wsw1515 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Real w środę baty od United . a tak po za tym są tu jacyś fani wielkiego Manchesteru United Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Napisz nowy temat moze,bedzisz mogl z kims popisac a nie podczepiac sie pod watek RealuPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 A ja mówie że Real wygra 2:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Polacy to taki złośliwy naród, a tak poważnie to wątku o BARCELONIE brak no i człowiek trochę zazdrości.Tiaaaaa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Pewnie tam nie masz co ciekawego napisac , wiec tu sie udzielasz.Nie wiem ale ja jakos szczegulnie nie udzielam sie w watku o Barsie..I co do niektorych doceniam jej klase, bo tylko zwyciestwo nad dobrym przeciwnikiem ma smak..Dodam jeszcze ze zawodnikow Barcelony nawet jak w niej gral lubilem "koniowatego" znaczy sie Ronaldinho Gaucho sorry jesli przekrecilem.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 (edytowane) Pewnie tam nie masz co ciekawego napisac , wiec tu sie udzielasz.Otóż nie. Pisania jest całkiem sporo. 16pkt, to też sporo... A tak na serio, zobaczymy, co jutro pokażą sfrustrowane gwiazdy, z chyba jeszcze bardziej sfrustrowanym trenerem na ławce, w starciu z ManU. To może być naprawdę dobry mecz. Nie wiem ale ja jakos szczegulnie nie udzielam sie w watku o Barsie..Ja w wątku o RM szczegUlnie też nie. Ani OgUlnie.... Pozdrówka! Edytowane 12 Lutego 2013 przez Kamil Z. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 dobra dobra Kamil nie wytykajmy małych błędów ortograficznych ważne żeby Real pokonał MU i żeby bramki nie stracił..a tak apropo...mam nadzieje że Milan sprawi malutką niespodzianke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 No to zaczelo sie nieciekawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Naduzywasz slowa sfrustrowanie juz wiem co czuli kibice farsy przez te wszystkie lata pomijajac ostatnie 4 .Pasujesz mi idealnie na kibica fasry . Duzo flustracji przez cale 10-lecia, no i w koncu mozna sie wyszumiec Tak tak znajowanie literowek to twoje argumenty, sfrustrowanego kibica . Ale coz jak sie nie ma co napisac to do czegos trzeba sie przyczepic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę A!I dystansu! Jakoś tak w życiu dzięki temu lepiej..A ludzie narzekają, że tak krótko żyją, bo serducho pada...To pewnie przez tą FRUSTRACJĘ P.S.Doskonale rozumiem i usprawiedliwiam obydwa(ten i w wątku o Barcelonie) Twoje zaczepne posty. W końcu żelek bramkę strzelił! Będzie premia na fryzjera Peace! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Naduzywasz slowa sfrustrowanie juz wiem co czuli kibice farsy przez te wszystkie lata pomijajac ostatnie 4 .Pasujesz mi idealnie na kibica fasry .Duzo flustracji przez cale 10-lecia, no i w koncu mozna sie wyszumiec Tak tak znajowanie literowek to twoje argumenty, sfrustrowanego kibica . Ale coz jak sie nie ma co napisac to do czegos trzeba sie przyczepic.ty tak serio? United!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 (edytowane) Ja tez rozumiem twoje zachowanie .... nie nie rozumiem pseudokibicow ktorzy nie szanuja przeciwnikow (widac tak masz), ale jesli chodzi o prawdziwych hehe fanow barsy to standard po latach flustracji i ogladania sukcesow Realu trzeba gdzies ta flustracje wyladowac.Pozdro dla PRAWDZIWYCH fanow pilki a nie dla burakow ktorzy nie potrafia docenic klasy przeciwnika PS. Uderz w stol a nozyce sie odezwaM.U. moja druga ulibiona druzyna od czasow Smichela Edytowane 13 Lutego 2013 przez kokosz77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Panowie spokojnie po co te nerwy hmmm 1-1 więc wynik otwarty..chociaż szkoda że De Gea akurat dziś musiał miec swój dzień.. przy odrobinie szczęścia....chociaż z drugiej strony..2 grozne strzały Van Persiego...ogólnie niezły mecz.. czekam na rewanż :)oby zwycieski HALLA MADRID :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Nie lubię CR7 ale wczorajsza bramka z głowy, ten wyskok i złożenie się do strzału było genialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Niezły mecz-zabrakło skuteczności. Na Old Trafford bedzie lepiej i zapewne awans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Niezły mecz-zabrakło skuteczności.Na Old Trafford bedzie lepiej i zapewne awans.Nie będą chłopaki mieli lekko w u angoli . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Niezły mecz-zabrakło skuteczności.Na Old Trafford bedzie lepiej i zapewne awans.Czyli, że na SB już im się nie gra dobrze? Podziwiam za optymizm. Mourinho po raz kolejny przegrywa (minimalnie) taktycznie, kiedyś to było nie do pomyślenia. Starzeje się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Pewnie żena SB gra im sie dobrze:) mieli mnnóstwo sytułacji..gdyby nie De Gea w bramce było by z 4-1 i teraz inna gadka by już była..no ale trudno taki sport..wiem jedno..poradzą sobie u angoli..wiara czyni cuda:) HALLA MADRID:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 ...gdyby trafił Van Persi x2 i Welbeck byłoby 4-1 Liczy się to co w siatce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) ...gdyby trafił Van Persi x2 i Welbeck byłoby 4-1 Liczy się to co w siatce ..no dobrze dobrze ...to gdyby trafili wszyscy co mieli sytułacje w Realu to było by 7-4...nie trafili ale na Old Traford CR poczuje sie jak u siebie w domu..i 3 strzeli:) hmmmm a w lidze...kolejny dobry mecz kaki i ozila..bramka moraty..mec bez historii 2 szybkie ciosy i po meczu Edytowane 18 Lutego 2013 przez marcelinho2204 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) Nie wiem gdzie naliczyłeś 7 czystych sytuacji 100%, bo chyba nie liczysz strzałów niecelnych Na SB wbrew pozorom to nie był teatr jednego aktora o nazwisku De Gea - on swoje zrobił, ale reszta również. Żałuję tylko, że nie ma szans na powtórzenie takie meczu jak 23 kwietnia 2003, teraz nikt tak się nie otworzy... Pozdrawiam Edytowane 18 Lutego 2013 przez Maciek_7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 (edytowane) Sąsiedzi "z za miedzy" 2 bramki łykneli w Mediolanie ciekawy rewanż bedzie. Edytowane 20 Lutego 2013 przez martek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Ajajaj, kurduple dostali w dupe, co za niespodzianka, cudowne dziecko pilki noznej znowu nie strzelilo gola znanemu klubowi, ajajaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 „Będziemy wspominani jak koszykarze Lakers sprzed 30 lat” – Xavi Hernandez, upss... no to chyba nie wyszlo hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 „Będziemy wspominani jak koszykarze Lakers sprzed 30 lat” – Xavi Hernandez, upss... no to chyba nie wyszlo hehehe Jak ten hiszpanski lekarz ujawni w koncu kto jechal na sterydach to beda znani bardziej jako Lance Armstrong http://thelongballtactic.wordpress.com/2012/07/14/what-links-fc-barcelona-and-the-lance-armstrong-doping-case/ http://www.przegladsportowy.pl/Inne-dyscypliny-Eufemiano-Fuentes-krol-dopingu-zaczyna-zeznawac,artykul,158150,1,307.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi