Skocz do zawartości

REAL MADRYT:):)

marcelinho2204

Rekomendowane odpowiedzi

Niezle Gran Derby 3-1 dla nas dlamnie plkarzem meczu  ISCO Albo Luka :D

Według mnie Marcelo, pierwsza bramka jego zasługa, dobra gra ofensywna. Luka to pokazał się w drugiej połowie ze 3 razy, ot wszystko. Isco zagrał na swoje 100%, ja nie widzę tam u niego więcej możliwości, druga połowa dobra, ale w pierwszej mało widoczny. Carvajal i Pique (poza tym pechowym karnym) bardzo dobrze. Mecz na wysokim poziomie, wygrał Ancelotti bo ma więcej doświadczenia, Enrique zaczął mieszać zmianami. Kto to jest ten sergio roberto? To nie jest piłkarz na tym poziomie, z celtą to on może grać, ale nie w gran derbi, chociaż ta zmiana wynikała z nieplanowanej kontuzji Iniesty, ale wcześniej Suareza zdejmować nie musiał... Neymar niewidoczny, Xavi, Iniesta, podobnie, Messi póki Suarez był to coś grał, a potem już nie miał z kim i zgasł. Real wygrał, bo był skuteczniejszy i nie popełnił tylu błędów. 

Warto zwrócić uwagę na Ronaldo, dawno u niego takich problemów z przyjęciem i podaniami nie było, mimo wyniku jak dla mnie słabo, nie przyzwyczaił nas do tego.

Nie chodzi mi o jego wiek, bo wielu piłkarzy w jego wieku było już gwiazdami. Wszyscy jednak zaczynali grać w meczach ze słabszymi zespołami, a tutaj on wszedł na końcówkę najtrudniejszego meczu dotąd, a od początku sezonu to chyba raz na boisku się pojawił, o to się rozchodzi. :) Rówieśnik Neymara, z tym że no brakuje mu jeszcze dużo żeby grać w ważnych meczach, nie oszukujmy się. Może i kiedyś będzie gwiazdą, ale na razie to jeszcze powinien zapracować na swoją markę.

Drogba czy Costa w jego wieku byli kompletnie nieznani :)

Niezupełnie. 

Costa 4 lata temu, mając 22 lata grał już w Atletico i zdobyli wtedy Puchar Europy. On tylko tak staro wygląda ;).

W każdym bądź razie, nie ma się co wymieniać takimi argumentami, możliwe że będzie kiedyś gwiazdą, może nawet całkiem niedługo, ale na razie Real to trochę za wysokie progi na jego umiejętności po prostu. 

Dziwne podejście Liverpool'u, poddali się przed meczem praktycznie, a szkoda bo ze średnim w porównaniu z dotychczasowymi meczami Realem może mógłby powalczyć o remis.  

Kolejny słaby mecz Ronaldo, zdobył wszystko i już nie ma w nim tej chęci gry i wściekłości co kiedyś. Tą chęć widać w Bale'u, mam nadzieje że będzie grał zamiast Isco, bo jak dojdzie do swojej optymalnej formy to klasę wyżej jest. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...