dekosz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Dokładnie, po cichu liczyłem na remis dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Wczoraj miałem ostrą wymianę poglądów z dwoma kibicami barcy i gwarantowałem im ,że utopią ten mecz . Szkoda tylko mi jednego, że miałem brak sił dzisiaj by udać się do bookiego hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Nie ma co sie emocjonowac tak naprawde, nadal sa pierwszi w lidze i latwiejsze mecze przed nimi. Wiec zobaczymy jak sie to wszystko potoczy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 W rzeczy samej.....poczekamy ,zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 http://www.goal.com/en/news/13712/extra-time/2016/04/18/22515622/barcelona-are-already-regretting-this-tweet?ICID=OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Nie ma jak uciec smierci sprzed kosy... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Nerwowo było. Ja oglądałem na telefonie nad brzegiem Sanu Warto było zrobić przerwę w łowieniu. .. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgadza sie bylo cieplo , ale chlopaki daly rade . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ratatata Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Jaki Panowie dziaiaj wynik obstawiacie ? Ja nie sadze zeby Mac City mogl sie przeciwstawic Rrealowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Myślę, że każdy kibic Realu oczekuję wygranej. Jest to do zrobienia patrząc na grę w ostatnich meczach ChL ale już nie patrząc na ostatni mecz z Rayo no chyba, że Krycha pozwoli zagrać na lewej flance Bale'owi he he . Krótko 1-2 w tym jedne z Siiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! Hala Madrid!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 No ja nie jestem tak hurra optymistyczny, City lapie forme, my lapiemy kontuzje MC generalnie bardzo zadowolony ze gra z nami hehehe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Trzeba być optymistą w takich " warunkach " ale będę też zadowolony jak wrócą z wysp z remisem - najlepiej bramkowym . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Bedzie ciezko w weekend... kontuzje nas rozlozyly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Coś mi mówi że finałem będą derby Madrytu,choć nie ukrywam, że wolałbym Lewego widzieć na przeciwko CR7.Coś mi dobrze mówiło Brawo Real Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 FINAŁŁŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 No i jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Mecz niegodny półfinału LM o czym najlepiej świadczą strzały w światło bramki 5-0, oczywiście większe "pretensje" można mieć do City, Real strzelił bramkę i grał swoje chociaż bardzo ryzykując bo jedna bramka City i po ptokach. Żal mi tych Kibiców City którzy tyle dymali kilosów żeby obejrzeć taką grę swojej drużyny. W finale nie mam faworyta ale jednego jestem pewien...będzie to arcyciekawe widowisko. Powodzenia Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Coś mi dobrze mówiło Brawo Real Brawo Ty [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Navas i Bale kontuzjowani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Navas i Bale kontuzjowani Poważnie? To lipton trochę. Bale się łapał za kolano ale wyszedł na 2 połowę-myślałem ,że wszystko ok z nim. Mam nadzieję ,że chociaż jeden ( Navas) zagra w finale. Czy to kontuzję na dłuższa metę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Poważnie? To lipton trochę. Bale się łapał za kolano ale wyszedł na 2 połowę-myślałem ,że wszystko ok z nim. Mam nadzieję ,że chociaż jeden ( Navas) zagra w finale. Czy to kontuzję na dłuższa metę? Jest info na oficjalnej stronie, ale nie podali jak dlugo moga pauzowac. Bale raczej w ten weekend nie zagra, moze wroci na deportivo. Navas, tutaj juz nic nie wyszperalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Jeden plus ze Benzema i Casemiro juz trenuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Navas ta kontuzja nie wyglądała jakoś strasznie-jakby źle stanął . Tak benzynka już biega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Zaczynają się spotkania. Moim zdaniem sprawa tytułu rozstrzygnie się dzisiaj. Pozdrawiam miłego ogladania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Zaczynają się spotkania. Moim zdaniem sprawa tytułu rozstrzygnie się dzisiaj.Pozdrawiam miłego ogladaniaDopóki piłka w grze.........(patrz dziś Ajax) Będzie jeszcze jedna kolejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi