DelTor0 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Nie wiem skad oni tych 'artystow' biora 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Nie wiem skad oni tych 'artystow' biora Ostatnio widziałem podobnych artystów na Plaza Catalunya... w Barcelonie . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) A co tu sie narobilo... Bo obstawialem ze bedzie raczej w plecy Edytowane 12 Kwietnia 2017 przez Del Toro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Kto by pomyślał, że będzie niedosyt przy takim wyniku... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 A co tu sie narobilo... Bo obstawialem ze bedzie raczej w plecy Roberta brakło Pozdrawiam, Tomasz eS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Coz, Bayern z reguly taki zespol ze bez jednego, nawet najlepszego zawodnika, potrafi sobie poradzic. Historia raczej wskazywala na Bayern, wiec takie moje male zaskoczenie. Co nie oznacza ze za tydzien mecz bedzie spacerkiem, raczej ciezkiego spotkania sie spodziewam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Roberta brakło Pozdrawiam, Tomasz eSRacja w Realu Roberta brakowało-daj Pan spokój tez pzdr M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zabraklo skutecznosci , choc wynik nie jest zly . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 wszystko jest otwarte tylko Lewandowski musi sobie przypomnieć jak się strzela hattricka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 kto pozwolił Vidalowi karnego strzelać, lubię demona ale karne to nie jego bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 I dobrze ze pozwolil, karny byl calkowicie z czapy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 I dobrze ze pozwolil, karny byl calkowicie z czapy To prawda, Realowi nie kibicuję , ale tu karny się nie należał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Hala sedzia... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Fuks, bo zagralismy slabo... A co do sedziego to nie musi sie zawsze mylic na korzysc B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Fuks, bo zagralismy slabo... A kolega to z jakim numerkiem na plecach dzisiaj biegał po boisku? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 A kolega to z jakim numerkiem na plecach dzisiaj biegał po boisku? Sedziowalem a co? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 A ja byłem liniowym???????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 A ja nie ogladalem bo bylem w pracy , ale jak znam zycie to za pol roku ba po finale LM nikt nie bedzie pamietal tego meczu . Tak jak mecz Barsy z PSG . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Casemiro znowu za ostro jest strasznie elektryczny pod pressingiem rywali i łatwo traci piłke. Z przodu Benzema poza jednym strzałem w słupek w ogóle nie istniał, a Cristiano zmarnował karnego, co mogło nam zakończyć sezon ligowy.Mam nadzieję, że to wszystko element strategii Zidane'a i że zachowujemy siły na Atlético i te ostatnie mecze, bo inaczej nie potrafię wyjaśnić tego czemu w środku gra Kroos, a nie ma tam Isco i czemu na boisku jest Benzema, a nie Morata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 No to chyba jedna noga w finale 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Real Madryt!!! Pozdrawiam, Tomasz eS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Zabraklo BBC w komplecie - odrazu inna gra . Dobry mecz swietny wynik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 bo inaczej nie potrafię wyjaśnić tego czemu w środku gra Kroos, a nie ma tam Isco Jeżeli nie widzisz różnicy w rolach jakie mają na boisku i chcesz nimi wymiennie rotować, to nic tylko... pogratulować pomysłu. Isco za Jamesa, Modrica, Bale'a, Benzeme lub Ronaldo - brzmi lepiej niż Twoja teoria. Pozdrawiam,Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Real Madryt!!! Pozdrawiam, Tomasz eS Hala Madrid!!! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Zabraklo BBC w komplecie - odrazu inna gra . Dobry mecz swietny wynik W ostatnim meczu nie pasował Ci Benzema, dzisiejszy sukces jest wynikiem braku Bale'a .I jakoś tak wyszło, że Kross grał razem z Isco. Pozdrawiam,Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi