Skocz do zawartości

Shimano Stella SW 2020 & 2025

phelela

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejna najnowsza nowość dnia dzisiejszego : http://fishing.shimano.co.jp/product/series/stella_sw/index.html Stella SW już od rozmiaru 4000 . 6ca886ec5893e72807e950413d3e0f36.jpg

https://youtube.com/embed/sJlvrYFhBZE?html5=1&fs=1 filmik .

Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez phelela
  • Like 1

Z mojej strony Przemek to ironia. Nie wyobrażam sobie, aby kołowrotek ŚW wielkości 4000 ważył mniej niż ~350gr. A przy tej wadze każde +/-10gr jest nieodczuwalne.

Spoko.Jeszcze w 4 edycji SW będzie ważył poniżej 300g[emoji38][emoji38][emoji38].

Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Tiagra 30LB nie tyle waży, nie mówiąc już o 50LB.

Kołowrotek morski jak sama nazwa wskazuje jest do ryb morskich i musi ważyć. Nie ma zmiłuj.
Ja to jeszcze na początku drogi, ale już zdążyłem posmakować i wyrobić zdanie.
 Co to jest 350g? Rozumiem, jakby moja żona narzekała, albo córka, ale dorosły chłop :D?

• Like 1

Ciekawi mnie, czy 20 dostanie w rozmiarze 4000 nowy rotor. Na razie obstawiam złoty pięćdziesiąt, że po raz trzeci będzie ten sam. Oczywiście w małych rozmiarach nie będzie tych bajerów chłodzących hamulec w szpuli, co >8000.

Patrząc na pokrętło hamulca, pewnie szpule będą kompatybilne z 08 i 13 bez konieczności zmiany pokręcajki.

Myślę, że ten temat został błędnie zatytułowany. To nie jest żadna nowa Stella tylko dodanie mniejszej i większej rozmiarówki do istniejącego już wcześniej modelu Stella SW'19.

Nie ma cię czym zachwycać poza rozszerzeniem istniejących już możliwości.

Temat ten powinien być połączony z założonym już wcześniej dotyczącym modelu Stella SW'19.

Edytowane przez vako
  • Like 1

Jest tabela wielkości.

i marzenia o SW 4000HG znikły jak łzy na deszczu...

i jeszcze do tego dwa łożyska wywiał wiatr zmian...

przestaję powoli żałować, że rzutem na taśmę szarpnąłem jeszcze 13-tkę. Produkcja sierpień 2019.