TAURUS1989 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Czy ma ktoś kontakt z @RUDI75? Zamawiałem oczka do przynęt, kolega twierdził że otrzymam jakiś gratis ale po upływie prawie 2 tygodni nie doczekałem się oczek ani też kontktu ze strony Rudiego :/ Wiem że jest jeszcze co najmniej jedna osoba poszkodowana. Może ktoś zna Rudiego osobiście i jest w stanie wytłumaczyć co się z nim dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Deja vu http://jerkbait.pl/topic/73647-problem-w-kontakcie-z-u%C5%BCytkownikiem-rudi75/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Nie chce być adwokatem ale byłem w podobnej sytuacji. Pragnę uspokoić kupujących, wszystko dojedzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Wszystko do wszystkich wysłane. Wrócę do domu wysyłam potwierdzenia. Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi