Skocz do zawartości

REAL MADRYT:):)

marcelinho2204

Rekomendowane odpowiedzi

hmmmm myślę że mimo wszystko czy z Terym czy bez ten mecz wyglądał by podobnie...ale zgodzę się że Realowi(mam nadzieje) w finale będzie łatwiej:P

ogólnie chalsea pokazaa charakter...co mnie bardz bardzo cieszy:):D

ważne żeby Real zagrał jutro dobre zawody...czuje że CR po Gran Derbi jest tak mocny że...sam rozstrzygnie losy półfinału:)

zobaczymy jaki jutro wyjdzie sklad???

Z napastnikami bywa tak ,że jak piłki nie dostaną od kolegi z drużyny,to bywa różnie.Jakby drużyna się zgadała ,poza plecami trenera oczywiście,to taki CR piłki nie dostanie ,dopóki jej sobie nie wywalczy ...tylko co dalej?Nie wątpię w niego,nie wątpię w Messiego czy innego tuza piłki nożnej,każdy przedstawia zupełnie inny styl i myśl ,ale żaden meczu nie wygra sam,na każdej pozycji jest ktoś ważny i trzeba ich zauważać i cenić.Jutro się zobaczy co i jak,dziś wygrałem niechcący koleżeński zakład,jutro pewnie kolejny będzie :D

Turlaj do mnie ja turlam do ciebie-czyli podaj do mnie ja podam do ciebie---120 podan w tyl,przod do boku itd--taktyka Barcy wjechania z pilka do bramki sie nie powiodla i to w 11 na 10..............taki futbol naprawde trza lubic ogladac.To samo bylo z Milanem.

A Messi ;)

Dzis Wielki mecz i oby wielki sukces ;)

Ps:piwo jakos wczoraj dobrze smakowalo :lol:

muszą dziś wygrać poprostu muszą...finał Chalsea- Real...i nasze zwycięstwo:)coś pięknego:):D

na konferencji prasowej z Mou był Granero...a jak jakiś zawodnik idzie na konferencję to w 95% przypadków wskakuje do 1 składu...

ciekawe..myślę jednak że powtórzy skład z Gran Derbi...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...