jerzy Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Witam, Szukam czegoś do kija Rozemejier jointed jerk 80gMiałem w rękach w sklepie w/w multik, zrobił na mnie lepsze wrażenie niż ABU C3. Czy ktokolwiek z użytkowników forum miał, ma, używa ten multiplikator? Liczę na opinie.pozdrawiam Jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Taki multik lub bardzo podobny miał lub jeszcze ma Mifek. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Thymallus dobrze prawi... mifek miał kilka egzemplarzy i sprzedal... moze nawet jeszcz ejest do wyrwania w rozsadnej cenie w mojej wiosce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 cześća cos więcej mifku?? nawija jakoś linke, ma jakis hamulec, sprawdził się w praktyce, nie rozleciał sie na pierwszej rybie, jakis zakres obsługiwanych przynet? ITD cena jest duużo mniejsza niz wersja conquest a myślę, ze do rozemejiera byłby jak ulałpozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 jeśli dobrz epamietam to u mnie jest do wciągniecia za cene nieco ponad polskiej ceny C3. coś około .. ---> PRV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 posiadam takową calcuttę intęsywnie już dostała po mechanizmach,tj.slider 12S,jack,i wielkie obrotówy nr 7-14(wielkość)wszystko działa jak trza nić się nie rozkręca ,nic nie klekocze,jednym słowem wszystko ok.do rozka 80-tki bedzie moim zdaniem idealna,calcutta ma ramę wycinaną z jednego kawałka aluminium.więc napewno jest to trwała i sztywna konstrukcja.hamulec ma płynny o ile pamiętam do 7kg,linkę nawija równo ,bez skosu ja kupiłem swoja za 400zł i jestem zadowolony dardzo.Wmoim przypadku łowię nią nie lżej niz głowka 10gr i guma 7cm co daje okolo15gr,takie wabiki już super latają,ale to dolny zakres :)na szpulę wchodzi 160m 0,25(markowej plecionki 0,20 trzymającej średnicę wejdzie 200m)calcutta orała juz i wiślane rynny i wszystko jest ok.szczerze polecam.pozdrohasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Małe sprostowanie Po wymianie pogladów z Mifkiem okazało się, ze nie miałem w rękach tytułowego kołowrotka, tylko jakąś amerykańska wersję Niniejszym dziękuje hasiorowi za informację i wysilek i zamykam wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Jureczku w zasadzie to masz do czynienia z maszyną typu 201B tylko w nieco poszerzonej wersji - czyli dokładniej GTB (nawiercana rama i panel i szpula chyba tez ) PS. i jest jeszcze jedno amerykance lubia dluzsze rączki wiec niewykluczone (z zdjec na to wyglada) ze ta wersja ma rączke przedłużoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi