Skocz do zawartości

Na szybko ukręcone

RulleZ

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Od lekko ponad roku zdarza mi się na szybko ukręcić jakiegoś jiga. Stety, niestety, każdy jest inny a powtarzalność nie jest ich cechą charakterystyczną ;) początki były ciężkie :D i brzydkie :D teraz zresztą też nie jest lepiej. Część przynęt została na krzakach, inne rozdałem, część leży w piwnicy i dojrzewa ;) tak jak moja "twórczość," dużo dowiaduję się o materiałach itp.

Postaram sie tu wrzucać na bieżąco kolejne realizacje :) losowe... aktualny stan na zdjęciach. Głównie kręcę na głównych/hakach Mini od Gamakatsu/Expert.

post-63249-0-16499900-1579641489_thumb.jpgpost-63249-0-73741300-1579641502_thumb.jpg

... i cos chyba sa warte ;) mój PB.

post-63249-0-37526000-1579641768_thumb.jpg

post-63249-0-86529100-1579641520_thumb.jpg

• Like 10

Dobrze jest  :)  Kontynuować lepiej w tym wątku  ;)

"Kontynuować lepiej w tym wątku  ;)" czy tu zbrakło jakiegoś linku? czy raczej Mistrz Yoda :)

BTW. dziś przyszło nowe imadło :D Tanie, a chyba dobre. Oraz materiały czerwone/fioletowe.... Może coś ukręcę na szybko.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Żart zrozumiałem, odpowiadam. Miała być kiedyś żabka ale jakoś nie wyszła więc użyłem tutaj.

20200222_163328.jpg

Zakupione w CW.

Dzieki za odpowiedź.

Nigdy dotąd nie zdobyłem się w wykonywanych przez siebie przynętach na mix sierść/ pióra / guma.

Poprzestaje na pierwszych dwóch z dodatkiem chenilli i flash.

Ciekawy jestem efektów tego Twojego mixu.

Daj znać.

Pozdrawiam i powodzenia

Dzieki za odpowiedź.

Nigdy dotąd nie zdobyłem się w wykonywanych przez siebie przynętach na mix sierść/ pióra / guma.

Poprzestaje na pierwszych dwóch z dodatkiem chenilli i flash.

Ciekawy jestem efektów tego Twojego mixu.

Daj znać.

Pozdrawiam i powodzenia

w tej rybce są 'nogi', które kiedyś miały pójść do żabki (podpatrzone na YT), ale nie wyszło. Wcześniej czepiałem po jednej gumie na stronę do zonkerów/streamerów (zobacz drugie zdjęcia wrzucone w pierwszym poście).

w tej rybce są 'nogi', które kiedyś miały pójść do żabki (podpatrzone na YT), ale nie wyszło. Wcześniej czepiałem po jednej gumie na stronę do zonkerów/streamerów (zobacz drugie zdjęcia wrzucone w pierwszym poście).

Jakiej głębokości są Twoje pstrągowe łowiska ?

• 8 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...