Skocz do zawartości

REAL MADRYT:):)

marcelinho2204

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że każdy kibic Realu oczekuję wygranej. Jest to do zrobienia patrząc na grę w ostatnich meczach ChL ale już nie patrząc na ostatni mecz z Rayo :) no chyba, że Krycha pozwoli zagrać na lewej flance Bale'owi he he . Krótko 1-2 w tym jedne z Siiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! 

Hala Madrid!!!

Mecz niegodny półfinału LM o czym najlepiej świadczą strzały w światło bramki 5-0, oczywiście większe "pretensje" można mieć do City, Real strzelił bramkę i grał swoje chociaż bardzo ryzykując bo jedna bramka City i po ptokach. Żal mi tych Kibiców City którzy tyle dymali kilosów żeby obejrzeć taką grę swojej drużyny. W finale nie mam faworyta ale jednego jestem pewien...będzie to arcyciekawe widowisko. Powodzenia Panowie.

Navas i Bale kontuzjowani :wacko:

Poważnie? To lipton trochę. Bale się łapał za kolano ale wyszedł na 2 połowę-myślałem ,że wszystko ok z nim. Mam nadzieję ,że chociaż jeden ( Navas) zagra w finale. Czy to kontuzję na dłuższa metę?

Poważnie? To lipton trochę. Bale się łapał za kolano ale wyszedł na 2 połowę-myślałem ,że wszystko ok z nim. Mam nadzieję ,że chociaż jeden ( Navas) zagra w finale. Czy to kontuzję na dłuższa metę?

Jest info na oficjalnej stronie, ale nie podali jak dlugo moga pauzowac. Bale raczej w ten weekend nie zagra, moze wroci na deportivo. Navas, tutaj juz nic nie wyszperalem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...