szczuply_maciek Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Jak już mówimy o Sportexie to polecam jeszcze obejrzeć serię SportexCarat Special XT 2,7m 11-36g. Mam go do testów i sprawdza się i na opad i na woblery. Oznaczony jako seatrout i gnie się może troszeczke mniej niż Sportex Black Arrow. Używam go na rzekach i na jeziorze z brzegu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 W dobrych pieniążkach robotę robi dragon street fishing używam do ,21g , ogarnia znacznie więcej a i 7g ładuje. Szybki z płynnym ugięciem i mięsistym blankiem . Tnie grube zedy ogarnie bolenia i klenia o szczupaku nie wspominając nic nie trzeba przezbrajac w Łodzi uzbrojony w nie głupie ringi. Bałem się bo kupowałem w ciemno dziś nie wyjmuje z bagażnika polecam. Blanka po całości w oplocie z jakiejś siateczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi