RulleZ Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Cześć. Od lekko ponad roku zdarza mi się na szybko ukręcić jakiegoś jiga. Stety, niestety, każdy jest inny a powtarzalność nie jest ich cechą charakterystyczną początki były ciężkie i brzydkie teraz zresztą też nie jest lepiej. Część przynęt została na krzakach, inne rozdałem, część leży w piwnicy i dojrzewa tak jak moja "twórczość," dużo dowiaduję się o materiałach itp. Postaram sie tu wrzucać na bieżąco kolejne realizacje losowe... aktualny stan na zdjęciach. Głównie kręcę na głównych/hakach Mini od Gamakatsu/Expert. ... i cos chyba sa warte mój PB. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Dziś dzień pracy zdalnej kawa wypita, Zonker/Streamer pod czeburaszkę ukręcony w dalszym planie twory z wczoraj wieczorem. A szczotka do ubrań najlepiej zbiera resztki materiału. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Dobrze jest Kontynuować lepiej w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Dobrze jest Kontynuować lepiej w tym wątku "Kontynuować lepiej w tym wątku ;)" czy tu zbrakło jakiegoś linku? czy raczej Mistrz Yoda BTW. dziś przyszło nowe imadło Tanie, a chyba dobre. Oraz materiały czerwone/fioletowe.... Może coś ukręcę na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Przepraszam, nie zamierzone przeoczenie...http://jerkbait.pl/topic/30939-poczekalnia-moje-pierwsze-kroki-w-tw%C3%B3rczo%C5%9Bci/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Przepraszam, nie zamierzone przeoczenie...http://jerkbait.pl/topic/30939-poczekalnia-moje-pierwsze-kroki-w-twórczości/Cos już tam kiedyś wrzuciłem Sprzed chwili. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Kolejne na szybko ukręcony. Będzie na niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Początki rotodubbingu dwie rybki, dwie pijawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Mógłbyś napisać co to jest na tej prawej rybce ?Gumka recepturka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Mógłbyś napisać co to jest na tej prawej rybce ?Gumka recepturka ? Żart zrozumiałem, odpowiadam. Miała być kiedyś żabka ale jakoś nie wyszła więc użyłem tutaj.Zakupione w CW. Edytowane 22 Lutego 2020 przez ASAPfishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Żart zrozumiałem, odpowiadam. Miała być kiedyś żabka ale jakoś nie wyszła więc użyłem tutaj. 20200222_163328.jpgZakupione w CW.Dzieki za odpowiedź.Nigdy dotąd nie zdobyłem się w wykonywanych przez siebie przynętach na mix sierść/ pióra / guma.Poprzestaje na pierwszych dwóch z dodatkiem chenilli i flash.Ciekawy jestem efektów tego Twojego mixu.Daj znać. Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Dzieki za odpowiedź.Nigdy dotąd nie zdobyłem się w wykonywanych przez siebie przynętach na mix sierść/ pióra / guma.Poprzestaje na pierwszych dwóch z dodatkiem chenilli i flash.Ciekawy jestem efektów tego Twojego mixu.Daj znać. Pozdrawiam i powodzeniaw tej rybce są 'nogi', które kiedyś miały pójść do żabki (podpatrzone na YT), ale nie wyszło. Wcześniej czepiałem po jednej gumie na stronę do zonkerów/streamerów (zobacz drugie zdjęcia wrzucone w pierwszym poście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 w tej rybce są 'nogi', które kiedyś miały pójść do żabki (podpatrzone na YT), ale nie wyszło. Wcześniej czepiałem po jednej gumie na stronę do zonkerów/streamerów (zobacz drugie zdjęcia wrzucone w pierwszym poście).Jakiej głębokości są Twoje pstrągowe łowiska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Zima idzie. Czas na piętrze. Szybki set do samodzielnego zrywania na główce 7g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Na szybko na jutro rano. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 13 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Kolejny szybki set. Uzupełnienie po porannym spacerze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Male podsumowanie krecenie uspokaja. Mogę przyjąć ze po 1.5 roku zabawy mam ulubione materiały A tu najnowsze po sztuce, 5.5mm lekko dociążone lameta. Hak #4 Hends 120 BL. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 21 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Na weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 27 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Od razu pisze, że nie zaglądałem dzis na jerka na ten dzial wiec i mi wybaczcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 27 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 A i ja coś miałem ukręcić na wieczór , ale stwierdziłem że się napiję, woda śniegowa zejdzie to trzeba będzie jakiegoś kropka złowić. Dobrze że się kręci. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi