phelela Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 (edytowane) Kolejna najnowsza nowość dnia dzisiejszego : http://fishing.shimano.co.jp/product/series/stella_sw/index.html Stella SW już od rozmiaru 4000 . https://youtube.com/embed/sJlvrYFhBZE?html5=1&fs=1 filmik . Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Stycznia 2020 przez phelela 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Teraz można kupić Stellę Esdabliu 4000 i łowiąc nią w pobliskiej gliniance, poczuć się przez chwilę jak na Andamanach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Dolny wałek, ufffff.Ile będzie ważył model 4000 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Dolny wałek, ufffff.Ile będzie ważył model 4000 ?Andrzej kiedy minie Ci to przewrażliwienie?355g waży model 4000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Andrzej kiedy minie Ci to przewrażliwienie?355g waży model 4000.No to katastrofa ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 No to katastrofa Czemu? O wagę chodzi? Ostatnie modele też tyle ważyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Z mojej strony Przemek to ironia. Nie wyobrażam sobie, aby kołowrotek ŚW wielkości 4000 ważył mniej niż ~350gr. A przy tej wadze każde +/-10gr jest nieodczuwalne. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Z mojej strony Przemek to ironia. Nie wyobrażam sobie, aby kołowrotek ŚW wielkości 4000 ważył mniej niż ~350gr. A przy tej wadze każde +/-10gr jest nieodczuwalne.Spoko.Jeszcze w 4 edycji SW będzie ważył poniżej 300g[emoji38][emoji38][emoji38]. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Ważne, żeby wałek nie był na górze 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zdecydowanie jestem na TAK.4000 HG. Po latach nieobecnosci, wroci Stella SW do komody 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Spoko.Jeszcze w 4 edycji SW będzie ważył poniżej 300g[emoji38][emoji38][emoji38]. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu TapatalkaTo będzie wtedy nie Stella SW a Stradic SW ha ha ha :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 No coż. Wkrótce trzeba będzie wyszperać zaskórniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Tiagra 30LB nie tyle waży, nie mówiąc już o 50LB.Kołowrotek morski jak sama nazwa wskazuje jest do ryb morskich i musi ważyć. Nie ma zmiłuj.Ja to jeszcze na początku drogi, ale już zdążyłem posmakować i wyrobić zdanie. Co to jest 350g? Rozumiem, jakby moja żona narzekała, albo córka, ale dorosły chłop ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Na wagę nie narzekam, dobrze że poniżej 400 gramów a wałek w Stelkach niech pozostanie tam gdzie był od zarania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Od 2008 konstrukcja się w zasadzie nie zmienia. Czysta kosmetyka. w 2020 niestety oporówka zmalała i wyleciała poza budę. Waga jest ok, w sam raz do kija trociowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 godski ,da się na pewno odchudzić ja to zrobię jak już przyleci do mnie 4000HG ,pozbędę się też złota,żeby się mi z Lurekillerem nie pomyliła 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Ciekawi mnie, czy 20 dostanie w rozmiarze 4000 nowy rotor. Na razie obstawiam złoty pięćdziesiąt, że po raz trzeci będzie ten sam. Oczywiście w małych rozmiarach nie będzie tych bajerów chłodzących hamulec w szpuli, co >8000.Patrząc na pokrętło hamulca, pewnie szpule będą kompatybilne z 08 i 13 bez konieczności zmiany pokręcajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) Szpula jest 52/19Więc będa te od Stelli 4000 fj i odpowiednie z yumeya pasować.Dla chętnych również ta od vanquisha 19. Więcej zachęt do zakupu nie potrzebuję Edytowane 15 Stycznia 2020 przez Guzu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 (edytowane) Dodatkowo od Twinów SW 09 i 15 oraz Stelli zwykłych 07 i 10 Edytowane 15 Stycznia 2020 przez smokwelski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Szpula jest 52/19Więc będa te od Stelli 4000 fj i odpowiednie z yumeya pasować.Dla chętnych również ta od vanquisha 19. Więcej zachęt do zakupu nie potrzebuję Ja nawet takich zachęt nie potrzebowalem wystarczylo mi potwierdzenie, ze bedzie rozmiar 4000 hg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 W placie już w promo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Myślę, że ten temat został błędnie zatytułowany. To nie jest żadna nowa Stella tylko dodanie mniejszej i większej rozmiarówki do istniejącego już wcześniej modelu Stella SW'19.Nie ma cię czym zachwycać poza rozszerzeniem istniejących już możliwości.Temat ten powinien być połączony z założonym już wcześniej dotyczącym modelu Stella SW'19. Edytowane 16 Stycznia 2020 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 To właśnie jest marketing ,wystarczy przenieść na nowy rok i nowość , brzmi zacnej . Ważne ze dali 4000 w katalogach mogą opisać to nawet rokiem smoka???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Jest tabela wielkości.i marzenia o SW 4000HG znikły jak łzy na deszczu...i jeszcze do tego dwa łożyska wywiał wiatr zmian...przestaję powoli żałować, że rzutem na taśmę szarpnąłem jeszcze 13-tkę. Produkcja sierpień 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 https://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/50186/20-shimano-stella-sw-4000hg-free-shipping-march-debut.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi