lukaszkosciukiewicz Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Ktoś z was próbował wkładać lekkie szpule od chińczyka do Abu revo X ? Chciałbym spiąć abulca z lekka szpulka z okoniowym castem żeby ogarnial 15-20 g przynęty. Zastanawiam się jak to będzie działać nie wiem czy to nie za lekko do tego multika nie mam pojęcia jak taka szpula będzie działać z hamulcem magnetycznym. https://a.aliexpress.com/_dMMOS Wspomniana szpula od chińczyka. Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Czegoś nie rozumiem. Przecież oryginalna szpula w Revo X ogarnia normalnie 15-20gr. Po co do tego lekka? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Nigdy nie schodzilem z nim poniżej 50 g dlatego zastanawiam się czy nie lepiej założyć lekkiej szpulki żeby fajnie latały takie 4 całe + 10 g glowka Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Jeśli mówimy o tym samym to gwarantuję Ci, że 10g+4' lata spokojnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Dokładnie ten ja mam z przełożeniem 6.6.1 Dzięki za odpowiedź BOB [emoji108] Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumowy Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Z tego revo canibal 9 cm + główka 5g(14g) leeeci ponad 40m[emoji16]. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IntruZ9 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Revo x to bardzo dobry młynek,ja swojego ostatnio wziąłem na stół, oliwki, smary. dostal drugie życie, lata aż milo!!Revo x to taki ryobi zauber wśród stałoszpulowców, nie jest drogi w zakupie a ciężko powdziec coś złego o tej maszynie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IntruZ9 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Swoją drogą multik który skutecznie pomógł mi wejść w świat baitcastungu, swego czasu rozpoczynając przygode,zaczynałem właśnie nei od revo x...przez pierwszy rok miałem może 3 brody które zresztą po 30s rozplątywałem,nigdy żadnego odstrzału(do dziś dnia mocno się dziwię jak ktoś mówi że ma ciągle brody,straty przynęt itd????ja nie wiem co to znaczy) a latały z tego przynęty od 15 do 70gramów masy łącznej.Na dziś dzień przeskoczyłem na daiwe ss i zilliona, ale revo x leży wypucowany w szafie i czeka w rezerwie bo za bezcen nie warto sprzedawać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 17 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 No walsnie ja tez jak przesiadlem sie na lepsze multiki to sobie zostawiłem revo X bo szkoda sprzedawać za takie pieniadze, swoje przepracował a teraz przyda się do okoni na ciężej. Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Nigdy nie schodzilem z nim poniżej 50 g dlatego zastanawiam się czy nie lepiej założyć lekkiej szpulki żeby fajnie latały takie 4 całe + 10 g glowka Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka U mnie natomiast chodzi w przedziale do 50g. Przy odpowiednim kiju 3g + 4 cale gumka bez problemu ( mówię o łowieniu z łódki, gdzie nie muszę super daleko rzucać). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IntruZ9 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Na tyle uniwersalny sprzęt że każdy gdzieś tam znajdzie dla niego zastosowanie, dla przykładu:kolega używa go pod 20cm trouty które ważą około 100gramów,2lata biczowania wody i dalej młynek lata aż, miło (wersja z najniższym przełożeniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 17 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 U mnie na początku rzucał 50-70 g Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Szkoda że do stx - a 4 nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 a wiecie moze zy do revo beast mozna dokupi lzejsza szpulke lub ogolnie jakas zapasowa na ciensza linke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 17 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 To by się chyba mijało z przeznaczeniem tej maszynki [emoji846] Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 nie do konca . nie mowie o szpulce ul ale o jakies zwyklej zapasowej lub ciut lzejszej , lub moze od innego revo podpasuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 17 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Tylko po co ? Bestia to jest multik do rzucania kotletami po co go odchudzać? Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Tylko po co ? Bestia to jest multik do rzucania kotletami po co go odchudzać? Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu TapatalkaNo właśnie. Bestia ogarnie 30-200 więc co tu odchudzać?. Na oryginale ogarnia wagę średnią i bardzo ciężką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 A gdzie mozna kupic oryginalna szpulke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 9 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2023 Podbijam temat - czy ktoś wie gdzie można dokupić (orginalna lub zamiennik) szpulę do Abu Revo X? Czy te z Aliexpress oznaczone jako Pmax3, Smax 3 będą pasowaly do Revo X? Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 11 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 Do Revo X pasują - Pmax3, Smax 3, Bmax 3. Wcześniejsze szpulki Pmax2, Smax2 i Bmax2 mają większą średnicę. Generacja 4 mniejszą, o ile dobrze pamiętam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Czy do Revo 4 X pasuje szpula od Revo S? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi