Skocz do zawartości

REAL MADRYT:):)

marcelinho2204

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jestem kibicem Realu ale dzisiaj trzymam za nich kciuki, jazda nieziemska ale jakieś dziwne przeczucie miałem, że w końcu uda się wbić piłkę do bramki na 1-1. Gdyby Bale więcej dogrywał mogłoby być już po meczu, emocje są nie ma co ;) Pozdro dla kibiców Realu. Jak to po Waszemu? HALA MADRID!!!

• Like 1

Ja też nie jestem kibicem ani Realu, ani Atletico, ale uważam, że ewidentnie Atletico zasługuje na wygraną. Nie dość, że drużyna warto kilkakrotnie, albo i nawet kilkanastokrotnie mniej niż real, praktycznie bez ławki rezerwowych - na 100% w primera division, 100% w lidze mistrzów, widać sił brakuje ale trzymam kciuki ;). Deltoro nie wiem po co te wycieczki, nie można bez obrażania :)

Piękny dzień po tylu latch posuchy ;)

Szacunek dla Atletico głównie za organizacje gry :)

A i "życzliwi" pocichli ..................... :D

PS:Mariusz wiadomo że po dogrywce miało być ;)

Edytowane przez martek
  • Like 1

Ogólnie 2 zdania o drużynie....

Dziś chyba najlepszy Di Maria i Ramos--dobra zmiana Marcelo

Khadira katastrofa,Benzema słabo,Casillas tez dwa duże błedy,Bale rozgrzesza tylko ta bramka bo tak zbyt samolubie gra i dużo strat..........

No ale co tam :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

• Like 1

Ja też nie jestem kibicem ani Realu, ani Atletico, ale uważam, że ewidentnie Atletico zasługuje na wygraną. Nie dość, że drużyna warto kilkakrotnie, albo i nawet kilkanastokrotnie mniej niż real, praktycznie bez ławki rezerwowych - na 100% w primera division, 100% w lidze mistrzów, widać sił brakuje ale trzymam kciuki ;). Deltoro nie wiem po co te wycieczki, nie można bez obrażania :)

Chyba inny mecz oglądałeś :D

Piłkarz jest od tego żeby  biegać, a Altetico od +- 70 minuty nie biegało, że nie wspomnę o dogrywce.

Na wygraną zasługuje się grą, a nie dyrdymałami...

Zasluguje bo jest kilkakrotnie mniej warte czy jest bez lawki rezerwowych? Ja myslalem, ze takie rzeczy ocenia sie na podstawie tego jak wyglada mecz a nie na podstawie wartosci druzyny.

Hala Madrid!!!!!!1

Chyba inny mecz oglądałeś :D

Piłkarz jest od tego żeby  biegać, a Altetico od +- 70 minuty nie biegało, że nie wspomnę o dogrywce.

Na wygraną zasługuje się grą, a nie dyrdymałami...

Pierwsze 15 minut było dla realu, potem dopiero w 80 minucie się obudzili i do końca meczu już grali swoje. E tam dyrdymałami :)

Zasluguje bo jest kilkakrotnie mniej warte czy jest bez lawki rezerwowych? Ja myslalem, ze takie rzeczy ocenia sie na podstawie tego jak wyglada mecz a nie na podstawie wartosci druzyny.

Hala Madrid!!!!!!1

Mecz wyglądał tak dlatego, że drużyna po prostu siadła fizycznie - zmęczenie sezonem, a to było konsekwencją ubogiej ławki Atletico, które cały sezon grało jednym składem +/- 3 zawodników. Real, który może sobie pozwolić na wystawienie dobrej drużyny z samych rezerw + brak spiny w ostatnich kolejkach Primiera Division był wyraźnie w lepszej kondycji - to zadecydowało w kluczowym momencie meczu (czytaj w dogrywce). Nie można powiedzieć, że Atletico jest słabszą drużyną, bo udowodniła kilkukrotnie, że tak nie jest w potyczkach z Realem w La Liga. Nie umniejszamy gry Atletico, to taka Borussia z zeszłego sezonu, też przegrała w finale (2:1), wykreowana przez świetnego trenera, bez pakietu gwiazd, fajnie jak czasem wyrwie się jakaś drużyna spoza tych  gigantów finansowych w stylu Realu, Barcelony, Bayernu, czy pożal się boże ManC. 

Panowie, Wasza drużyna wygrała uczciwie, grą zasłużyła (dogrywka) na wygraną, jeszcze raz gratuluje, mi jednak chodziło o coś zgoła innego, ale rozumiem że w szale euforii możecie tego nie dostrzegać. :)

A i jeszcze jedno, nie traktujcie każdego posta osoby, która nie jest fanem Waszej drużyny jako ataku, no chyba że chcecie się kisić w stałym towarzystwie i poklepywać po plecach, ale chyba nie o to chodzi, prawda?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...