Skocz do zawartości

REAL MADRYT:):)

marcelinho2204

Rekomendowane odpowiedzi

Piękne zwycięstwo "wyrwane" w końcówce :P :P :P

Trza poświętować.........browce na wieczór zakupić.... :)

o proszę  :D nie wiedziałem ze z Ciebie jest kibic piłkarski..  :D  ;)  mecz tez oglądałem.. Lubie oglądać Królewskich.. ale co sędzia odwalił, i dlatego powinno być jak w hokeju, sprawdzić na "zapisie" i skończyć z krzywdzeniem drużyn.

o proszę  :D nie wiedziałem ze z Ciebie jest kibic piłkarski..  :D  ;)  mecz tez oglądałem.. Lubie oglądać Królewskich.. ale co sędzia odwalił, i dlatego powinno być jak w hokeju, sprawdzić na "zapisie" i skończyć z krzywdzeniem drużyn.

Mariusz sędziowie zawsze,ale to zawsze  ;) pomagają dla Barcy i dla  tego kurdupla ;) co czasem lubi se "strzelić z rączki" ;) :)

Więc tym razem trochęRealowi pomogli ;) ale to wyjątek :) :P

A tak nawiasem---obrona w tym Elche ostra...........takiego chłopa Pepe powalili :D

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

tez się cieszę :) :)

zasłużył na to wyróżnienie .. mogą go ludzie nie lubić nie szanować .. ale to gdzie jest teraz i to co osiągnął ..zrobił swoją tytaniczna wręcz pracą nad swoimi umiejętnościami ...

oczywiście każdy z tej trójki mógł wygrać..bo to wspaniali piłkarze .. ale cieszę się że to jednak CRIS :) brawo CR 7 :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

No to RM zrobil niezly biznes pozbywajac sie Ozila, chlopak niezle zaczal w tej lidze angielskiej, ale juz od dwoch miesiecy wlasciwie nic nie gra i pada po 60 minutach meczu ;)

Ale kto go wyznaczyl na strzelacego karne??? Nastepna wtopa Wengera...

Bg3fU1FIMAAZVnm.jpg

Edytowane przez DelTor0

Brawo REAL...oczywiście duże brawa i słowa uznania za wczorajszy występ Barcelony :P  oby utrzymali formę z wczorajszego spotkania do końca sezonu :P

jeszcze dziś wtopa Atletico i odskakujemy z punkcikami :)

NARESZCZIE LIDER BO BIAŁEJ SRTONIE MADRYTU :) :)

Halla Madrid :)

• Like 3

Ozil to kawał piłkarza..oczywiście ma teraz słabszy okres.. ale jeszcze pokaże na co go stać.. tak mi się wydaje...

Chociaż nie ukrywam że wolę Isco na pozycji podwieszonego pod napastnikiem..

Pewnie ze kawal pilkarza, technicznie jest rewelacyjny, tylko charakteru i osobowosci brak...

Angole sie juz zbijaja ze to taki 'Berbatow w pomocy' hehehe No coz, jak wiadomo Angole wola walczakow a nie kubek kisielu.

Brawo REAL...oczywiście duże brawa i słowa uznania za wczorajszy występ Barcelony :P  oby utrzymali formę z wczorajszego spotkania do końca sezonu :P

jeszcze dziś wtopa Atletico i odskakujemy z punkcikami :)

NARESZCZIE LIDER BO BIAŁEJ SRTONIE MADRYTU :) :)

Halla Madrid :)

No barca troche mnie wczoraj hmm... jak to ujac, zaskoczyla  :D 

Ale nie ma czego swietowac, liga dluga i wszystko jeszcze moze sie zdarzyc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...