DelTor0 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Gole ladne, ale mecz tak raczej na spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Nie jest zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Niezle Gran Derby 3-1 dla nas dlamnie plkarzem meczu ISCO Albo Luka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Niezle Gran Derby 3-1 dla nas dlamnie plkarzem meczu ISCO Albo Luka Według mnie Marcelo, pierwsza bramka jego zasługa, dobra gra ofensywna. Luka to pokazał się w drugiej połowie ze 3 razy, ot wszystko. Isco zagrał na swoje 100%, ja nie widzę tam u niego więcej możliwości, druga połowa dobra, ale w pierwszej mało widoczny. Carvajal i Pique (poza tym pechowym karnym) bardzo dobrze. Mecz na wysokim poziomie, wygrał Ancelotti bo ma więcej doświadczenia, Enrique zaczął mieszać zmianami. Kto to jest ten sergio roberto? To nie jest piłkarz na tym poziomie, z celtą to on może grać, ale nie w gran derbi, chociaż ta zmiana wynikała z nieplanowanej kontuzji Iniesty, ale wcześniej Suareza zdejmować nie musiał... Neymar niewidoczny, Xavi, Iniesta, podobnie, Messi póki Suarez był to coś grał, a potem już nie miał z kim i zgasł. Real wygrał, bo był skuteczniejszy i nie popełnił tylu błędów. Warto zwrócić uwagę na Ronaldo, dawno u niego takich problemów z przyjęciem i podaniami nie było, mimo wyniku jak dla mnie słabo, nie przyzwyczaił nas do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Wiesz Kacper nie bede komentowal Napisze tylko ze jak Xavi czy Iniesta tez wchodzili do zespolu wlasnie w ~wieku Sergiego Roberto... Tez moglbys wtedy skomentowac, co to za goscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Nie chodzi mi o jego wiek, bo wielu piłkarzy w jego wieku było już gwiazdami. Wszyscy jednak zaczynali grać w meczach ze słabszymi zespołami, a tutaj on wszedł na końcówkę najtrudniejszego meczu dotąd, a od początku sezonu to chyba raz na boisku się pojawił, o to się rozchodzi. Rówieśnik Neymara, z tym że no brakuje mu jeszcze dużo żeby grać w ważnych meczach, nie oszukujmy się. Może i kiedyś będzie gwiazdą, ale na razie to jeszcze powinien zapracować na swoją markę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Drogba czy Costa w jego wieku byli kompletnie nieznani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Drogba czy Costa w jego wieku byli kompletnie nieznani Niezupełnie. Costa 4 lata temu, mając 22 lata grał już w Atletico i zdobyli wtedy Puchar Europy. On tylko tak staro wygląda .W każdym bądź razie, nie ma się co wymieniać takimi argumentami, możliwe że będzie kiedyś gwiazdą, może nawet całkiem niedługo, ale na razie Real to trochę za wysokie progi na jego umiejętności po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ehhh nie chce mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Meczu nie widziałem ,bo byłem w pracy,ale po powrocie się ucieszyłem Jak już "Czupakabra" nie zatrzymała Realu,to nie ma ch..ja we wsi hahhaah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Pojechali jak po 'łysej kobyle' .Isco świetnie zagrał.Ostatnio super forma. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Świetny mecz był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Prosze, bylo 6 punktow straty do lidera, a teraz juz Barcelone wyprzedzany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Najwazniejsze tak na koniec sezonu ,bo pewnie jeszcze nie raz bedzie zmiana na pozycji lidera-tym bardziej że w tym sezonie jest kilka zespołow z dobrą formą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Cos ten LFC w lekko rezerwowym skladzie. Chlopakom bardziej zalezy na meczu z Chelsky na weekendzie najwyrazniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) Poddali mecz przed wejściem na murawę... Dziwne zachowanie trenera z tym składem. To liga mistrzów powinni walczyć, a nie kalkulowac :/ Edytowane 4 Listopada 2014 przez dekosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 A taka treningowa pykaninka. Niby 1-0 ale nawet przez chwile nie wygladalo zeby LFC cos dal rade wyrzezbic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Dziwne podejście Liverpool'u, poddali się przed meczem praktycznie, a szkoda bo ze średnim w porównaniu z dotychczasowymi meczami Realem może mógłby powalczyć o remis. Kolejny słaby mecz Ronaldo, zdobył wszystko i już nie ma w nim tej chęci gry i wściekłości co kiedyś. Tą chęć widać w Bale'u, mam nadzieje że będzie grał zamiast Isco, bo jak dojdzie do swojej optymalnej formy to klasę wyżej jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Zeby mi sie tak chcialo jak Ronaldo sie nie chce Marnie mu idzie faktycznie, ponad 50 goli w tym roku kalenarzowym i 22 w tym sezonie. Lipa pany, poprostu lipa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Trener Liverpoolu podjął widać decyzje , że w LM nie ma szans i ważniejszy dla niego własny ogródek na wyspach .Poddał mecz i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 A jak kolejny słaby mecz Ronaldo....................... nie ma to jak poprawić se humor z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Nastepna masakra piłą mechaniczną 5-1 z Rayo w małych derbach Madrytu A Ronaldo znów słaby-tylko "szmatławiec" i dwie asysty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi