woblery L.E. Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) Znalazłem ciekawy wycinek z artykułu o epidemii Ah1n1. Zapewne mało kto pamięta już... Napisałem epidemii bo dopiero później dostało status pandemii. Według danych Krajowego Ośrodka ds. Grypy Narodowego Instytutu Zdrowia Publicznego - Państwowego Zakładu Higieny do 9 grudnia, do godz. 15.00 w Polsce potwierdzono łącznie 1 525 przypadków zakażenia wirusem grypy typu A/H1N1v. Dotąd odnotowano 67 zgonów u osób, u których potwierdzono zakażenie wirusem grypy typu A/H1N1v.Na terenie krajów Europy odnotowano dotychczas 1 945 zgonów z powodu zakażenia wirusem grypy typu A/H1N1v, w Ameryce Północnej - 3 555 zgonów, w Ameryce Środkowej i Południowej - 3 262 zgony, w Azji - 2 160. Do tej pory na świecie potwierdzono łącznie 11 249 zgonów z powodu zakażenia wirusem grypy typu A/H1N1v. Edytowane 3 Marca 2020 przez woblery L.E. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 https://www.sadistic.pl/apsik-vt512062.htm 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 z przykrością donoszę, że w Poznaniu... byłem 20 minut temu... mała Biedronka przy ulicy Matejki.... ryż, kasze, makarony... nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Adam, wykupili wystawcy z Rybomanii ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Paweł... kaszę? Niech mydło wykupią. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Paweł... kaszę? Niech mydło wykupią.Mydłem mają necic ?A tak podsypia i może coś podejdzie... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Tja, znów się znaleźli fachowcy od narodowej psychoanalizy, jacy to durni jesteśmy, panikarze, plotka nami rządzi...A może ktoś zza zachodniej granicy podeśle fotki jak mądre niemce wyczyścili półki w marketach prawie do zera? Nie pokazują tego w tivi? No, to skąd wiedzieć, no skąd? W sobotę byłem w trzech marketach bo maki żytniej na chleb szukałem, żadnej paniki, ludzie normalne zakupy robili, na półkach pełno, no moze konserw jakby mniej w jednym.Tyle. Czy może od soboty cos się u nas tragicznie zmieniło?Może podałbyś przepis na ten chleb? Jak coś to na priw. bo tu o poważnych sprawach. . Jak by ktoś był chętny to też mam maseczki na zbyciu ale za normalną cene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Byłem dzisiaj w dużej Biedronce w Warszawie w Mordorze. Spokój, półki pełne. Może więcej panikarzy pod Poznaniem mieszka ? Albo zapobiegliwych. z przykrością donoszę, że w Poznaniu... byłem 20 minut temu... mała Biedronka przy ulicy Matejki.... ryż, kasze, makarony... nie ma. @Godski to się zna na ludziach jednak Ja dziś znów wybrałem się po makę żytnią do Tesco bo ostatni kilogram zagniotłem na chleby, dziś była, wziąłem 9 kg bo ktoś wybrał jedną paczkę ze zgrzewki, i dobrałem 6kg pszennej, wyglądałem na jedynego panikarza w Trzebnicy 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) ... znajoma pracownica marketu z owadem powiedziała, że utarg sobotni to 50-60 k. Ostatnio dobrze ponad 100k. I kto na tym trzepie kasę? Kłamstwo powtarzane setki razy staje się prawdą. To ze zbrodniarza, który uniknął NorymbergiZachowanie rozsądku, rozumu i zasad higieny to podstawa. Edytowane 3 Marca 2020 przez bob74 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 @Godski to się zna na ludziach jednak Ja dziś znów wybrałem się po makę żytnią do Tesco bo ostatni kilogram zagniotłem na chleby, dziś była, wziąłem 9 kg bo ktoś wybrał jedną paczkę ze zgrzewki, i dobrałem 6kg pszennej, wyglądałem na jedynego panikarza w Trzebnicy … z mąki żytniej też się zagniata, z przenżyta najtaniej... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AN05 Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 z przykrością donoszę, że w Poznaniu... byłem 20 minut temu... mała Biedronka przy ulicy Matejki.... ryż, kasze, makarony... nie ma. Dziadki z Łazarza do supermarketów w Komornikach nie dojadą bimbą. Ponieważ większość zgonów zanotowano u chorych 60+, to wcale się nie dziwię, że emeryci ograniczają kontakty z otoczeniem. Robią zapasy , by przetrwać do wiosny. Zauważyłeś jak mało ludzi szlaja się po sklepach i galeriach? U sąsiadów zza Odry też da się zauważyć "zapobiegliwość", choć mają mniejsze powody do niedowierzania oficjalnym komunikatom. Lekcja Czarnobyla nigdy u nas nie zostanie zapomniana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Dziadki z Łazarza...wypraszam sobie! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Łyżka miodu w beczce dziegciu. W związku z tym, że w walce z koronawirusem na naszym podwórku może pomóc sport narodowy (tak jak modlitwa, nie wiadomo czy pomoże ale i nie zaszkodzi), to mają zostać zawieszone urządzane przez policję doraźne kontrole trzeźwości kierowców. Suweren powinien być zadowolony. P.S. Może w tym zamiłowaniu do mocniejszych trunków tkwi tajemnica dotychczasowego braku koronawirusa w granicach RP. Jeżeli tak, to śmiało można wyruszać na wojaże w destynacje potencjalnie niebezpieczne o ile będzie to wyjazd all inclusive. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Mam pytanie.Czemu, do jasnej Anielki, u nas testy na coronavirusa trwają do 3-4 dni, a wszędzie indziej wynik jest w czasie mniejszym od jednej doby? Aaaa jeszcze jedno. Niektórzy znaleźli wyjaśnienie dla tego virusa.. https://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,25752234,ksiadz-na-mszy-tlumaczy-wiernym-koronawirus-to-kara-dla-homoseksualistow.html Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Mamy to !!!! Zielona Góra rządzi! Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) Mamy to !!!! Zielona Góra rządzi! Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaPrzyznano tytuł mistrza Polski na żużlu ? Edytowane 4 Marca 2020 przez Guzu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Przyznano tytuł mistrza Polski w żużlu ?Słuchając ministra zdrowia... to tak brzmiał. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) A nie mówiłem, że w tym tygodniu ogłoszą?PSZnów to co złe trafiło do nas z Niemiec.! Edytowane 4 Marca 2020 przez korol 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Już wczoraj było wiadomo... Jeszcze 2 ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 A nie mówiłem, że w tym tygodniu ogłoszą? PSZnów to co złe trafiło do nas z Niemiec.! Jak będziesz miał wyniki Lotto na przyszły tydzień, wrzuć na priv. Dzięki ! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 To pewnie ten co wszystkie Stelki z Moritza wykupił. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Bardzo ważne dla wszystkich oglądajcie!!! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 "Pół litra to ja nie doniosę do domu" - spadłem z krzesła 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 4 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=2dFtIGmzc_Y Na czasie...Nie jest źle,na wesoło lepiej... A propos...Keitech wycofał się z Rybomani... Edytowane 4 Marca 2020 przez chlodnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi