Skocz do zawartości

REAL MADRYT:):)

marcelinho2204

Rekomendowane odpowiedzi

Nastepna masakra piłą mechaniczną :) 5-1 z Rayo w małych derbach Madrytu :) A Ronaldo znów słaby-tylko "szmatławiec" i dwie asysty ;)

Oj slaby slaby ten Ronaldo ;)

A tak na marginesie Rayo gralo bardzo dobrze, bez strachu, ofensywnie. Real za to skuteczny, ale bez Isco brakowalo troche kontroli w srodku pola.

Każdy może mieć swoją opinię, tym bardziej że nie jest obraźliwa. Powyższymi komentarzami to nawiązać można tylko do piaskownicy, a ta jak powszechnie wiadomo w rozwoju człowieka jest poziom niżej od boiska... 

Tym razem miał dobry mecz, mecz z Liverpoolem i Barcą miał słaby i nie była to tylko moja opinia, ale także ludzi ze studia telewizyjnego - na yt można znaleźć jego "highlight'y" z obu meczów, brakuje kilku strat, a szkoda bo niektóre odbiory były wręcz dziecinne. Robi się niestety kółko adoracji Ronaldo, jeśli dla Was w każdym meczu jest best playerem i nie ma słabszych momentów, to znaczy, że obiektywności tutaj brak, a górę bierze podnieta nazwiskiem, szkoda. Ja się z takiego towarzystwa wypisuję, bo nie lubię mydlić oczu, przyjemności z oglądania La Liga życzę i niech będzie wiele ciekawych spotkań nie tylko wielkiej trójki. 

Ach... a gdzie te obrazliwe komentarze? To ktory ten komentarz tak Cie obrazil???

I gdzie te kolko adoracji Ronaldo, pokaz mi gdzie jest napisane ze Krystyna jest najlepsza w kazdym meczu???

Co nie zmienia faktu ze jak ktos pisze ze ma gosc slaby sezon, to pisze kompletna bzdure... 

• Like 2

• 2 tygodnie później...

Niestety to jest poprawnosc polityczna w Europie i brak szacunku do swojej kultury. Takie podlizywanie sie islamowca na zachodzie to norma.

Ostatnio dyrektor Barcy sie wypowiadal ze jakby Laporta wrocil na fotel prezydenta to pierwsze co zrobi to zerwie kontrakt z Katarczykami. Bo tak jakos nie wypada brac kase od rezimu, ktory ostro sponsoruje ISIS.

Coz Europa schodzi na psy...  

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...