chlodnica Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Realdo.Pozamiatane.Są w finale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 https://www.youtube.com/watch?v=DgGav_jTWKM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 W ostatnim meczu nie pasował Ci Benzema, dzisiejszy sukces jest wynikiem braku Bale'a .I jakoś tak wyszło, że Kross grał razem z Isco. Pozdrawiam,SławekJa widze ze jak gra Real "B" to jakos lepiej ta druzyne sie oglada. A Benzema , chyba nie powiesz ze miales pozytywne odczucia po meczu z Valencia . Wczoraj to poza pressingiem i tym podaniem do Ronaldo na 2;0 to na mnie jakos super wrazenia nie zrobił (moje zdanie ) moze Ty to widziales inaczej. Na chwile obecna Asensio ga duzo lepiej od Bale , no ale jak zaplacilo sie taka kase to trzeba go wstawiac do skladu , tak jak Gomesa w Barcelonie wygwizdanego przez swoich kibców . Hala Madrit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Ja widze ze jak gra Real "B" to jakos lepiej ta druzyne sie oglada. A Benzema , chyba nie powiesz ze miales pozytywne odczucia po meczu z Valencia . Wczoraj to poza pressingiem i tym podaniem do Ronaldo na 2;0 to na mnie jakos super wrazenia nie zrobił (moje zdanie ) moze Ty to widziales inaczej. Na chwile obecna Asensio ga duzo lepiej od Bale , no ale jak zaplacilo sie taka kase to trzeba go wstawiac do skladu , tak jak Gomesa w Barcelonie wygwizdanego przez swoich kibców . Hala Madrit Najwyraźniej zdecydowanie inaczej to widzę, ale... cieszmy się z ostatniego wyniku. Hala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 No jacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Kiedy na stadionie Realu CR7 kolejnym hat trickiem załatwiał sobie 5 złotą piłkę, gdzieś w Barcelonie zgarbiony, wytatuowany niesłusznego wzrostu chłopak, bujając się w fotelu, tocząc slinę z kącika ust, usłyszał od tatusia: „Leon! Tu podpisz! Dzisiaj ostatni dzień na złożenie PITa!”… Takie cos w internetach znalazlem ???? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Banda z Calderon... . I niech mi ktoś powie, że sędzia dobrze prowadzi zawody. Edytowane 10 Maja 2017 przez slava Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Ja powiem ze za caloksztalt za 1 polowe 4+ i kredki dla sedziego , 6 dla Isco i Benzemy na którego zazwyczaj psiocze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Vamos Madrid!!! Hala!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Navas tez swietnie zagral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Bałem się finału Atletico - Juve. Z tego względu, że byłoby mi żal jednych i drugich jako przegranych w finale. Atleti jako zespół po kolejnej porażce w finale trauma. Buffon po kolejnej porażce trauma. A tak mam komu kibicować ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 (edytowane) Buffon nie będzie miał traumy, 19 lat czekam na ten rewanż . Od tamtego pamiętnego finału zacząłem kibicować Juve , jakoś bardziej mnie przekonała walka do ostatniej minuty o remis i te rajdy Davidsa. Ehhh stary się człowiek robi. Liczę na piękny mecz na miarę tamtego finału jak za dawnych lat Edytowane 10 Maja 2017 przez crizz100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Kurcze a ja własnie od tam tego gola Predraga kibicuje Realowi no i licze na powtórke ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Marcelo juz 10 lat w Realu https://youtu.be/8TqXgfXfPjs 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Dzisiaj chyba urodziny chlopak mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Jeszcze tylko jeden punkt... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Ronaldo super meczyk poza tym kiksem , Benzema zowu mnie zaskoczył .....Poziom sedziowania , to chyba nasza "ekstraklasa " ma lepszych sędziów . Wazne 3 punkty i cisnienie na Barse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Real wrócił na swoje miejsce w tabeli Pozdrawiam, Tomasz eS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Real wrócił na swoje miejsce w tabeli Nieraz najkrótsze puenty są... najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Jak narazie wszystko z planem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Mamy to!!!!!!!!!!!!!! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Dziękuję, dobranoc, smacznego ???????? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Campeone a po mojemu Majster 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Z młodzieńczych lat.....sęp-Butragenio,przewrotki-Sancheza,Michel(sorry za ewentualne literówki),.......puchary-porażka 5-1 i w rewanżu 5-0 z Interem...dawno to było.....potem....Raul....nieszczesna Tenerifa...........lata wspomnień....od zawsze na zawsze. Po 5 latach-dziekuje.M 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi