hlehle Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 No i coś już zamówiłem. Jak dojdzie to się pochwalę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluson Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Tsuri passion dlugosc 182cm 4lb mocy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Daniel, i jak, kij dotarł? Co wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Daniel, i jak, kij dotarł? Co wybrałeś?Urzad celny w UK mi go trzyma. Nie wiem co dalej w takich sytuacjach. Czy mam czekac az dostane jakies powiadomienie, czy sam musze sie zglosic Napisze wiecej jak go w koncu dorwe i chwilke chociaz pomacam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 To chyba coś grubszego było Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Urzad celny w UK mi go trzyma. Nie wiem co dalej w takich sytuacjach. Czy mam czekac az dostane jakies powiadomienie, czy sam musze sie zglosic Napisze wiecej jak go w koncu dorwe i chwilke chociaz pomacam Jak będą problemy to napisz do nich ,żeby przesłali Ci go do jakiejs agencji celnej tam gdzie mieszkasz po wcześniejszym uzgodnieniu z nią . Powinni Ci bez problemu odprawić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 11 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Mam Major Craft N-ONE Ajing Solid Tip model NSL-S562AJIKrótka i bardzo cięta. Nie łowiłem na takie "cuś" jeszcze, więc trudno mi ocenić jak się sprawdzi. Mam nadzieję jeszcze w lutym przetestować na grubych garbach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 Miałem od mc dwa kije i obydwa z serii n-one. Niesamowite wędki. Bedzie pan zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi