elpojo Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Hm..Twarz bez szału, ale to kwestia gustu.. Fakt, troche jak Shakira Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Fakt, troche jak Shakira Taaa. wiem, Ty byś wolał Aline Domingues/ Domingos W sumie.... Edytowane 12 Października 2012 przez Kamil Z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Fakt, troche jak Shakira Taaa. wiem, Ty byś wolał Aline Domingues/ Domingos W sumie.... ale myślę że żaden z Panów nie obraziłby się...budząc się rano koło niej:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Jak go nie kochać?!? "Pół godziny polerowałem i teraz co..." http://kwejk.pl/obrazek/1472314/ronaldo.html PozdrawiamGrzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) Czepiacie się...... Każdy chciałby być taki gładki i śliczny i piękny i urodziwy i... ...A jak nie jest....za wszystko zapłacisz kartą MasterCard Edytowane 17 Października 2012 przez Kamil Z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 kurde a teraz czeka go operacja oka:Pwkoncu nie może mieć brzydkiej blizny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 ja pierdziu co Real w tym roku gra...masakra...są jakoś ewidentnie bez formy..tracą głupie bramki a i z przodu jakoś tak mało ruchu i wogóle jakoś tak...kurcze jeszcze ta porażk teraz w pucharze...dobrze że rewanż u siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soniacz Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Jakby nie grali i tak zawsze będę im kibicował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 hehe no raczej:) przecież to NAJLEPSZY i NAJWIEKSZY i NAJBARDZIEJ UTYTUŁOWANY klub na świecie...:)Hala Madrid:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Jakby DI maria i Ozil grali tak jak w tamtym roku to byłoby duzo lepiej bo to według mnie troche ich wina że Real nie strzela tyle bramek co w tamtym sezonie obaj maja bardzo mało padań kluczowych a bez tego ani rusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 a Gwiador...hehe na bank przyniesie 9pkt Realowi..i Mistrz zostanie w Stolicy:)halla Madrid:) liga długa a Farsa w Grudniu zawsze traci punkty:):)taki prezencik na Gwiazdorka robią Chyba zawodnicy i kibice realu nie byli grzeczni, bo Gwiazdor dołożył 5pkt do tych 8 z października Będziesz chyba musiał być naprawdę grzecznym chłopcem, żeby coś ci ten Gwiazdor na święta przyniósł coś dla realu, jak dobrze pójdzie trzecie miejsce Ojjojoj, chyba miałem "wużewu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 kurde trzeba przyznać że tochę pograli z Atletiko...ale i tak będę wierzył do końca...może Zajączek w kwietniu pomoże:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 A niech ten Twój Real nawet superancko gra, byle na końcu był przynajmniej punkcik za Barceloną. (choć obiektywnie patrząc to się nie zapowiada na tylko 1pkt... )I co by im nie przyszło do głowy jakieś puchary wygrywać Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 No to się Czesiu Ronaldo nie popisał,nie dość,że Real przegrał ze słabiutką Grenadą,to Czesiu walnął samobója,oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 trace powoli nadzieje że uda się cokolwiek zdobyc w tym sezonie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 trace powoli nadzieje że uda się cokolwiek zdobyc w tym sezonie:(a ja taką nadzieje mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Ojojojoj....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Nadzieja umiera ostania. Puchar krola z Valencia super potem w lidze srednioBardzo dobry mecz z Barcelona wtopa z Grenada .Graja w kratke albo przeciwko trenerowi ?? Ich obecna forma nie gwarantuje zadnego trofeum w tym sezonie , ale kto wie, moze cos tam ugramy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 to troche wygląda jakby ze słabymi im się grać nie chciało ale mam nadzieje że manU i barce wyślą do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 serce mówi że coś ugramy..a głowa...po tym co widzę w tym sezonie...to raczej nic sie nie uda...ale pozostaje wierzyc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Witam, Po jakiego czorta kibice Barcelony udzielaja sie w tym watku? Trolowac mozna do woli, ja mam nadzieje, ze kiedys wiele spraw wyjdzie na jaw ( patrzec Armstronga). A Real gra faktycznie dosc kiepsko, coz poradzic, takie zycie. I tak uwazam, ze zeszloroczne mistrzostwo kraju przy obecnej Barcelonie, dopingach i laskawym oku UEFA bylo wielkim sukcesem nie tylko Realu ale i Jose. Bujo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam, Po jakiego czorta kibice Barcelony udzielaja sie w tym watku? Trolowac mozna do woli, ja mam nadzieje, ze kiedys wiele spraw wyjdzie na jaw ( patrzec Armstronga). A Real gra faktycznie dosc kiepsko, coz poradzic, takie zycie. I tak uwazam, ze zeszloroczne mistrzostwo kraju przy obecnej Barcelonie, dopingach i laskawym oku UEFA bylo wielkim sukcesem nie tylko Realu ale i Jose. Bujo Polacy to taki złośliwy naród, a tak poważnie to wątku o BARCELONIE brak no i człowiek trochę zazdrości. Pozdro dla wszystkich kibiców Realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 dobry mecz wczoraj z Sewila:)dobry prognostyk przed meczem z MU i Farsą...po takim meczu stwierdzam...boki obrony Realu do wymiany...musza tam grac ofensywni,kreatywni zawodnicy..i wiecej minut dla kaki..wczoraj grał naprawdę dobry mecz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) Ten wczorajszy mecz to był wypadek przy pracy. Edytowane 10 Lutego 2013 przez Artek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzbolp Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 w mordę jeża, dopiero zauważyłem że jest wątek o Realu mam nadzieję że Real szybciej się obudzi niż ja, i zacznie w końcu cosik wygrywać Lige Mistrzów wypadałoby już wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi