admin Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Mogę pomóc ale nie wiem o co chodzi? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Tomek się chyba zorientował że.... lepiej chyba machnąć ręką na pewne sprawy... i poszedł na pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Swiete słowa .... lepiej iść na ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 No to Tomku kiedy? Bo gdzie to wiem BTW. Czekam na nowe zdjęcia. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Mogę pomóc ale nie wiem o co chodzi?
Pozdrawiam
Remek
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi