KrzyObr Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Cześć. Za małego dzieciaka byłem w Tleniu na wakacjach. Wtedy miałem chyba z 5 lat obecnie 27. Nocowaliśmy wraz z rodzicami w klasycznym ośrodku wypoczynkowym z tego co pamietam niedaleko torów- może le quatro stiagoni. Domki klasyczne jak na tamte czasy. Zwracam się do Was z pewnym pytaniem/prośbą. W ośrodku tym był pewien pan. Miał na imię Adam. Nazwiska niestety nie pamiętam. Chyba nosił brodę i zawsze chodził w kapeluszu coś jakby kowbojski. Dogadywał się z moimi rodzicami a dzieciakom w ośrodku robił rzeźby z drewna. Mnie codzień przynosił jakąś rzeźbę którą mozolnie od rana przygotowywał siedząc na ławce. Nie wiem czy był, jest znany w Tleniu ale liczę że może ktoś go kojarzy. Próbuje go odszukać z niedawno otrzymanych danych ten Pan zapewne nie żyje, ale czy ktoś może zna jego imię, nazwisko itd.Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc.PS rzeźby mam do tej pory Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Wrzuć fotki tych rzeźb, może to coś podpowie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 24 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Niestety może być ciężko bo rzeźby są na działce jeśli uda mi się odszukać któraś w domu to podrzucę zdjęcie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi