dekosz Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Barcelona to nie Ajax. 5-0 nokaut w derbach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Panowie? Wierzycie w jakiś cud dzisiaj? Bo jak tak prawdę mówiąc to słabo wierzący jestem co do tej kolejki. Mam tylko nadzieję ,że Celta może pogoni rywala co by im trochę skrzydełka podcieła na finał. Hala Madrid! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 oby w lidze mistrzów poszło lepiej forma jest,ale to jeden mecz,więc wszystko sie może zdarzyć ps:szkoda że benitez tak długo był trenerem na początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Niestety nie udało się,czekamy na finał LM,myślę że bój będzie ciężki,ale zwycięzca może być tylko jeden-REAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Niestety nie udało się,czekamy na finał LM,myślę że bój będzie ciężki,ale zwycięzca może być tylko jeden-REAL Jaki by nie był wynik i tak puchar pojedzie do Madrytu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 żadna niespodzianka ,to co najważniejsze wygrali najlepsi Brawo Real!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Fajnie ze chlopaki dały rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Piekne zachowanie po meczu, klasa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 nerwy były niesamowite, ale jestem niesamowicie zadowolony! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Udało się!!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 nerwy były niesamowite, ale jestem niesamowicie zadowolony! Nie mow Danilo to prawie o zawal serce mnie przyprawl pare razy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Król jest tylko jeden,reszta niech nas nas goni,zesrają się, a i tak nie dogonią B)Brawo drużyna,brawo CR7 za zimną krew,znów płaczę ze szczęścia............jakoś tak mam, że płaczę zawsze jak REAL zdobywa trofeum..............a, no i płaczę też jak żona rodzi.......... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 i co ta Krysia wyżelowana pokazała???farciarski tytuł bo karne to loteria,Atletico bardziej zasługiwało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Najlepszy Ramos z Casemiro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Gratulacje dla Realu, trzymałem kciuki za Real chociaż nie jestem ich fanem ale jakoś bliższy mojemu sercu RM niż Atletico. Szkoda, że nie było finału RM-Bayern 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 i co ta Krysia wyżelowana pokazała???farciarski tytuł bo karne to loteria,Atletico bardziej zasługiwałoa to że potrafił zakończyć finał ,widocznie odpowiednio żelu nałożył. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 jak zobaczylem kontuzje Daniego i Danilo szykujacego sie do wejscia to bylem przerazony, ale najwazniejsza jest La Undecima karne to loteria fakt, ale... audaces fortuna iuvat 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 i co ta Krysia wyżelowana pokazała???farciarski tytuł bo karne to loteria,Atletico bardziej zasługiwałobuahahhaha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Cieszmy sie naszym sukcesem Nie ma co sie skupiac nad innymi 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 i co ta Krysia wyżelowana pokazała???farciarski tytuł bo karne to loteria,Atletico bardziej zasługiwałoA co Ty tym komentarzem pokazałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 A co Ty tym komentarzem pokazałeś?jak to co?chciał pokazać że "un za Kataluniom" heh 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 jak to co?chciał pokazać że "un za Kataluniom" hehTo już chyba się wypłakał? Czy dalej boli? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi