domeldoom Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Cześć, od ładnych paru lat urlopuję się tylko na campingach, pod namiotem.Od tego roku zaczynam przygodę z caravaning-iem. Czy ktoś z Koleżeństwa łączy taki sposób odpoczynku/podróżowania/biwakowania z wędkarstwem? pzdr,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Jak najbardziej,zapinam przyczepę, pakuję ponton i w drogę.Zeszłoroczny urlop spędziłem na pojezierzu Drawskim,ale raczej unikam tłoku i szukam dzikich miejscówek i co kilka dni zmiana jeziorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Miałem w kraju busa wrzucałem materac, śpiwór,butlę gazową, wędki wodery zawsze wisiały w aucie.Dzisiaj na obczyźnie wypożyczam kamperka wrzucam wędki i też jadę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Nie wiem czy to dłuższy związek, zobaczymy. Do tej pory za nami dwa krótkie wypady Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 24 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 (edytowane) Nie wiem czy to dłuższy związek, zobaczymy. Do tej pory za nami dwa krótkie wypady Ja do tej pory urlopowałem się tylko pod namiotem i brakowało mi mobilności.Dlatego też nabyłem używanego campera - zobaczymy czy to wielka miłość :-)Bo jeśli faktycznie będzie w użytku często to pójdę dalej, ale jakby miał się skończyć na jednym wypadzie urlopowym to pójdzie do ludzi. Czy ktoś przerabiał wędkarsko/carawaningowo Skandynawię?Ewentualnie, do bywalców w Skandynawii, czy są pola campingowe dostosowane pod wędkarzy? Edytowane 24 Stycznia 2020 przez domeldoom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Pola nie są dostosowane do wędkarzy, ale masz wszystko, czego dusza zapragnie.W Szwecji często są łodzie do wynajęcia, a licencje kupuje się w recepcji. W Norwegii mniej pól z łódkami. w Finlandii rzadko są łodzie, tam każdy ma swoją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 24 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Jakie łowiska, Szwecja, z campingami - w sensie dystans "z buta" możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 W zeszłym roku zakupiłem kampera i próbuję wędkarstwa głównie nad morzem wybieram wtedy do postoju mariny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi