drakmen Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 No to widziałem, chciałbym wiedzieć jak w praktyce wychodzi.W praktyce, to plecionki opisane średnicami, to o kant ch.ja potłuc te opisy. Różnej plecionki opisanej tak samo wchodzi różnie ????.Opisy PE są dużo dokładniejsze i z reguły zgadzają się/są bliskie temu, co opisuje producent na kołowrotku.Jeśli zapytasz o konkretną plecionkę i akurat ktoś nawijał, wtedy może Ci pomóc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 WitamMam prośbę do użytkowników 4000MHG o zważenie szpulki, najlepiej pustej no ale wiadomo...Z góry bardzo dziękuję Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 44-45g Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Doprawdy Archanioł Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 Doprawdy Archanioł Wielkie dzięki Taka sama od vanquish 4000mhg wazy 39 g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 11 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 Poszukałem, dopytałem i już wszystko wiem.Będzie dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi