marcelinho2204 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 hmmmm myślę że mimo wszystko czy z Terym czy bez ten mecz wyglądał by podobnie...ale zgodzę się że Realowi(mam nadzieje) w finale będzie łatwiej:Pogólnie chalsea pokazaa charakter...co mnie bardz bardzo cieszy:)ważne żeby Real zagrał jutro dobre zawody...czuje że CR po Gran Derbi jest tak mocny że...sam rozstrzygnie losy półfinału:)zobaczymy jaki jutro wyjdzie sklad??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Z napastnikami bywa tak ,że jak piłki nie dostaną od kolegi z drużyny,to bywa różnie.Jakby drużyna się zgadała ,poza plecami trenera oczywiście,to taki CR piłki nie dostanie ,dopóki jej sobie nie wywalczy ...tylko co dalej?Nie wątpię w niego,nie wątpię w Messiego czy innego tuza piłki nożnej,każdy przedstawia zupełnie inny styl i myśl ,ale żaden meczu nie wygra sam,na każdej pozycji jest ktoś ważny i trzeba ich zauważać i cenić.Jutro się zobaczy co i jak,dziś wygrałem niechcący koleżeński zakład,jutro pewnie kolejny będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 to co??o czteropaczek??:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Turlaj do mnie ja turlam do ciebie-czyli podaj do mnie ja podam do ciebie---120 podan w tyl,przod do boku itd--taktyka Barcy wjechania z pilka do bramki sie nie powiodla i to w 11 na 10..............taki futbol naprawde trza lubic ogladac.To samo bylo z Milanem. A Messi Dzis Wielki mecz i oby wielki sukces Ps:piwo jakos wczoraj dobrze smakowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 muszą dziś wygrać poprostu muszą...finał Chalsea- Real...i nasze zwycięstwo:)coś pięknego:)na konferencji prasowej z Mou był Granero...a jak jakiś zawodnik idzie na konferencję to w 95% przypadków wskakuje do 1 składu...ciekawe..myślę jednak że powtórzy skład z Gran Derbi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 podobno Bayern ma dziś wyjść w tylu na boisko:P:Pnizła taktyka:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 dobra panowie:1.piwko jest2.przyjaciele są (kibic barcelony też)3.duży telewizor jest4.i mam nadzieje wygrana Relu też będzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 I CR7 pozamiatał, a Messi niestety wczoraj z 11 nie potrafił trafić 2:0 i powoli zaczyna być wszystko jasne <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 lalalalalalalalalalalalala:)2-0:)brawo brawo skonczy sie z 4-0:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Za wcześnie raczej nie świętuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 kurde no Redzi nie krakaj:P:Pdobra skonczy się 4-1:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Narazie 2-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 hehehe dogrywka, a miało być ładnie szybko i pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 DOGRYWKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ja pierdziu...chyba jednak to gran derbi daje sie weznaki...ale wierze że w dogrywce chłopaki dadzą rade...Bayern gra dziś naprawd dobre zawody... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 2a CZES DOGRYWKI ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 KARNE !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 rzuty karne....ja pierdylam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 I gdzie to 4:1? niemcy to niemcy grają do końca , a karne to już loteria niestety i szasne są 50 na 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Miejmy nadzieje ,ze 50% bedzie dla nas troche wieksze !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 i chyba już po meczu 2 karne nie strzelone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ja pierdylam....nie wierze:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 szok to co robia bramkarze :D:D:D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ikerrrrrrrrr..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 HUJNIA !!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi