Skocz do zawartości

REAL MADRYT:):)

marcelinho2204

Rekomendowane odpowiedzi

Co oznacza że chyba "wykrakałem" madrycki finał :)

Że niby derby? Ha! To by było nawet miłe ale mało prawdopodobne. Watpię by Bayern to przegrał, Pep na odejście zrobi wszystko by nie przegrać w półfinale po 2 nie uważam Atletico by mógło wejść do finału w takiej formie, wygrana nad barcą nie robi z nich mistrzów-nie ten czas jeszcze-choć musze przyznać ,że ich gra po odejsciu Costy nabrała pozytywnych wibracji ,które mimo że to "Atletico" miło się odbiera. Stawiam na Real - Bayern 2-1 .

Życzę szczęścia a na pewno będzie Realowi potrzebne :) City w tym sezonie nie radziło sobie dobrze ale w dwumeczu z PSG pokazało charakter, wrócił De Bruyne co od razu wpłynęło na poprawę gry całej drużyny ponadto po kontuzji wraca Yaya Toure, niestety na pewno nie zagra Sterling i opoka defensywy Kompany a bez niego widać jak obrona City kuleje. Na Real w środku obrony na pewno wyjdzie para Mangala-Otamendi, Mangala to nie ta sama jakość co na początku sezonu kiedy wymiatał niesamowicie a Otamendi jak na razie nie może odnaleźć się w Premier league. To jest właśnie dla RM największa szansa bo z pewnością najsłabszym ogniwem  City jest obrona. Mam nadzieję, że City zagra dobry dwumecz w końcu finał LM byłby pięknym pożegnaniem dla Pellegriniego.

Życzę szczęścia a na pewno będzie Realowi potrzebne :) City w tym sezonie nie radziło sobie dobrze ale w dwumeczu z PSG pokazało charakter, wrócił De Bruyne co od razu wpłynęło na poprawę gry całej drużyny ponadto po kontuzji wraca Yaya Toure, niestety na pewno nie zagra Sterling i opoka defensywy Kompany a bez niego widać jak obrona City kuleje. Na Real w środku obrony na pewno wyjdzie para Mangala-Otamendi, Mangala to nie ta sama jakość co na początku sezonu kiedy wymiatał niesamowicie a Otamendi jak na razie nie może odnaleźć się w Premier league. To jest właśnie dla RM największa szansa bo z pewnością najsłabszym ogniwem City jest obrona. Mam nadzieję, że City zagra dobry dwumecz w końcu finał LM byłby pięknym pożegnaniem dla Pellegriniego.

Gdyby PSG grało swoim pełnym składem to te całe coś, zwane City rozjechane by było w mak

Ps

Ale dziękuję. Przyda się

Edytowane przez pawlica

Gdyby PSG grało swoim pełnym składem to te całe coś, zwane City rozjechane by było w mak

Ps

Ale dziękuję. Przyda się

Gdyby w City grali Toure,Kompany i Sterling to PSG wyjechało by z Manchesteru z workiem bramek :P Gdybać to sobie możemy a i tak boisko wszystko zweryfikuje. Ja osobiście będę trzymał kciuka za City tylko dlatego, że jestem chory na nieuleczalną chorobę zwaną Premier League. A jeżeli chodzi o kibiców Realu to w wielu kwestiach się z Wami zgadzam np. w tej, że nienawidzę barcy.

Niech wygra lepszy! Pozdrawiam.

Edytowane przez Tomek1988

Gdyby w City grali Toure,Kompany i Sterling to PSG wyjechało by z Manchesteru z workiem bramek[emoji14]Gdybać to sobie możemy a i tak boisko wszystko zweryfikuje. Ja osobiście będę trzymał kciuka za City tylko dlatego, że jestem chory na nieuleczalną chorobę zwaną Premier League. A jeżeli chodzi o kibiców Realu to w wielu kwestiach się z Wami zgadzam np. w tej, że nienawidzę barcy.

Szanuję Twoje zdanie ale jak na mistrza angli to jakoś jednak tego nie widze, Toure i Kompany(kontuzje) to już nie ta jakość co powiedzmy 3-4 sezony temu. Po drugie premier league jak dla mnie jest ze znaczących się w europie potęg najmniej zdyscyplinowaną, dlatego Pep nic tam nie osiągnie ( wiadomo ile zarobi?) co przekłada się również na grę angielskich zespołów w CL. Gdybać zawsze można a nawet śmiem twierdzić ,że tylko to robimy bo chyba wróżkami nie jesteśmy - czy któryś z Was jest co??[emoji12] [emoji12]

Dodam otwarcie ,że sympatyzuję z czerwona stroną Manchester'u dlatego stąd też moja krytyka w stronę niebieskich-jeżeli kogoś uraziłem to nie celowo.

Gdyby w City grali Toure,Kompany i Sterling to PSG wyjechało by z Manchesteru z workiem bramek :P Gdybać to sobie możemy a i tak boisko wszystko zweryfikuje. Ja osobiście będę trzymał kciuka za City tylko dlatego, że jestem chory na nieuleczalną chorobę zwaną Premier League. A jeżeli chodzi o kibiców Realu to w wielu kwestiach się z Wami zgadzam np. w tej, że nienawidzę barcy.

Oooo dziwne, bo kibice MC sa bardzo zadowoleni ze Toure nie gral, wlasciwie twierdza ze gdyby gral to pewnie dzisiaj by losowali PSG a nie MC ;) 

Kompany to juz inna bajka, za to Sterling bez formy... juz okreslany jako jeden z gorszych transferow zeszlego roku na wyspach.

Oooo dziwne, bo kibice MC sa bardzo zadowoleni ze Toure nie gral, wlasciwie twierdza ze gdyby gral to pewnie dzisiaj by losowali PSG a nie MC ;)

Kompany to juz inna bajka, za to Sterling bez formy... juz okreslany jako jeden z gorszych transferow zeszlego roku na wyspach.

No ja kibicem City z pewnością nie jestem, w PL trzymam mocno kciuki za Lester. Jestem od lat kibicem Milanu i to na pewno się nie zmieni.

Jednak patrząc trzeźwo na terminarz, nie widzę zespołu, który może odebrać pkt Barcelonie w ostatnich kolejkach. Jedyna nadzieja chyba w Espanyol

Deportivo dużo remisuje ;)   :) a chyba nawet w środe już następna kolejka

Edytowane przez martek

Jednak patrząc trzeźwo na terminarz, nie widzę zespołu, który może odebrać pkt Barcelonie w ostatnich kolejkach. Jedyna nadzieja chyba w Espanyol

Niby tak,ale czy obstawiałbyś że niezbyt mocna w tym roku Valencia wygra z Barcą na ich podwórku?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...