Guzu Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Nie wiem czy to tu, czy w "...sie smieje", ale to najwyżej zgłosic trzeba do modracji. Wszystkim Kibicom Dobrej Piłki życzę miłego weekendu, duzo relaksu Edytowane 5 Listopada 2016 przez Guzu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Guzu, ale nas nie interesuja twoje zainteresowania seksualne 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Guzu, ale nas nie interesuja twoje zainteresowania seksualne Florystyka to moj fetyszPrzyznaję 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Paw, Wielki Paw nadchodzi !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Nie wiem czy to tu, czy w "...sie smieje", ale to najwyżej zgłosic trzeba do modracji. Wszystkim Kibicom Dobrej Piłki życzę miłego weekendu, duzo relaksu 14915138_10154784794337164_6755193722763016874_n.jpg Nie wiem czy to tu, wiem na pewno, że pomyliłeś zdjęcia. Wszystkim Kibicom Dobrej Piłki życzę miłego weekendu, dużo relaksu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Nie wiem czy to tu, wiem na pewno, że pomyliłeś zdjęcia. Wszystkim Kibicom Dobrej Piłki życzę miłego weekendu, dużo relaksu No jak Messi w Waszym watku ?Po co Wam zdjęcia kogos, kogo kibice obrażają, lza i nie lubia ?Chyba lepiej miec w wątku zdjęcia Idola? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Poszaleliście z tymi "ładnymi" zdjęciami?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Podobno buty , paznokcie i Włosy duzo mowia o człowieku hehe Edytowane 5 Listopada 2016 przez kokosz77 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Dobry wynik 9 pkt przewagi nad Atleti i 4 nad Barca, mam nadzieje, ze w tym sezonie Cibeles bedze honorowac mistrzow La Ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Spodziewałem się czegoś więcej po Atletico a tu łatwe 3pkt. dla królewskich, nie ma co przy dużej zasłudze Savicia. Widać, że po meczu z Legią Zizou wyciągnął wnioski Doskonale wszystko się dla was ułożyło barcelona-Malaga 0-0, 4pkt nad barcą, 3 grudnia gran derbi u siebie wszystko wydaje się być na dobrej drodze. Ja czekam na jutrzejsze el classico (patrząc z własnej perspektywy) Milan-Inter i leczę na pewne zwycięstwo....oczywiście Milanu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Poratuje ktoś nie zacinajacym się stremem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 http://www.elevensports.pl/channel/eleven :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Nawet niedrogo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) No... Dajcie jeszcze takiego linka na walkę Pudziana Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Tomasz eS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Na tym oglądam prawie wszystko http://livetv.sx/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 No... Dajcie jeszcze takiego linka na walkę Pudziana trochę późno, ale nie tnie - sprawdzone http://www.vipleague.me/boxing/439118/1/ksw-37---circus-of-pain-live-stream-online.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ramos!!!!!!!!!!!!!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ramos!!!!!!!!!!!!!!!Zbawca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 No i mamy kolejne trofeum po wygranej nad Kashima Antlers , jak to sie nazywalo , Klubowe Mistrzostwa Swiata . I w dobrych humorach mozemy czekac konca roku :: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Dobre losowanie Ramos w dwmumeczu pewnie hatricka ustrzeli Jutro może być ciężko w Bilbao Edytowane 17 Marca 2017 przez martek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Na tym poziomie Champions League to zazwyczaj loteria, LaLiga - to priorytet . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Pięknie , Benzema dobry mecz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Dobry wynik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Mega https://www.facebook.com/goal/videos/10154882065608598/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 https://9gag.com/gag/az8dwLK?ref=fbp 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi