KamiLures Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Jedne z moich ulubionych wytworów sandaczowych.. Modele 9 cm, waga 9 gram. Praca migoczaca, płytko schodzące i m. in. do nocnych połowów. Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrauchan Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Gratuluje powtarzalnosci to trzeba miec reke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Cześć masz może coś na zbyciu twitchowego pod zębate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juhasek Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Często widuję twoje wobki na grupie na fb. Są 3 rzeczy które szczególnie mi się w nich podobają. To, że mimo robienia sporych ilości nadal wykonujesz je z drewna, gdy większość poszła już dawno w piankę lub żywicę (dla mnie to właśnie 100% handmade) . Zachowujesz przy tym świetną powtarzalność kształtu każdej sztuki. No i porządnie wyprofilowane oczka, to świadczy o tym, że przykładasz się do każdej sztuki, a nie trzepiesz masówkę jak wielu innych. Zawsze jak widzę wobler z koślawymi oczkami to od razu na myśl mi przychodzi, że ktoś go zrobił na odp... Do tego, biorąc pod uwagę to, że stosunkowo niedawno zacząłeś z lurebuildingiem, widać, że bardzo szybko się rozwijasz. Życzę powodzenia i pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLures Opublikowano 12 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Dawno mnie nie było.. Czas pokazac moje twitche. Modele maja 55mm, waga ok 4.6 grama, wolno tonace. 5 wersji kolorystycznych.. Imitacje ryb łososiowatych. Sama nazwa też wzięła się od łososia gorbusza. Te mają akcenty fluo. Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Oj widze ze wysoko zawiesiłes poprzeczke ,wobki z pianki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Doczytałem balsa noto pieknie pojechałes,masz talent brawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLures Opublikowano 12 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Dzięki. Balsa. Ogółem wszystkie wobki, które robię są z drewna [emoji123] Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLures Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Coś pod okonki, pstrągi i inne drapieżne. Model można powiedzieć, że uniwersalny. 55 m, materiał drewno. Tworzę metoda 2 połówek Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Masz moze film z praca garbusa?Jak radza sobie na pojedynczym haku z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLures Opublikowano 2 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Tu mam pracę.https://youtu.be/H27s4y4Qe00 Do pojedynczych haków ..mogą mieć za mocna pracę. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Faktycznie bardzo mocno pracuja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLures Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Dawno mnie nie było.. trzeba nadrabiać zaległości. Sporo zmian. Z racji, iż woblery są z balsy - na drewno stosuje 2 warstwy żywicy aby wzmocnić wytrzymałość. Nie korzystam z miękkich materiałów, ale dodatkowe zabezpieczenie może się przydać. Ja widzę spora zmianę w twardości. A chodzi mi głównie o to, aby poprawiać jakość. Po co mam rezygnować z drewna, które mam już obeznane. Tu przedstawiam model węgorka. Jest to wobler łamany ma prawie 12 cm. Stelaż jak zawsze przez całość, malowany farbami samochodowymi (aero) Ten dedykowany jest pod sandacza, nada się również na szczupaki w płytkie miejscówki. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLures Opublikowano 22 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Paiku, model 10 cm dedykowany pod szczupaka, ale też spisuje się na sandaczach. Wobler jest na bazie twitcha, więc mozna nim twitchowac. Drut jak zawsze przez całość, 1 mm Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLures Opublikowano 25 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Coś pod klenia.Model 3 cm, Bączur (z połączenia słów Bąk i Wilczur) [emoji28]Wobki wolnotonace, sprawdzają się na okoniach i kleniach. Wykonane z balsy , drut przez całość. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLures Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Kolejny model, nieco dopracowany (wizualnie) Soria 11 , 5 wersji kolorystycznych, drut 1 mm przez całość, balsa , wzmocniona żywicą, wykończona hartzlakiem. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLures Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Nieco odświeżony Sander, model 9 cm waga też 9 gram. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLures Opublikowano 10 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2021 Garbusy 5.5 cmPraca XMateriał balsa, wzorowane głównie na rybach występujących w naszych wodach (prawie wszystkie) Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLures Opublikowano 20 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Dawno mnie nie było. Mały przedsmak twitchy z serii Pstrąg- 7.5 cm. Plywajace.. Na tą chwilę pokazuje 2 wersje malowania. Oczywiście drewno.. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Grubo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLures Opublikowano 21 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Tak się prezentuje pełna gama kolorów. 5 kolorów podstawowych. 7.5 cm, waga 6.3 gama, wersja pływająca Zdjęcia domowe, więc nie oddają prawdziwych kolorów. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Są piękne jakby japonskie ale z Polski.Super ci to wychodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLures Opublikowano 21 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Dzięki staram się. Ale jeszcze nie jest to, co bym chciał [emoji28] Pokaże jeszcze jeden wcześniejszy sort. Te wobki wymagaja niestety czasu niestety [emoji19] Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Ja niewiem co ty byś chciał poprawiać ale dla mnie już jest bomba.Ale widzę że masz wysoko zawieszona poprzeczkę dla siebie noto tylko na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Dla mnie też bomba. Piękne ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi