łukasz zagan Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Tylko jeden taki duży 47Trzy sztuki podobnej wielkości wygrały że mną i wyjechało parę ryb 30-36 cmDzionek uważam za udany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Witajcie Możecie mi powiedzieć co się stało z moim lakierem (domalux) Po nałożeniu lakier zaczął żelowac na powierzchni woblera.Lakier się kończył więc przelałem wszystko do sloiczka i metoda zanurzeniową lakierowałemMoże dostał stał za dużo wilgoci, bo wcześniej miałem wkręta w puszcze i było ok. Teraz to już nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Raczej to nie to . Bardziej bym stawiał na to że kolor się gryzie z lakierem .Bądź farba na woblerze nie wyschła dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 To 2 warstwa lakieru tak się zachowała. 1 schnęła prawie dobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Dobrze nie widzę na fotce ale miałem kiedyś coś podobnego z Domaluxem jak zbyt szybko położyłem kolejną jego warstwę. Z Hartzlackiem jak na razie problemu takiego nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Ja używam tylko hartzlacka, nigdy nie było problemów. Poza tym fajna jest pojemność 350ml, która starcza na polakierowanie setki woblerów i zawsze mam świeży lakier. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Witajcie Już po ustawieniu i gotowe czekają na swój czas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Kolejne do kolekcji. Do części brakło sterów, ale już są w drodze. Część jest oklejona i zalakierowana. Wobki potwierdzily swoją skuteczność na weekend. Kolega zlowił na Odrze 4 szczupaki (53,55,58,65) oraz połakomił się sandacz 65 cm. Także polecam jak ktoś chętny<...> szczupaki bez forumowego minimum, poza tym... utytłane w trawie, błocie, no nie...nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz zagan Opublikowano 29 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 Witajcie O to 2 modele woblerow. Są to 7 cm Virus, który świetnie się sprawdzał na pstrągach. Tym razem coś pod klasyczna uklejkę na Odrzańskie drapieżniki. Dał już parę ładnych okoni, kleni oraz szczupaka 80 cmWobler jest pływający, ma drobną pracę lusterkującą, stelaż przez całość. Wobler wysepuje w wersji płytko schodzącej tak do 1 metra, który super się sprawdza na opaskach oraz w wersji głębiej schodzącej do 2,5 m. Woblery waży ok 4 gr i są bardzo lotne. Drugi wobler na ma jeszcze nazwy, ma 9 cm u waży ok 8 gr. Jest płytko schodzący. Drobno lusterkuje. Świetnie trzyma się nurtu. Polecam na główki oraz opaski. Wobler z przeznaczeniem na sandacza, ale i bolenie go lubią oraz inne drapieżniki. Wszystkie woblery wykonane są z żywicy, stelaż przez całość, od 5 do 8 warstw lakieru. Uzbrojone są w kotwice VMC. Filmik z pracą już niedługo. Dajcie znać co sądzicie w komentarzach , każda uwaga może pomóc, a jeśli ktoś chętny to proszę na privPozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi