Guzu Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Jest tabela wielkości.i marzenia o SW 4000HG znikły jak łzy na deszczu...i jeszcze do tego dwa łożyska wywiał wiatr zmian...przestaję powoli żałować, że rzutem na taśmę szarpnąłem jeszcze 13-tkę. Produkcja sierpień 2019.No przecież jest 4000 hg w Stelli Sw https://www.plat.co....arch-debut.html I jeśli 2013 sw miała 14/1 łożyskA ta najnowsza ma 13/1 łożysk... To oznacza że w rolce jest ten nowy patent z 2014 Stelli i tyle.A jakie dwa łożyska mniej autor na myśli miał ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zawsze można kupić TP SW napchać łożysk gdzie popadnie( np 2szt w kosz wodzika) i będzie "prawie" Stella ha ha ha :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phelela Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 W placie już w promo 4 tysiące to promo czy ja źle liczę Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 4 tysiące to promo czy ja źle liczę Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu TapatalkaJak zawsze, wynik liczenia zależy od punktu widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Promują młynek na stronie głównej ,nie promocja cenowa???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Ciekawe jaka będzie cena w kraju ? Jakieś obstawianko ? Ja obstawiam 3499 - moze zbyt optymistycznie Edytowane 16 Stycznia 2020 przez kruz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 15% off - ja tam widze promo cenową https://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/50186/cPath/4027_4029_4034_118/reel/20-shimano-stella-sw-4000hg-free-shipping-march-debut.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) No przecież jest 4000 hg w Stelli Sw https://www.plat.co....arch-debut.html I jeśli 2013 sw miała 14/1 łożyskA ta najnowsza ma 13/1 łożysk... To oznacza że w rolce jest ten nowy patent z 2014 Stelli i tyle.A jakie dwa łożyska mniej autor na myśli miał ? W filmiku w tabelce, wziętej ze strony shimano us, ni ma. Może i rzeczywiście jest, dostępna jako jdm, czasem oni mają szerszą paletę wersji. Nie 13+1, a 12+1 ma 4000 2020. Nie żebym tam jakoś ich niezbędnie potrzebował, albo twierdził że bez nich sie młynek rozsypie, ale chodzi, jak w psach 3, o zasady. Stella ma mieć łożysk w opór, gdzie ino wetknąć idzie. Nawet jakby się miały nie kręcić???? TPSW ma budę półplastik. A tu już nie "prawie", a lata świetlne do stelli, pół worka łożysk nie pomoże???? Edytowane 16 Stycznia 2020 przez smokwelski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Ja krawaty kupuje w Paryżu...Stal w Centrostalu...A kołowrotki w Japonii Więc nie wiem co mówią strony US czy UDSSR Już w kilku wątkach pisałem, nie ma złych Stelli. Z zastrzeżeniem, że wady fabryczne się zdarzają.Są stelle niedbane, zużyte, zajechane, uszkodzone i inne.Więc chyba nie musimy się próbować spierać czy 19/20 czy 13 czy 08, albo układać jakiś rankingów .Jest wybór, są możliwości dopasowania zakupów do swoich oczekiwań i potrzeb.Oby jak najdłużej taki stan się utrzymał.A gdzie łożyska ubyło, albo dołożyli... Na szczęście to już nie moja sprawa Miłego kręcenia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśniak Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Na wagę nie narzekam, dobrze że poniżej 400 gramów a wałek w Stelkach niech pozostanie tam gdzie był od zarania.No właśnie. Dlaczego w konstrukcjach SW Shimano w żadnym z kołowrotków nie zastosowano górnego wałka posuwu szpuli ? Nawet w TwinPower '15 SW.Chyba jest to czymś podyktowane panowie. Przyznam szczerze że nie darzę sympatią rozwiązań oscylacji z górnym wałkiem i i darzyć nie będę. Zbyt wiele się otarłem z problemami takich rozwiązań i w dodatku w niektórych rozwiązaniach tych nowych i nowszych bardzo odchudzonych (np. 1 prowadnik wózka ),itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Na pierwszy rzut oka , trzy rzeczy podobaja mi się w tej Stelli . Jest ładna , waga niewielka tej mocarnej maszynki i przełożenie HG . Pewnie zawita u mnie w niedalekiej przyszłości 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Właśnie rozmawiałem z Joshem z J&H (mój sprzedawca vanstala)jest na targach w Japan postara się coś nagrać z 4000Sw 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phelela Opublikowano 17 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Właśnie rozmawiałem z Joshem z J&H (mój sprzedawca vanstala)jest na targach w Japan postara się coś nagrać z 4000SwLiczę na film podobny jak ten rusek że ja rozłoży i złoży i zostaną jeszcze części Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Właśnie rozmawiałem z Joshem z J&H (mój sprzedawca vanstala)jest na targach w Japan postara się coś nagrać z 4000SwJak go opublikujesz to nie zasnę do marca. W sklepie ze stellami jestem gorszy niż moja żona w sklepie z butami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Jak go opublikujesz to nie zasnę do marca. W sklepie ze stellami jestem gorszy niż moja żona w sklepie z butami Jak dużo człowiekowi do szczęścia nie trzeba :) . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Dokładnie - nawet woda i ryby nie potrzebne ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Ja swoje nówki 14000 i 18000 wyrwałem za 2300 i 2800, więc warto poczekać na okazje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Ja swoje nówki 14000 i 18000 wyrwałem za 2300 i 2800, więc warto poczekać na okazje.18000 to ewentualnie potrzebowałbym jako wyciągarka do Jeepa Mi się udało przed nowym rokiem 5000SW PG 2013 za 400 E kupić. Oczywiście nówkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Mi się udało przed nowym rokiem 5000SW PG 2013 za 400 E kupić. Oczywiście nówkęTo jest nieprzyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 To jest nieprzyzwoite Tez zachodze w glowe jak i dlaczego. Ale skoro pan w sklepie taką cene podal to czym predzej wyciagalem z portfela cztery zielone banknoty, zeby sie przypadkiem nie rozmyślil [emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Jak będziesz następnym razem miał tego typu okazje to daj znać na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Tez zachodze w glowe jak i dlaczego. Ale skoro pan w sklepie taką cene podal to czym predzej wyciagalem z portfela cztery zielone banknoty, zeby sie przypadkiem nie rozmyślil [emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkFarciarz[emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Jak będziesz następnym razem miał tego typu okazje to daj znać na PW Bede tam pod koniec lutego, jesli beda jeszcze mieli a ja nazbieram chetnych na wieksze zakupy to kupie. Jak bylem tam przed swietami to z dwoma kolegami robilismy takie „troche” wieksze zakupy i tylko dlatego na tą wisienke na torcie dostalem taką cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zapisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Za 400 € też bym się zapisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi