janusz.walaszewski Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Warto przemyśleć, wszak do legendarnej Morrum pewnie nie całe 10 km. Nawet nie łowiąc (wolnych licencji na ten termin pewnie już nie ma), warto zobaczyć, byłem dwa razy i wiem co mówię, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Sekcje rzutowe? A co to kur.a jest?"Przecież chyba nawet są..."? Chyba sam nie wierzysz, że są???W mało którym kole są jakieś sekcje/kluby czy inne muchowe wynalazki...Spotkałeś kogoś kto, chciał coś zrobić i dlatego zbroiłeś 'wędki dla Bydgoszczy' poza tym przypadkiem, ilu znasz "RZUTOWCÓW"?Wpisz w wyszukiwarkę dyscyplina rzutowa pzw.Tak spotkałem i znam np Iwo Czapiewski z Bydgoszczy.Pracując kiedyś w Dragonie zbroiłem kilka muchówek na bardzo szybkich blankach. Nie rozumiem twojego zdziwienia.Rzutowców jest mało,więc nie szukaj ich przy kole,a przy okręgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi