Skocz do zawartości

REAL MADRYT:):)

marcelinho2204

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

ja pierdziu co Real w tym roku gra...masakra...są jakoś ewidentnie bez formy..tracą głupie bramki a i z przodu jakoś tak mało ruchu i wogóle jakoś tak...kurcze jeszcze ta porażk teraz w pucharze...dobrze że rewanż u siebie...

a Gwiador...hehe na bank przyniesie 9pkt Realowi..i Mistrz zostanie w Stolicy:)

halla Madrid:) :)

liga długa a Farsa w Grudniu zawsze traci punkty:):)taki prezencik na Gwiazdorka robią :P

Chyba zawodnicy i kibice realu nie byli grzeczni, bo Gwiazdor dołożył 5pkt do tych 8 z października :D  :P

Będziesz chyba musiał być naprawdę grzecznym chłopcem, żeby coś ci ten Gwiazdor na święta przyniósł coś dla realu, jak dobrze pójdzie trzecie miejsce :D

Ojjojoj, chyba miałem "wużewu" :D

• 1 miesiąc temu...

Nadzieja umiera ostania.

Puchar krola z Valencia super potem w lidze srednio

Bardzo dobry mecz z Barcelona  wtopa z Grenada .

Graja w kratke albo przeciwko trenerowi ??

Ich obecna forma nie gwarantuje zadnego trofeum w tym sezonie , ale kto wie, moze cos tam ugramy :D

.

Witam,

Po jakiego czorta kibice Barcelony udzielaja sie w tym watku? Trolowac mozna do woli, ja mam nadzieje, ze kiedys wiele spraw wyjdzie na jaw ( patrzec Armstronga). 

A Real gra faktycznie dosc kiepsko, coz poradzic, takie zycie. I tak uwazam, ze zeszloroczne mistrzostwo kraju przy obecnej Barcelonie, dopingach i laskawym oku UEFA bylo wielkim sukcesem nie tylko Realu ale i Jose.

Bujo

Witam,

Po jakiego czorta kibice Barcelony udzielaja sie w tym watku? Trolowac mozna do woli, ja mam nadzieje, ze kiedys wiele spraw wyjdzie na jaw ( patrzec Armstronga). 

A Real gra faktycznie dosc kiepsko, coz poradzic, takie zycie. I tak uwazam, ze zeszloroczne mistrzostwo kraju przy obecnej Barcelonie, dopingach i laskawym oku UEFA bylo wielkim sukcesem nie tylko Realu ale i Jose.

Bujo

Polacy to taki złośliwy naród, a tak poważnie to wątku o BARCELONIE  brak no i człowiek trochę zazdrości.

Pozdro dla wszystkich kibiców Realu :)

dobry mecz wczoraj z Sewila:)dobry prognostyk przed meczem z MU i Farsą...po takim meczu stwierdzam...boki obrony Realu do wymiany...musza tam grac ofensywni,kreatywni zawodnicy..i wiecej minut dla kaki..wczoraj grał naprawdę dobry mecz:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...