Methodboy Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 A Bayern ma pod górkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Co oznacza że chyba "wykrakałem" madrycki finał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Co oznacza że chyba "wykrakałem" madrycki finał Że niby derby? Ha! To by było nawet miłe ale mało prawdopodobne. Watpię by Bayern to przegrał, Pep na odejście zrobi wszystko by nie przegrać w półfinale po 2 nie uważam Atletico by mógło wejść do finału w takiej formie, wygrana nad barcą nie robi z nich mistrzów-nie ten czas jeszcze-choć musze przyznać ,że ich gra po odejsciu Costy nabrała pozytywnych wibracji ,które mimo że to "Atletico" miło się odbiera. Stawiam na Real - Bayern 2-1 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Życzę szczęścia a na pewno będzie Realowi potrzebne City w tym sezonie nie radziło sobie dobrze ale w dwumeczu z PSG pokazało charakter, wrócił De Bruyne co od razu wpłynęło na poprawę gry całej drużyny ponadto po kontuzji wraca Yaya Toure, niestety na pewno nie zagra Sterling i opoka defensywy Kompany a bez niego widać jak obrona City kuleje. Na Real w środku obrony na pewno wyjdzie para Mangala-Otamendi, Mangala to nie ta sama jakość co na początku sezonu kiedy wymiatał niesamowicie a Otamendi jak na razie nie może odnaleźć się w Premier league. To jest właśnie dla RM największa szansa bo z pewnością najsłabszym ogniwem City jest obrona. Mam nadzieję, że City zagra dobry dwumecz w końcu finał LM byłby pięknym pożegnaniem dla Pellegriniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) Życzę szczęścia a na pewno będzie Realowi potrzebne City w tym sezonie nie radziło sobie dobrze ale w dwumeczu z PSG pokazało charakter, wrócił De Bruyne co od razu wpłynęło na poprawę gry całej drużyny ponadto po kontuzji wraca Yaya Toure, niestety na pewno nie zagra Sterling i opoka defensywy Kompany a bez niego widać jak obrona City kuleje. Na Real w środku obrony na pewno wyjdzie para Mangala-Otamendi, Mangala to nie ta sama jakość co na początku sezonu kiedy wymiatał niesamowicie a Otamendi jak na razie nie może odnaleźć się w Premier league. To jest właśnie dla RM największa szansa bo z pewnością najsłabszym ogniwem City jest obrona. Mam nadzieję, że City zagra dobry dwumecz w końcu finał LM byłby pięknym pożegnaniem dla Pellegriniego.Gdyby PSG grało swoim pełnym składem to te całe coś, zwane City rozjechane by było w makPs Ale dziękuję. Przyda się Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez pawlica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) Gdyby PSG grało swoim pełnym składem to te całe coś, zwane City rozjechane by było w makPsAle dziękuję. Przyda sięGdyby w City grali Toure,Kompany i Sterling to PSG wyjechało by z Manchesteru z workiem bramek Gdybać to sobie możemy a i tak boisko wszystko zweryfikuje. Ja osobiście będę trzymał kciuka za City tylko dlatego, że jestem chory na nieuleczalną chorobę zwaną Premier League. A jeżeli chodzi o kibiców Realu to w wielu kwestiach się z Wami zgadzam np. w tej, że nienawidzę barcy.Niech wygra lepszy! Pozdrawiam. Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez Tomek1988 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Gdyby w City grali Toure,Kompany i Sterling to PSG wyjechało by z Manchesteru z workiem bramek[emoji14]Gdybać to sobie możemy a i tak boisko wszystko zweryfikuje. Ja osobiście będę trzymał kciuka za City tylko dlatego, że jestem chory na nieuleczalną chorobę zwaną Premier League. A jeżeli chodzi o kibiców Realu to w wielu kwestiach się z Wami zgadzam np. w tej, że nienawidzę barcy.Niech wygra lepszy! Pozdrawiam.Szanuję Twoje zdanie ale jak na mistrza angli to jakoś jednak tego nie widze, Toure i Kompany(kontuzje) to już nie ta jakość co powiedzmy 3-4 sezony temu. Po drugie premier league jak dla mnie jest ze znaczących się w europie potęg najmniej zdyscyplinowaną, dlatego Pep nic tam nie osiągnie ( wiadomo ile zarobi?) co przekłada się również na grę angielskich zespołów w CL. Gdybać zawsze można a nawet śmiem twierdzić ,że tylko to robimy bo chyba wróżkami nie jesteśmy - czy któryś z Was jest co??[emoji12] [emoji12] Dodam otwarcie ,że sympatyzuję z czerwona stroną Manchester'u dlatego stąd też moja krytyka w stronę niebieskich-jeżeli kogoś uraziłem to nie celowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Gdyby w City grali Toure,Kompany i Sterling to PSG wyjechało by z Manchesteru z workiem bramek Gdybać to sobie możemy a i tak boisko wszystko zweryfikuje. Ja osobiście będę trzymał kciuka za City tylko dlatego, że jestem chory na nieuleczalną chorobę zwaną Premier League. A jeżeli chodzi o kibiców Realu to w wielu kwestiach się z Wami zgadzam np. w tej, że nienawidzę barcy.Niech wygra lepszy! Pozdrawiam. Oooo dziwne, bo kibice MC sa bardzo zadowoleni ze Toure nie gral, wlasciwie twierdza ze gdyby gral to pewnie dzisiaj by losowali PSG a nie MC Kompany to juz inna bajka, za to Sterling bez formy... juz okreslany jako jeden z gorszych transferow zeszlego roku na wyspach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Oooo dziwne, bo kibice MC sa bardzo zadowoleni ze Toure nie gral, wlasciwie twierdza ze gdyby gral to pewnie dzisiaj by losowali PSG a nie MC Kompany to juz inna bajka, za to Sterling bez formy... juz okreslany jako jeden z gorszych transferow zeszlego roku na wyspach.No ja kibicem City z pewnością nie jestem, w PL trzymam mocno kciuki za Lester. Jestem od lat kibicem Milanu i to na pewno się nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Barcelona przegrywa w 20 minucie 0-1 czyżby Mistrzostwo było w zasięgu? Oglądamy dalej... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 I oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Oj dzieje się 2-0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) 0:2 ???????????????? Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez Tomasz eS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Fajnie Widac Valencia po wywaleniu Neuvila odzyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 No i walka o mistrza zaczyna się od nowa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Takiego dolku w Barsie to ja nie pamietam , chyba graja przecieko trenerowi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 U sąsiadów w ogródku znów małe bubu zagościło hahhahah, Jak znam los,to znów sędzia ich oszukał heh 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Porobiło się,kto by pomyślał o takim finale ligi tak 3,4 kolejki wstecz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Nie rozumiem czemu Neymara za jego ogólną agresję na boisku nie ukarzą jakąś absencją meczową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Jednak patrząc trzeźwo na terminarz, nie widzę zespołu, który może odebrać pkt Barcelonie w ostatnich kolejkach. Jedyna nadzieja chyba w Espanyol Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez dekosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Patrząc kto z kim ma zagrać w ostatnich kolejkach-to po Bilbao w środe,wydaje się że Tico ma najłatwiej,no ale .... Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez martek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Jednak patrząc trzeźwo na terminarz, nie widzę zespołu, który może odebrać pkt Barcelonie w ostatnich kolejkach. Jedyna nadzieja chyba w EspanyolDeportivo dużo remisuje a chyba nawet w środe już następna kolejka Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez martek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jednak patrząc trzeźwo na terminarz, nie widzę zespołu, który może odebrać pkt Barcelonie w ostatnich kolejkach. Jedyna nadzieja chyba w EspanyolNiby tak,ale czy obstawiałbyś że niezbyt mocna w tym roku Valencia wygra z Barcą na ich podwórku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Niby tak,ale czy obstawiałbyś że niezbyt mocna w tym roku Valencia wygra z Barcą na ich podwórku?Ich pozycja w tabeli nie odzwierciedla końcówki sezonu , który akurat dla nich jest udany patrząc na ich mecze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi