nie na takie ratio ja Stella... Teraz ma ! Brać i się nie zastanawiać.Skoro mają części współzamienne to i ratio się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 A mają jakieś części współzamienne? Przekładnie są z innych stopów chyba nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Ale pasują. Prawdopodobnie jest różnica w powłokach a czy stopach to nie wiem. Nie sprawdziłem. Wiem ze mogę sobie zrobić Stellę PG biorąc podzespoły z TP PG 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 (edytowane) proszę o powstrzymanie się od osobistych wycieczek, spam wyczyszczony... @Maciek. uprzejmie upraszam i... nie będę więcej@przemo_w, odpuść także Edytowane 10 Stycznia 2021 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezcez7 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Panowie Czy ktoś dokładał łożyska do Twin Powera FD 4000 PG 2020 ?Jeśli tak to będę wdzięczny za link do jakiegoś filmiku instruktażowego i listę łożysk. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotta25 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Witam wszystkich mam takie szybkie pytanie, jezioro z łódki kij 198cm głównie opad główki 7-20 gram i gumy max 12cm jaki TP wybrać C 3000 czy 4000?? Z góry Dziękuję bardzo za pomoc pozdrawiam. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Ja bym brał rozmiar 4000 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Ja bym brał rozmiar 4000A ja do takiego kija bym wziął certate 3000d ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 A ja do takiego kija bym wziął certate 3000d Nie ma to,.... jak trafna odpowiedź na zadane pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) Nie ma to,.... jak trafna odpowiedź na zadane pytanieBo mam porównanie do TP4000.Napisałem to z przymrużeniem oka ale jak widać nie wszyscy umieją czytać ze zrozumienrm ????A tak po za tym twoja wypowiedź nic nie wniosła do zadanego pytania... Miłego wieczoru???? Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez Sławek77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Po kilkudziesięciu godzinach zwijania linek tp2020 mogę powiedzieć że się polubiliśmy Nie ma za wiele rzeczywistych zdjęć takiego zestawu, więc chyba warto to pokazać.TP 4000 PG ze szpula yumeya coltsniper.Szpulka jdm i dodam, że nie są to tanie rzeczy. Pojemność 200 m linki PE 1.5.Na moje potrzeby akurat 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Ile pokazała waga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Ile pokazała waga? Sama szpulka to 45 g.Kolowrotek z ta szpulka i docelowa korbka (czarna) od Daiwy to 250 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) Ja użytkuje od kilku miesięcy dwa takie TP i o małym mogę powiedzieć tyle że są mega dalekie rzuty 2g + mała gumka przy kiju 190cm przerzucam w kilku miejscach Dunajec o dużym się nie wypowiem jeszcze bo narazie łowię lekko do 10g, może w sezonie sandaczowym coś więcej się wypowiem Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez PePe. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neronhell Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Koledzy czy model c3000 ogarnie przynęty rzędu 10cm gumki na główkach w okolicach 10gr? Czy to będzie dla niego za dużo na dłuższą metę? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Koledzy czy model c3000 ogarnie przynęty rzędu 10cm gumki na główkach w okolicach 10gr? Czy to będzie dla niego za dużo na dłuższą metę? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaOgarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider718 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Mam pytanie sporo się już dowiedziałem tutaj od kilku kolegów z forum plus przeczytałem wątek na temat Twin Powera i mam teraz dylemat czy wybrać PG z przełożenie 4,4:1 czy 5,3:1 głównie będę łowił na jeziorze jeśli chodzi o podbicia (gumki 20+) to z wędki nie kołowrotka kijek mam 250 jakaś porada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Mam pytanie sporo się już dowiedziałem tutaj od kilku kolegów z forum plus przeczytałem wątek na temat Twin Powera i mam teraz dylemat czy wybrać PG z przełożenie 4,4:1 czy 5,3:1 głównie będę łowił na jeziorze jeśli chodzi o podbicia (gumki 20+) to z wędki nie kołowrotka kijek mam 250 jakaś porada ?Mi do podbijania nie pasował PG,co nie znaczy że z tobą będzie podobnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 PG raczej do przynęt stawiających znaczny opór podczas ściągania w rzekach. Ewentualnie do bardzo ciężkich przynęt. Do podbicia tego co wymieniłeś standardowe przełożenie w kołowrotku będzie lepszym wyborem i przy okazji bardziej uniwersalnym. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Posłuchaj @'mat-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider718 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Dziekuje bardzo za pomoc, wybór w takim razie oczywisty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Koledzy!! Prosze o wasza rade.Ktorego Twin Powera wybrac... Łowisko - rzekaPrzynety: glownie wahadla do 5cm, obrotowki 1-2, woblery do 7cm Wedka 245cm do 21gr Postawic na 4000 czy moze c3000 ogarnie takie tematy? PozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Takie przynęty to 2500 spokojnie ogarnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi