łukasz zagan Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Witam Nazywam się Łukasz Śledzę jerkbait.pl od paru lat i i jakiś czas coś tworzę Mamy czas na pstrąga więc zrobiłem cos pod niego. Co o tym myślicie? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Kolory fajne,szczególnie te dwa dolne z pierwszej kolumny (moje ulubione).Napisz coś o pracy woblerów. Toną,czy pływają? Podaj "wzrost" i wagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Dzięki Waga ok 4gram i 7 cm długości. Są tonące i pływające. Praca drobna i lusterkujaca. Filmik z pracą wrzucę na weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Witam Wrzucam linki z pracą moich wobków na pstrąga Sorki za jakość i brak dźwięku ale nagrywalem telefonem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek31 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Fajnie ze się zdecydowales:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Siema MicekDługo się zastanawiałem czy warto pokazywać swoje zabawki. Do arcydzieł jeszcze mi daleko ale ważne że łowię na nie ryby Sam wiesz że są łowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 27 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Witam Wiem że narazie jest czas pstrągowania ale ja również uwielbiam polować na klenie. Jest pewna magia w lapaniu tych ryb Branie zbierającego smuzaka przez klenia to jest coś niesamowitego. Na te rybki mam coś takiego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Super robactwo.jaki to materiał? Drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 DziękiWiększość to lipa i parę z żywicy, bo chciałem żeby były lotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Wobler ten co na pstrąga ale w nowej szacie Będą oklejone z efektem łuski. Może jakies malowanie na bolenia albo coś pod sandacze. Zobaczymy za parę miesięcy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Cos takiego teraz wymyśliłem Pracuje mocno agresywnie ogonem i dość głęboko schodzą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Wobki maja 5 cm i ok. 4 gram. Wykonane z żywicy Stelaż po całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Klasyczne "siudemeczki" Malowanie bardziej pod sandacza lub bolenia i 1 pod pstrąga Na dole znalazła się jeszcze "piąteczka" o wadze ok 8 gr na dalekie klenie dla kolegiZobaczymy jeszcze jak wkleje steryWszystkie tonące i z przygaszonym ogonem więc raczej praca będzie delikatna. Chciałbym że lusterkowaly ale nie zawsze to mi wychodzi???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 (edytowane) Witajcie ponownie Teraz coś nowego. Nowy pomysł, nowa formaStelaż przez całość i różna gramatura. Oczywiście żywica Długość 7cm i waga od 4 do 15g. Praca delikatna i lusterkującaWobler z przeznaczeniem na bolenie ale inne drapieżniki też się skuszą Edytowane 25 Lutego 2020 przez łukasz zagan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Wobki poustawiane. Mam mały problem z woblerami bez sterow. Chciałbym uzyskać lusterkowania w opadzie. Obciążenie umieściłem na przodzie woblera od głowy do dolnej kotwiczki. Bardzo proszę jakąś poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Musisz pokombinować z ilością obciążenia i głębokością jego umieszczenia.Możesz też je trochę rozciągnąć, poza oczko, w stronę ogona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Dałem obciążenie w tym miejscu Przy 8 grama fajnie pracuje ogonem ale tylko podczas ściągania a przy 4 też ale już o wiele delikatniej. W opadzie nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Wobler wyżej...tak jak lenny podpowiada.przesuniesz obciążenie do tyłu, uzyskasz lusterkowanie w opadzie , i zmienisz pracę podczas prowadzenia podczas ściągania przynęty.Wobler niżej liples-cykada. Nie kombinuj z lusterkowanie podczas opadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) Dzięki za podpowiedzi Jest lusterkowanie i odpowiednia praca Edytowane 28 Lutego 2020 przez łukasz zagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) Tym razem coś pod czerwcowe sandacze Nowa forma i nowe odlewy. Narazie 3 sztuki Stelaż przez całość i różne obciążenie. I jedna sztuka bez obciążenia. Wszystkie pływające. Waga od 7 do 8,5 grama i 11 cm długości . Filmik z pracą po pomalowaniu na gotowo Edytowane 5 Marca 2020 przez łukasz zagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Takie malowankoDół perła a gora czarna i różne opalizacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 WitajcieWrzucam filmiki z pracą moich wobków Bardzo proszę o jakie sugestie odnośnie pracy woblerow. Co mogę poprawić żeby było lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Woblerki robią robotę Taki niecałe 41. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Małe piąteczki ok 3,5 grama 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 22 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Siódemki pod pstrąga oraz ósemki pod sandacza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi