pawlica Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Real gra a tu cichoo...???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Jutro losowanie.Oby nie PSG.Typuje Bayern. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Ja obstawiam Benfike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Jutro losowanie.Oby nie PSG.Typuje Bayern.Predzej Wolfsburg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Haha . Dziekuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 VfL Wolfsburg v Real Madrid Bayern Munich v Benfica Barcelona v Atletico Madrid Paris St Germain v Manchester City Nie jest zle Tylko zeby nie grali tak tragicznie w obronie jak z Roma... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Damy rade, losowanie do przewidzenia, można było trafić City ale z Wolfsburgiem też będzie ciekawie. !!!HALA MADRID!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Dobre losowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Lepiej być nie mogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Tez tak myslalem po losowaniu Schalke 04 , a tu prawie by nam zrobili na Bernabeu psikusa ;d.Tak ze w tej fazie rozgrywek "slabeusze" moga zrobic ała faworytą . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Pięknie Pięknie Pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 jeszcze gola Bale nie uznali , wynik super sam mecz slabiutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Sie narobilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 No i dzisiaj tak pięknie nie było... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 O dziwo ja wierze ze jest szansa zeby odrobic, jak dobrze zagraja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo07 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Danilo,Casemiro pierwszą połowę mieli słabą. Oby we wtorek pokazali jak się gra na Bernabeu i strata z pierwszego meczu zostanie odrobiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jakaś masakra,najpierw wygrywają z Barcą,by za chwilę przegrać z Wolfsburgiem...........niezłą huśtawką formy nas drużyna doświadcza.Myślę/mam nadzieję ,że mecz rewanżowy wystarczy na odrobienie strat i kontynuowanie drogi do finału LM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Realowi nie za bardzo po poprostu wychodzi gra z niemieckimi zespołami, pisałem po losowaniu ,że jakby trafili City też byłoby ciekawie ale to co dzisiaj anglicy pokazali to takim zestawieniu mogłobyć jeszcze gorzej. Odrobimy to, spokojnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 4 punkty straty do lidera i aż 6 kolejek do końca........ jeszcze wszystko jest możliwe! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Mozliwe niby mozliwe, ale mamy trudniejsze te 6 meczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Oj tam,Real na fali wszystkich rozwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Sam jestem ciekaw , i trzeba zgodzic sie z komentatorem ze ta druzyna "rezerw" Realu gra z duzo wiekszym zaangażowaniem niz gwiazdy z podstawowego skladu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) 4 punkty straty do lidera i aż 6 kolejek do końca........ jeszcze wszystko jest możliwe! Dzień dobry. Zerknąłem do wątku (ja od sąsiadów) i mam dwie sprawy. Po pierwsze regulamin. Kibice drużyn goniących powinni pamiętać o bilansie meczów bezpośrednich. I dodać do róznicy po 1 punkcie. Trzy tygodnie temu wydawałoby się nieistotne...Po drugie znamienne zjawisko. Kibice odwiecznych rywali sprawiają wrażenie dzielących skórę na niedźwiedziu. Tymczasem mistrzowie sprzed dwóch lat wyglądają całkiem całkiem. Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez Maciej W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Narazie przejść Wolfsburg by wypadało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Dzień dobry. Zerknąłem do wątku (ja od sąsiadów) i mam dwie sprawy. Po pierwsze regulamin. Kibice drużyn goniących powinni pamiętać o bilansie meczów bezpośrednich. I dodać do róznicy po 1 punkcie. Trzy tygodnie temu wydawałoby się nieistotne...Po drugie znamienne zjawisko. Kibice odwiecznych rywali sprawiają wrażenie dzielących skórę na niedźwiedziu. Tymczasem mistrzowie sprzed dwóch lat wyglądają całkiem całkiem.Witamy.Faktycznie zapomniałem o tym jednym punkciku,ale skóry na niedźwiedziu nie dzielę,wszak napisałem "jeszcze wszystko możliwe",a nie coś typu "mistrz jest nasz". Myślę że taka bliskość punktowa może sprawić jedynie ciekawszą końcówkę sezonu,a to chyba dla nas kibiców najważniejsze.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi