DelTor0 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Grunt ze czarna A ze wzieli jakiegos japonca zeby zrobil projekt to nie ma co sie dziwic ze cos tam dorysowal ...z drugiej strony na jerku te koszulki moglyby pojsc jak woda, wiadomo, made in japan 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 No jak Alonso mieliby sprzedac do Bayernu, zakladajac ze jeszcze Khedira moze odejsc i Di Maria juz poszedl, to sie tyle nawygrywamy ze nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Sprzedaz di Mari do ManU i w zamian za niego kupno Rodrigueza to wg mnie oslabienie druzyny, teraz jeszcze Alonso. Kroos to byl dobry zakup, no ciekawe jak posklada druzyne w tym sezonie Ancelotti, nie wydaje mi sie zeby to byl taki Real jak z zeszlego sezonu (grajacy z kontry). Chociaz ManU nikt nie pobije - ostatnia porazka z 3-ligowcem. Liga angielska niegdys najmocniejsza, teraz ledwo 3 miejsce w europie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Bayern potwierdzil ze juz prawie dogadany z Alonso. Dziwne te ruchy transferowe Realu, bardzo dziwne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Jeżeli jeszcze w zastępstwie Generała przyjdzie ktoś pokroju Luisa Gustavo, to już w ogóle nie wiem o co chodzi ... zamiast pozbyć się Khediry, który pradwopodobnie za rok odejdzie za darmo ... ech. Po cichu liczę na to, że w królewskie szeregi wstąpi Falcao. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Falcao ok, ale zawsze Krystyne mozna postawic w ataku.Ale pozbyc sie trzonu pomocy to jednak glupie zagranie. Jeszcze Angela mozna przezyc, ale jak Kroos zlapie kontuzje to kto tam bedzie gral? Illara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Pewnie, że można ale kadra zespołu, który marzy o obronie ligi mistrzów z jednym nominalnym napastnikiem /flegmatykiem/ to chyba żart. W tym okienku póki co to Real bardziej się osłabia niż wzmacnia. Ławka rezerwowych nie wygląda zbyt imponująco ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 hehehe tez mnie Benzema nie przekonuje Zobaczymy czy jeszcze kogos dokupia w tym okienku, lub gorzej, kogo jeszcze sprzedadza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Losowanie bardzo OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Losowanie bardzo OK Szczegolnie dla UTD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Szczegolnie dla UTD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Alonso w Bayernie...Tak logicznie myslac to dziwna ta polityka. Jeszcze zrozumiem Real ze pozbywa sie goscia dobijajacego do 33 lat i zarabiajacego 7mln euro za sezon. Ale jak zrozumiec Bayern? Kroosowi nie chcial podniesc zarobkow do 5 czy tam 6mln, a teraz bedzie placil Alonso 10mln za sezon... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Alonso w Bayernie...A dużo nie brakło, żeby Cristiano w więzieniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Pewnipomyliles z Messi i jego szwindlami podatkowymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Pewnipomyliles z Messi i jego szwindlami podatkowymiA wcale, że nie Na myśli miałem tego nażelowanego, "złotoustego" płaczka: http://www.fcbarca.com/58204-ronaldo-jesli-powiedzialbym-to-co-mysle-o-nagrodzie-dla-messiego-trafilbym-do-wiezienia.html?utm_source=hotTopics&utm_medium=hotTopics&utm_campaign=hotTopics P.S.I pomijam już fakt, że też uważam, że nagroda najlepszego zawodnika Mundialu mogła przypaść komu innemu to....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Kamil, zycia troche. Maradona tez powiedzial i to w calkiem ostrych slowach ze mu sie nie nalezala. Jakos mleka nad tym nie rozlewales.A teraz nam tu placzesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Napisałem już powyżej. Też uważam, że nagroda mogła trafić do kogoś innego i nie o to tylko chodzi. O ile dobrze pamiętem, to Cristino też szału na Mundialu nie zagrał, a Portugalia turnieju nie zawojowała. Może po prostu drażnią mnie "skromne" wypowiedzi w stylu: Ja jestem najlepszy, wszyscy inni się mylą, bo to ja jestem najlepszy, patrzcie na statystyki, to ja jestem najlepszy. Zaznaczałem już, że to ja jestem najlepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 A tak na dluzsza mete, to niech sobie tam mowi co tam sobie mowi, na twoje czy tam moje zycie to nie wplywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Co do wczorajszego meczu to ten obrazek jak najbardziej na miejscu... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Niestety zmory przeszłości powróciły. Wydaje mi się, że biedny Carlo za dużo do powiedzenia nie ma. Mourinho był jaki był ale w kasze sobie nie dał dmuchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Chlop jak zwykle przekombinowal, zespol byl juz zgrany, no to trzeba bylo go rozmontowac. Kroosa zakup rozumiem, ale James calkowinie niepotrzebny, lepiej bylo wydac kase na dobrego napadziora. Sprzedaz Alonso to juz strzal w swoje obie nogi.Znajac zycie to pewnie nic nie wygramy w tym sezonie, Carlo dostanie buta i znowu jakas rewolucja sie zacznie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Chicharito w Realu, ale chyba gosc zbytnio z Benzema nie powalczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Przeszedł z najlepszego klubu na świecie w ślady Ronaldo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 No coz, samozwanczy najlepszy klub na swiecie walczy o utrzymanie sie w lidze Fajnie kibice UTD sie smieja z transferow- Mamy Falcao, czyli juz jest pewne ze powalczymy o 10 miejsce w lidze! - Falcao, swietny srodkowy obronca, dokladnie to czego potrzebuje UTD itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Ale i tak najlepszy transfer zrobil Zenit Bart Simpson will continue his career at Zenit!FC Zenit and the 20th Century Fox have reached an agreement about Bart Simpson’s transfer to the Blue-White-Sky Blues! The latest addition to the team has already arrived in St. Petersburg, passed his physical, signed his contract and had his first training session this morning with the rest of the team. http://www.en.fc-zenit.ru/main/news/ct3/58820.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi