milijon Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) 13315450_1169536996400232_4267611824823651796_n (1).jpg brakuje jeszcze grafiki jak byl asystentem Carlo ->edit pospieszylem sie z postem Edytowane 28 Maja 2016 przez milijon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 brakuje jeszcze grafiki jak byl asystentem Carlo Jest 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 do tych najwierniejszych kibiców Realu co zapewne należą do ultra sur ,byli na niejednym meczu Realu :nie jestem za Barcą tylko wyrażam obiektywne zdanie ale wy zapewne zawsze i od zawsze Real numero uno???hahaha ciekawe gdzie byliście jak Real latał po 14-16 miejscu w lidze i nic nie wskazywało ze będą w pierwszej 10, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 do tych najwierniejszych kibiców Realu co zapewne należą do ultra sur ,byli na niejednym meczu Realu :nie jestem za Barcą tylko wyrażam obiektywne zdanie ale wy zapewne zawsze i od zawsze Real numero uno???hahaha ciekawe gdzie byliście jak Real latał po 14-16 miejscu w lidze i nic nie wskazywało ze będą w pierwszej 10,Panie daj Pan spokój-dobrze że ty wiesz kto gdzie był... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2016 do tych najwierniejszych kibiców Realu co zapewne należą do ultra sur ,byli na niejednym meczu Realu :nie jestem za Barcą tylko wyrażam obiektywne zdanie ale wy zapewne zawsze i od zawsze Real numero uno???hahaha ciekawe gdzie byliście jak Real latał po 14-16 miejscu w lidze i nic nie wskazywało ze będą w pierwszej 10,Zenujace sa te twoje posty.Ja kibicuje realowi od 1998 roku i wygranej z Juve Nie kojarze takiego dolu zeby Real gdzies sie pałetal w dolnych rejonach tabeli . Widac ze niektórym zyłka gdzies tam pekla z zazdrosci .Hala Madryt 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 do tych najwierniejszych kibiców Realu co zapewne należą do ultra sur ,byli na niejednym meczu Realu :nie jestem za Barcą tylko wyrażam obiektywne zdanie ale wy zapewne zawsze i od zawsze Real numero uno???hahaha ciekawe gdzie byliście jak Real latał po 14-16 miejscu w lidze i nic nie wskazywało ze będą w pierwszej 10,Tak z ciekawości...Jestem rocznik 84 więc liczę od sezonu 84/85 czyli 32 sezony:-12 mistrzostw-11 razy drugie miejsce-3 razy trzecie-w sezonie 93/94,97/98,2003/2004- czwarte miejsce- 84/85,99/00 - 5 miejsce - 95/96 - 6 miejsce Chyba nie było tak źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Radek, nie trudź się ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Transferowa karuzela sie zaczyna Zdecydowanie potrzebujemy zmiennikow dla Marcelo, Casemiro i Benzema. Bo akurat na tych pozycjach mamy tylko po jednym pilkarzu. Cos jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Benzema to trzeba sprzedać a nie dobierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Benzema to trzeba sprzedać a nie dobierać hehehe jak nie kupimy Lewego to nie ma co go sprzedawac Kim bys go zastapil?Perez cos dzisiaj gledzil o Pogbie i de Gea. Znowu zacznie jakies kombinacje i rozmontuje pol druzyny... James'a moze sobie sprzedac, byle nie mieszal z reszta, np z Casemiro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Co do Lewego to wątpię by to się udało , Navas daję też rady, moim skromnym zdaniem : daje nawet bardzo dużo drużynie. Pogba ? A po co on nam ? Casemiro jak pójdzie - w co ciężko mi uwierzyć - to za grube siano. Mam sentyment do Jamesa do Isco więc się nie wypowiadam. Benzyna się wypaliła i trzeba szukać jak napisałeś wyżej, po 2 nie lubi go i tyle . Marcelo ... żeby nie te jego " wolne" nogi to praktycznie zawodnik doskonały Pewnie włodarze zaskoczą nas czymś... oby miłym i skutecznymi transferami. Ps Czekam na roszady w ManU !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 W MU i MC to bedzie sie dzialo w tym okienku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Panowie ja bym zrezygnował mimo wszystko z Pepe i Kovacevica(nic nie pokazał w całej rundzie)Chciałbym żeby został Isco,Jese,Rodrigez bo troche sie mówi o ich odejściu. Gdzieś wyczytałem że Morata może wrócić-superrr Lewendowski czy de gea na bramke NIE Takie moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Pepe i tak niedlugo sam odejdzie, mozliwe ze to bedzie jego ostatni sezon. Kovacevic, mlody gosc, powinien jeszcze dostac szanse, szczegolnie ze Modric kliknie niedlugo 31 i trzeba bedzie dla niego szukac zastepstwo. Morata powinien nawet wrocic, przy kontuzjach w trojce, pewnie by nawet chwile pogral Isco bym zostawil, Jamesa nawet lubie ale on pewnie pojdzie na odstrzal jakby sie chetny znalazl. Za to Jesse zachowuje sie jak przerosniete dziecko, jakos nie widze zeby mial jakas przyszlosc po tych swoich wybrykach i gwiazdorzeniu. Lucas Vazquez juz go w sumie wyprzedzil i w klubie i w reprezentacji. Wcale sie nie zdziwie jak wypozycza Jesse albo go sprzedadza z klauzula pierwokupu jak Morate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Plotki nabieraja tempa http://www.goal.com/en/news/14222/transfer-talk/2016/06/01/24163712/rumours-lewandowski-to-force-real-madrid-move?ICID=OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Lewy w Realu.......który to już raz?Uwierzę jak zobaczę Generalnie,Robert chyba jednak woli być strzelcem number one w lidzie niemieckiej ,niż 3-4 strzelcem w hiszpańskiej,o ile przyjąłby się w drużynie oczywiście. Wiadomo że o wszystkim zadecyduje kasa,ale myślę że to takie "okienkowe" gdybanie/gadanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Lewy w Realu.......który to już raz?Uwierzę jak zobaczę Generalnie,Robert chyba jednak woli być strzelcem number one w lidzie niemieckiej ,niż 3-4 strzelcem w hiszpańskiej,o ile przyjąłby się w drużynie oczywiście. Wiadomo że o wszystkim zadecyduje kasa,ale myślę że to takie "okienkowe" gdybanie/gadanie. Tak jak pisalem wczesniej, plotki Nawet jakby chcial odejsc, to watpie zeby Bayern go sprzedal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Benzema mimo, że jest strasznie nieskuteczny, to i tak gole asysty go bronią 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Bierzemy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Ma gosc poczucie humoru 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 I Super Cup wygrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Fajny meczyk ,super bramka Marcosa Asencio czy jakos tak , szczegolnie dogrywka byla super jak siedli na Seville Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Ale koncowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Real slabo, dopiero w koncowce ruszyl...taka Legia rozstrzygnela mecz w pierwszym kwadransie ???? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Liczy sie ze wygrali Teraz czekamy na Legie... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi