Skocz do zawartości

REAL MADRYT:):)

marcelinho2204

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Jakaś masakra,najpierw wygrywają z Barcą,by za chwilę przegrać z Wolfsburgiem...........niezłą huśtawką formy nas drużyna doświadcza.Myślę/mam nadzieję ,że mecz rewanżowy wystarczy na odrobienie strat i kontynuowanie drogi do finału LM :)

4 punkty straty do lidera i aż 6 kolejek do końca........ jeszcze wszystko jest możliwe! B)

Dzień dobry. Zerknąłem do wątku (ja od sąsiadów) i mam dwie sprawy. Po pierwsze regulamin. Kibice drużyn goniących powinni pamiętać o bilansie meczów bezpośrednich. I dodać do róznicy po 1 punkcie. Trzy tygodnie temu wydawałoby się nieistotne...Po drugie znamienne zjawisko. Kibice odwiecznych rywali sprawiają wrażenie dzielących skórę na niedźwiedziu. Tymczasem mistrzowie sprzed dwóch lat wyglądają całkiem całkiem.

Edytowane przez Maciej W.

Dzień dobry. Zerknąłem do wątku (ja od sąsiadów) i mam dwie sprawy. Po pierwsze regulamin. Kibice drużyn goniących powinni pamiętać o bilansie meczów bezpośrednich. I dodać do róznicy po 1 punkcie. Trzy tygodnie temu wydawałoby się nieistotne...Po drugie znamienne zjawisko. Kibice odwiecznych rywali sprawiają wrażenie dzielących skórę na niedźwiedziu. Tymczasem mistrzowie sprzed dwóch lat wyglądają całkiem całkiem.

Witamy.Faktycznie zapomniałem o tym jednym punkciku,ale skóry na niedźwiedziu nie dzielę,wszak napisałem "jeszcze wszystko możliwe",a nie coś typu "mistrz jest nasz". Myślę że taka bliskość punktowa może sprawić jedynie ciekawszą końcówkę sezonu,a to chyba dla nas kibiców najważniejsze.Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...