Skocz do zawartości

REAL MADRYT:):)

marcelinho2204

Rekomendowane odpowiedzi

W ostatnim meczu nie pasował Ci Benzema, dzisiejszy sukces jest wynikiem braku Bale'a ;).

I jakoś tak wyszło, że Kross grał razem z Isco.

Pozdrawiam,

Sławek

Ja widze ze jak gra Real "B" to jakos lepiej ta druzyne sie oglada.

A Benzema  , chyba nie powiesz ze miales pozytywne odczucia po meczu z Valencia .

Wczoraj to poza pressingiem i tym podaniem do Ronaldo na 2;0 to na mnie jakos super wrazenia nie zrobił (moje zdanie ) moze Ty to widziales inaczej.

Na chwile obecna Asensio ga duzo lepiej od Bale , no ale jak zaplacilo sie taka kase to trzeba go wstawiac do skladu , tak jak Gomesa w Barcelonie wygwizdanego przez swoich kibców .

Hala Madrit 

Ja widze ze jak gra Real "B" to jakos lepiej ta druzyne sie oglada.

A Benzema  , chyba nie powiesz ze miales pozytywne odczucia po meczu z Valencia .

Wczoraj to poza pressingiem i tym podaniem do Ronaldo na 2;0 to na mnie jakos super wrazenia nie zrobił (moje zdanie ) moze Ty to widziales inaczej.

Na chwile obecna Asensio ga duzo lepiej od Bale , no ale jak zaplacilo sie taka kase to trzeba go wstawiac do skladu , tak jak Gomesa w Barcelonie wygwizdanego przez swoich kibców .

Hala Madrit 

Najwyraźniej zdecydowanie inaczej to widzę, ale... cieszmy się z ostatniego wyniku.

Hala

Kiedy na stadionie Realu CR7 kolejnym hat trickiem załatwiał sobie 5 złotą piłkę, gdzieś w Barcelonie zgarbiony, wytatuowany niesłusznego wzrostu chłopak, bujając się w fotelu, tocząc slinę z kącika ust, usłyszał od tatusia: „Leon! Tu podpisz! Dzisiaj ostatni dzień na złożenie PITa!”…

Takie cos w internetach znalazlem ????

• Like 2

Bałem się finału Atletico - Juve.

Z tego względu, że byłoby mi żal jednych i drugich jako przegranych w finale. Atleti jako zespół po kolejnej porażce w finale trauma. Buffon po kolejnej porażce trauma. A tak mam komu kibicować ☺

Buffon nie będzie miał traumy, 19 lat czekam na ten rewanż ;) . Od tamtego pamiętnego finału zacząłem kibicować Juve , jakoś bardziej mnie przekonała walka do ostatniej minuty o remis i te rajdy Davidsa. Ehhh stary się człowiek robi.

Liczę na piękny mecz na miarę tamtego finału jak za dawnych lat ;)

Edytowane przez crizz100

Z młodzieńczych lat.....sęp-Butragenio,przewrotki-Sancheza,Michel(sorry za ewentualne literówki),.......puchary-porażka 5-1 i w rewanżu 5-0 z Interem...dawno to było.....potem....Raul....nieszczesna Tenerifa...........lata wspomnień....od zawsze na zawsze.

Po 5 latach-dziekuje.

M

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...