piethras Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Ktoś posiada wymieniony kijek i może skrobnąć kilka słów. Interesuje mnie model 2,74 m do 28 gram.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Mam Dialunę o takich parametrach, a w związku z tym, że Moonshot to budżetowa wersja tej pierwszej, zdecydowanie pochwalę blank - niesamowita kosa, bardzo lekka i ma power w dolniku. Po sezonie w parze z TPSW jestem zadowolony, łowiłem dużo na różne rzeczne woblery, świetnie sprawdza się podczas łowienia boleni, fajnie łowi się też na poppery, natomiast w słynnym opadzie komfort jak dla mnie na rzece to ok.14 - 18 g plus guma. Minus Dialuny to brak pokrowca i tuby, wędka przyszła w kwadratowym opakowaniu "tubie" z przezroczystego tworzywa, która nie nadaje się do codziennego wykorzystania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piethras Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 (edytowane) Wędką zamówiona. Postanowiłem na swojej skórze sprawdzić co i jak.Dam znać dla ewentualnych ciekawych tematu jak wrażenia, jakość itp. Edytowane 23 Stycznia 2020 przez piethras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi