KamiLures Opublikowano 1 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Między czasie skończyłem pewne klasyki. Trociowe. 7 cm, pływające. Kolorystycznie. Kto co lubi, czyli fluo łun naturalne. Boleniowy, czyli Korsarz. Jest to poprawiona wersja mojego woblera. Nieco je zmieniłem. Zyskały trochę na wyglądzie i na pracy. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Kamil co tu taka cisza ?Uciesz nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLures Opublikowano 18 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Coś się robi. Cały czas trociowe i coś boleniowego. Doszedł nowy kolor, klient chciał taki na Makrele Dodam nawet fotkę z Makrela, bo dostałem. (Jako ciekawostkę) [emoji28] Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLures Opublikowano 21 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Coś dla siebie. Kolejne twitche. Model 5.5 cmZ elementami kolorów fluo. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLures Opublikowano 3 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Mała odskocznia od pstrągowych tematów.Sandaczowe klasyki 11 cm, waga 10 gram , pływające. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLures Opublikowano 5 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Teraz coś o standardowym kształcie, 5.5 cm Garbusek. Pływający model waga do 5.5 gram, praca X. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 10 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Piękne wobki, twiche wyglądają mega zawodowo. Jak byś kiedyś chciał się wymienić na obrotki/wahacze to pisz.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLures Opublikowano 4 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Paiku X Zander 10 cm Wobler wykonany z drewna, korpus utwardzony dodatkowo. Te są głębiej schodzące, waga ok 12 gram (pływające)Malowania głównie ryb występujących w naszych łowiskach. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLures Opublikowano 15 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Trochę nowości, trochę sprawdzonych konstrukcji. Trochę nowych malowan.. np Makrela Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLures Opublikowano 26 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Popery. Co tu dużo mówić... plumkaja... I o to w tym chodzi [emoji28]Material drewno, balsahttps://youtube.com/shorts/uJQH5HBaIFg?feature=share Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLures Opublikowano 7 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Mała aktualizacja poperów. Teraz wiekszosc przynet bedzie miała wycinane pyski.. pracy więcej...ale czego nie dobi sie dla pasji [emoji846] Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLures Opublikowano 8 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Małe bączurki na klenia Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi