dekosz Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Posiada ktoś dobry link do dzisiejszego spotkania i mógłby się podzielić? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Straty juz odrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Licze ze skonczy sie 4;1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Musimy się pilnować bo 1 z tyłu i może być klops .. Jak widze Pepe z przodu to od razu łapie się za głowe nie mówie o stałych fragmentach ,tydzień temu też znalazł się w podobnej sytu jak przed chwilą haha [emoji23] [emoji23] dogrywa jak zawodnik z łomianek zapierdzikowych ale oczywiście szacun Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez pawlica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) To jest kwintesencja piłki nożnej.A wolny CR majstersztyk! Fakt ,że mecz do jednej bramki ale wlb pieknie też się broniło. Hala Madrid!!!! Ps Miłej nocy hehe Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez pawlica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Dobry mecz dobry wynik Krystynachyba idzie na rekord strzelonych goli w jednym sezonie Ligi mistrzow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 No i fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Mam nadzieję, że finał to będzie gran derby ; )swoją drogą City tez mi zaimponowało w dwumeczu z PSG.Ale pewnie z kimś mocniejszym odpadną ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Sasiadow spotkalo male bubu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Sasiadow spotkalo male bubu No sąsiadów to spotkało szczęscie haha a odwieczny rywal nie udzwignał presji. Ale taka sytu z tym karnym i tylko żółta dla Mascherano woła o pomstę do nieba! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 To z kim półfinał-obstawiam Bayern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Sasiadow spotkalo male bubu Jak mawia klasyk:"sytuacja taka" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 To z kim półfinał-obstawiam Bayern Na kogo by RM nie trafił będzie ciężko, cała czwórka gra świetnie. Lepiej tak nie pisz bo jak historia się powtórzy z '12 ...to nie wiem Chciałbym City w pół finale a finale to już nawet z Bayernem możemy grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Coś mi mówi że finałem będą derby Madrytu,choć nie ukrywam, że wolałbym Lewego widzieć na przeciwko CR7. Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez tofik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Coś mi mówi że finałem będą derby Madrytu,choć nie ukrywam, że wolałbym Lewego widzieć na przeciwko CR7. Jak Pep zacznie swoje przemyslenia, to mozesz nie zobaczyc Lewego... Dzisiaj dopiero wszedl w 84 minucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Wypadek samochodowy podobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 He he,Pep robi wszystko żeby ukryć Lewego ,przed kartkami i przed "skautami"........ktoś musi zagrać w finale i kogoś musi ze sobą zabrać, jak już odejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Angole to czasami mnie potrafia rozbawic Competition better without the cheating and hubris of Barcelonahttps://uk.sports.yahoo.com/news/champions-league-review-competition-better-204155011.html 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Angole to czasami mnie potrafia rozbawic Competition better without the cheating and hubris of Barcelonahttps://uk.sports.yahoo.com/news/champions-league-review-competition-better-204155011.htmlNazywają rzeczy po imieniu i to lubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Manchester City v Real MadridAtletico Madrid v Bayern Munich Lepiej byc nie moglo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Znowu teoretycznie najlatwiejszy rywal . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Znowu teoretycznie najlatwiejszy rywal . Dokladnie Co nie znaczy ze go ogramy, ale przynajmniej jakas wieksza szansa jest. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi