Skocz do zawartości

REAL MADRYT:):)

marcelinho2204

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie tam nie masz co ciekawego napisac , wiec tu sie udzielasz.

Nie wiem ale ja jakos szczegulnie nie udzielam sie w watku o Barsie..

I co do niektorych doceniam jej klase, bo tylko zwyciestwo nad dobrym przeciwnikiem ma smak..

Dodam jeszcze ze zawodnikow Barcelony nawet jak w niej gral lubilem "koniowatego" znaczy sie Ronaldinho Gaucho sorry jesli przekrecilem.

pozdro

Pewnie tam nie masz co ciekawego napisac , wiec tu sie udzielasz.

Otóż nie. Pisania jest całkiem sporo. 16pkt, to też sporo... :D

A tak na serio, zobaczymy, co jutro pokażą sfrustrowane gwiazdy, z chyba jeszcze bardziej sfrustrowanym trenerem na ławce, w starciu z ManU. To może być naprawdę dobry mecz.

Nie wiem ale ja jakos szczegulnie nie udzielam sie w watku o Barsie..

Ja w wątku o RM szczegUlnie też nie. Ani OgUlnie....

:D

Pozdrówka!

Edytowane przez Kamil Z.

Naduzywasz slowa sfrustrowanie juz wiem co czuli kibice farsy przez te wszystkie lata pomijajac ostatnie 4 .Pasujesz mi idealnie na kibica fasry .

Duzo flustracji przez cale 10-lecia, no i w koncu mozna sie wyszumiec

Tak tak znajowanie literowek to twoje argumenty, sfrustrowanego kibica . Ale coz jak sie nie ma co napisac to do czegos trzeba sie przyczepic.

Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę :)

A!

I dystansu! Jakoś tak w życiu dzięki temu lepiej..A ludzie narzekają, że tak krótko żyją, bo serducho pada...To pewnie przez tą FRUSTRACJĘ :D

P.S.

Doskonale rozumiem i usprawiedliwiam obydwa(ten i w wątku o Barcelonie) Twoje zaczepne posty. W końcu żelek bramkę strzelił! Będzie premia na fryzjera :D

Peace!

Naduzywasz slowa sfrustrowanie juz wiem co czuli kibice farsy przez te wszystkie lata pomijajac ostatnie 4 .Pasujesz mi idealnie na kibica fasry .

Duzo flustracji przez cale 10-lecia, no i w koncu mozna sie wyszumiec

Tak tak znajowanie literowek to twoje argumenty, sfrustrowanego kibica . Ale coz jak sie nie ma co napisac to do czegos trzeba sie przyczepic.

ty tak serio? :lol:  United!!!!!!

Ja tez rozumiem twoje zachowanie .... nie nie rozumiem pseudokibicow ktorzy nie szanuja przeciwnikow (widac tak masz), ale jesli chodzi o prawdziwych hehe fanow barsy to standard po latach flustracji i ogladania sukcesow Realu trzeba gdzies ta flustracje wyladowac.

Pozdro dla PRAWDZIWYCH fanow pilki a nie dla burakow ktorzy nie potrafia docenic klasy przeciwnika ;)

PS. Uderz w stol a nozyce sie odezwa

M.U. moja druga ulibiona druzyna od czasow Smichela :)

Edytowane przez kokosz77

Panowie spokojnie ;) po co te nerwy ;)

hmmm 1-1 więc wynik otwarty..chociaż szkoda że De Gea akurat dziś musiał miec swój dzień..

przy odrobinie szczęścia....chociaż z drugiej strony..2 grozne strzały Van Persiego...ogólnie niezły mecz..

czekam na rewanż  :) :)

oby zwycieski :)

HALLA MADRID :) :) :)

Pewnie żena SB gra im sie dobrze:) mieli mnnóstwo sytułacji..gdyby nie De Gea w bramce było by z 4-1 i teraz inna gadka by już była..no ale trudno taki sport..wiem jedno..poradzą sobie u angoli..wiara czyni cuda:)

HALLA MADRID:)

...gdyby trafił Van Persi x2 i Welbeck byłoby 4-1 ;) Liczy się to co w siatce ;)

..no dobrze dobrze ...to gdyby trafili wszyscy co mieli sytułacje w Realu to było by 7-4...nie trafili ale na Old Traford CR poczuje sie jak u siebie w domu..i 3 strzeli:) :)

hmmmm a  w lidze...kolejny dobry mecz kaki i ozila..bramka moraty..mec bez historii 2 szybkie ciosy i po meczu  :)  :)

Edytowane przez marcelinho2204

Nie wiem gdzie naliczyłeś 7 czystych sytuacji 100%, bo chyba nie liczysz strzałów niecelnych ;) Na SB wbrew pozorom to nie był teatr jednego aktora o nazwisku De Gea - on swoje zrobił, ale reszta również. Żałuję tylko, że nie ma szans na powtórzenie takie meczu jak 23 kwietnia 2003, teraz nikt tak się nie otworzy...

Pozdrawiam

Edytowane przez Maciek_7

„Będziemy wspominani jak koszykarze Lakers sprzed 30 lat” – Xavi Hernandez, upss... no to chyba nie wyszlo hehehe

Jak ten hiszpanski lekarz ujawni w koncu kto jechal na sterydach to beda znani bardziej jako Lance Armstrong

http://thelongballtactic.wordpress.com/2012/07/14/what-links-fc-barcelona-and-the-lance-armstrong-doping-case/

http://www.przegladsportowy.pl/Inne-dyscypliny-Eufemiano-Fuentes-krol-dopingu-zaczyna-zeznawac,artykul,158150,1,307.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...