venom92 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 według mnie to wstyd i hańba przegrać tak wysoko w bvb ale przynajmniej barca tym bardziej nie wygra lm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barach3 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Żona budzi Mourinho nad ranem:- Kochanie wstawaj już piąta!- Cooo? Znów Lewandowski ?! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ja tam nie przepadam za piłka nożna, ale coś mi się w oczy rzuca to czemu jak gra z kimś Polska to biegają jak jakieś patałachy, potykają się przewracają kopia cholera wie gdzie, a jak ci sami zawodnicy graja w innych światowych klubach to po 4 bramki strzelają .. Polskie wafle tylko w reklamach u nas dobrze graja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) według mnie to wstyd i hańba przegrać tak wysoko w bvb ale przynajmniej barca tym bardziej nie wygra lm żaden wstyd-taka jest piłka nożna Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez martek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronaxx Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 (edytowane) Pozamiatane Edytowane 30 Kwietnia 2013 przez Ronax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Trudno...Gratulacje dla Borusii i powodzenia w finale... Halla Madrid!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Bayern sie cieszy, pyknie BVB bez masla. Szczegolnie ze ma dwoch swoich nowych pilkarzy w ich szeregach, nie ma co niezla dywersje BVB zrobili hehehe Real potrzebuje napadziora, Benzema i Gonzalo z tymi swoimi brzuszkami ledwo tocza sie po boisku... No to bez Jose za rok znowu zaczna sie wtopy w 1/8... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 przyda się pare wzmocnień w lecie,mam nadzieje że ściągną G.Bale'a.Aco do Mou to może jego odejście wyjdzie Realowi na dobre przestanie się szatnia kłócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 (edytowane) przyda się pare wzmocnień w lecie,mam nadzieje że ściągną G.Bale'a.Aco do Mou to może jego odejście wyjdzie Realowi na dobre przestanie się szatnia kłócić W kazdej szatni sie kloca, ciezko zeby okolo 40 osob z soba tak sie zgralo, pilkarzy, trenerow itd. zeby w szatni nie bylo jakichs konfliktow.Poprostu prasa bardziej interesuje sie Realem niz Malaga czy innym klubem.Taka ciekawosta, jak Iker byl kontuzjowany to i tych wyciekow do prasy bylo zdecydowanie mniej... Jego paniusia tez wtedy glupot nie gadala Ps. Za to sasiedzi z za miedzy dostali najwyzsze baty w historii polfinalow LM Tytuly gazet sa rewelacyjne: 'Klub bez dumy pozegnal sie z LM' hehehehe Edytowane 2 Maja 2013 przez DelTor0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Brawo Atletico. I tak słaby Real w tym sezonie nie zdobył nic,ale cóż jaki trener taki zespół. A Czesiowi Ronaldo to się od tego żelu we łbie poprzewracało, a o kibicach to już nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Nie jestem jakimś wielkim kibicem Realu ale po Ronaldo to jedziesz chyba z przyzwyczajenia.Nie zdarzyło Ci się nigdy w nerwach dać komus w pysk?To był ułamek sekundy-leciał na glebe po faulu i noga drgnęła .Real był druzyną lepszą a za porażkę winię wyłącznie Mourinho.Niepotrzebna pyskówka z sędzią,wprowadzenie nerwowości w poczynania drużyny,pózniej w dogrywce nie miał kto zmobilizować chłopaków...Caranka to jakaś porażka-miał minę bardziel zbolałą i pewną przegranej niż jego zawodnicy,sztab szkoleniowy dał d..y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 no dłuuuuugo mnie nie było....trensfery Realu 2013..narazie naprawdę super...zwłaszcza Isco..tylko mam nadzieje że za Bale aż tyle pieniędzy nie dadzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Tez fakt, Bale by sie przydal ale nie za taka kase Boczni obroncy to jest to co najbardziej mnie martwi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 No tak to od kilku sezonów problem Realu...z całym szacunkiem do Arbeloi ale nie cierpię jak gra...fajnie że wrócił Carvalaja w sparingach jest na razie ok oby tak dalej...Podobno jest porozumienie za 120 ml..jak Perez się na kogoś uprze to ccena nie gra roli..jak patrzę na kadrę na ten sezon to masakra jeśli chodzi o rywalizację z przodu..a i na defensywny mamy 5 zawodników..ja bym chciał taki skład..Casillas..ramos..varane..marcelo..carvalaja..modric..Xabi alonso..isco..ronaldo..ozil..morata...ewentualnie zw morate benzema za defensywnego któregoś cesemiro..przyznam szczerze że w tym roku transfer isco to dla mnie strzał w dziesiątkę..a jeszcze ten bale jak dojdzie..di Maria jest..masakra..ból głowy ma Ancelotti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Cos mi sie wydaje ze jak nie kupia typowego napadziora to Krystyna wyladuje na szpicy w ataku i ani Benzema ani Morata nie pograja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Cos mi sie wydaje ze jak nie kupia typowego napadziora to Krystyna wyladuje na szpicy w ataku i ani Benzema ani Morata nie pograja. krystyna nigdy nie zagra na szpicy, To zawodnik który robi rajdy flanką (musi sie rozpedzic) Nigdy nie bedzie klasyczna 9 bo trzeba zapier.. Koleś ma za duża mase miesniową, dużo odpoczywa i robi rajd bokiem.Jego atutem to siła i przyspieszenie startowe. Wyrzymałość biegowa ma taką sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Moze nie tak dokladnie na szpicy, ale cos mi sie wydaje ze moga grac ofensywna 4 - Bale, Ronaldo, Ozil, Isco - bez typowego napadziora i ciagla wymiana pozycji. Zobaczymy co tam Carlo wymysli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Moze nie tak dokladnie na szpicy, ale cos mi sie wydaje ze moga grac ofensywna 4 - Bale, Ronaldo, Ozil, Isco - bez typowego napadziora i ciagla wymiana pozycji. Zobaczymy co tam Carlo wymysli jasny gwint...ale 4 zawodników...nie no masakra...hehe FANTASTYCZNA 4 :P nie wiem co Carlo ma w głowie..ale Ronaldo z przodu..kurcze nie widze tego jakos...chyba jednak bym wolal żeby grała jakaś klasyczna 9..np ...Morata.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 a moze Carvalaja na szpicy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 a moze Carvalaja na szpicy ? Guzu, mozemy wam oddac Carvalaja na szpice... za Messiego hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Guzu, mozemy wam oddac Carvalaja na szpice... za Messiego hehehe ewentualnie za Inieste :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ładny mecz...spokojne 3-1! Isco rewelacja..wogole ustawienie 4-1-5 hehe tzn czterech obrońców..modrić i... 5pomocników grających na zmianę w ataku..czyli isco cr kaka ozil di maria..na słabsze drużyny w la liga to wzór...Ale na lepsze..myślę że trzeba grać z napastnikiem...ogólnie fajnie grali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 (edytowane) No to zaczeła sie Liga MistrzówStart wyśmienity--troszke oglądałem mecz--róznica przynajmniej klasy.Dobry mecz Di Marii,w formie znów Isco aż zadziwia że strzela tyle bramek na początek sezonu,Ronaldo jak zwykle Zapowiada sie ciekawy sezon ,oby tylko skończył sie lepiej jak poprzedni Edytowane 18 Września 2013 przez martek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DresiQ Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Ja czekam na GranDerbyEuropa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Nie świętujemy Elche ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi