majatony Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Jaka maaaasaaaakraaaa cisnienie 300 hehe i bawimy sie jeszcze 30 min 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Nie jestem kibicem Realu ale dzisiaj trzymam za nich kciuki, jazda nieziemska ale jakieś dziwne przeczucie miałem, że w końcu uda się wbić piłkę do bramki na 1-1. Gdyby Bale więcej dogrywał mogłoby być już po meczu, emocje są nie ma co Pozdro dla kibiców Realu. Jak to po Waszemu? HALA MADRID!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Moze sie Real obudzi w koncu bo jak narazie to jakos nie bardzo... a Atletico konsekwentnie gra swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Ja też nie jestem kibicem ani Realu, ani Atletico, ale uważam, że ewidentnie Atletico zasługuje na wygraną. Nie dość, że drużyna warto kilkakrotnie, albo i nawet kilkanastokrotnie mniej niż real, praktycznie bez ławki rezerwowych - na 100% w primera division, 100% w lidze mistrzów, widać sił brakuje ale trzymam kciuki . Deltoro nie wiem po co te wycieczki, nie można bez obrażania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Bale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Robota zrobiona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marcelo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Atletico dobie Brawo ooo Real Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 No Martek wynik wytypowal Powinienes w totka zagrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Czipsy,alkohole cięższe i lżejsze przygotowane Trzymamy kciuki za Królewskich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziś 10 puchar/liga mistrzów dla nas Mój typ:4-1,a co ATy kolego to jakis jasnowidz jestes hehe Gratuluje trafionego wyniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Champions of Europe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niesamowity dzien. Atleti mialo niesamowity sezon, ale swietowali tydzien temu. Dzisiaj swietujemy my 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Czipsy,alkohole cięższe i lżejsze przygotowane Trzymamy kciuki za Królewskich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziś 10 puchar/liga mistrzów dla nas Mój typ:4-1,a co Marcin, będzie 4:1 ale po dogrywce, czy jak ? hehhe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Szkoda mi ich troche bo w sumie byli o wlos od zwyciestwa ale w pile gra sie do konca co Real pokazal i chwala im za to . a jak to mowia zwyciezcow sie nie krytykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Szkoda mi Atletico, gratulacje dla realu. Kondycja siadła, nie ma się co dziwić, miejmy nadzieję, że coś się zmieni w Hiszpańskiej lidze odnośnie podziału pieniędzy i tort będzie dzielony na równo . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) Piękny dzień po tylu latch posuchy Szacunek dla Atletico głównie za organizacje gry A i "życzliwi" pocichli ..................... PS:Mariusz wiadomo że po dogrywce miało być Edytowane 24 Maja 2014 przez martek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 PS:Mariusz wiadomo że po dogrywce miało być No, Ramos sobie wymyslil moment zeby do tej dogrywki doprowadzic Zawalu mozna bylo dostac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Ogólnie 2 zdania o drużynie.... Dziś chyba najlepszy Di Maria i Ramos--dobra zmiana Marcelo Khadira katastrofa,Benzema słabo,Casillas tez dwa duże błedy,Bale rozgrzesza tylko ta bramka bo tak zbyt samolubie gra i dużo strat.......... No ale co tam :P :P :P :P :P :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Brawo chlopaki , a juz bylo tak daleko.... a jednak tak blisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Ja też nie jestem kibicem ani Realu, ani Atletico, ale uważam, że ewidentnie Atletico zasługuje na wygraną. Nie dość, że drużyna warto kilkakrotnie, albo i nawet kilkanastokrotnie mniej niż real, praktycznie bez ławki rezerwowych - na 100% w primera division, 100% w lidze mistrzów, widać sił brakuje ale trzymam kciuki . Deltoro nie wiem po co te wycieczki, nie można bez obrażania ? Chyba inny mecz oglądałeś Piłkarz jest od tego żeby biegać, a Altetico od +- 70 minuty nie biegało, że nie wspomnę o dogrywce.Na wygraną zasługuje się grą, a nie dyrdymałami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) Na wygraną zasługuje się grą, a nie dyrdymałami...wygrywa ten kto strzela a nie ten kto pięknie gra.. Edytowane 24 Maja 2014 przez tibhar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Ja też nie jestem kibicem ani Realu, ani Atletico, ale uważam, że ewidentnie Atletico zasługuje na wygraną. Nie dość, że drużyna warto kilkakrotnie, albo i nawet kilkanastokrotnie mniej niż real, praktycznie bez ławki rezerwowych - na 100% w primera division, 100% w lidze mistrzów, widać sił brakuje ale trzymam kciuki . Deltoro nie wiem po co te wycieczki, nie można bez obrażania ? Zasluguje bo jest kilkakrotnie mniej warte czy jest bez lawki rezerwowych? Ja myslalem, ze takie rzeczy ocenia sie na podstawie tego jak wyglada mecz a nie na podstawie wartosci druzyny. Hala Madrid!!!!!!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 wygrywa ten kto strzela a nie ten kto pięknie gra.. Co zostało potwierdzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Chyba inny mecz oglądałeś Piłkarz jest od tego żeby biegać, a Altetico od +- 70 minuty nie biegało, że nie wspomnę o dogrywce.Na wygraną zasługuje się grą, a nie dyrdymałami...Pierwsze 15 minut było dla realu, potem dopiero w 80 minucie się obudzili i do końca meczu już grali swoje. E tam dyrdymałami . Zasluguje bo jest kilkakrotnie mniej warte czy jest bez lawki rezerwowych? Ja myslalem, ze takie rzeczy ocenia sie na podstawie tego jak wyglada mecz a nie na podstawie wartosci druzyny. Hala Madrid!!!!!!1Mecz wyglądał tak dlatego, że drużyna po prostu siadła fizycznie - zmęczenie sezonem, a to było konsekwencją ubogiej ławki Atletico, które cały sezon grało jednym składem +/- 3 zawodników. Real, który może sobie pozwolić na wystawienie dobrej drużyny z samych rezerw + brak spiny w ostatnich kolejkach Primiera Division był wyraźnie w lepszej kondycji - to zadecydowało w kluczowym momencie meczu (czytaj w dogrywce). Nie można powiedzieć, że Atletico jest słabszą drużyną, bo udowodniła kilkukrotnie, że tak nie jest w potyczkach z Realem w La Liga. Nie umniejszamy gry Atletico, to taka Borussia z zeszłego sezonu, też przegrała w finale (2:1), wykreowana przez świetnego trenera, bez pakietu gwiazd, fajnie jak czasem wyrwie się jakaś drużyna spoza tych gigantów finansowych w stylu Realu, Barcelony, Bayernu, czy pożal się boże ManC. Panowie, Wasza drużyna wygrała uczciwie, grą zasłużyła (dogrywka) na wygraną, jeszcze raz gratuluje, mi jednak chodziło o coś zgoła innego, ale rozumiem że w szale euforii możecie tego nie dostrzegać. A i jeszcze jedno, nie traktujcie każdego posta osoby, która nie jest fanem Waszej drużyny jako ataku, no chyba że chcecie się kisić w stałym towarzystwie i poklepywać po plecach, ale chyba nie o to chodzi, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Di Maria jest kozakiem, on ten mecz wygrał. Ciekawe czy pozwolą mu zostać, czy dalej będzie żenujące wpychanie go Monaco... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi