Krab Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Niesmak jednak pozostaje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) Ale wg Was tam karnego nie było? Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez coma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Ciezko powiedzie wczesniej były dwie takie sytuacje z Ronaldo i nie zagwizdał a tu nie wiem moze boczny cos podpowiedzial .Dla mnie ten karny to taki sobie , ale sedzia powinien sie wytłumaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Hala Madrytu sie prawie zawaliła. Gdyby nie sędzia, to mogło być różnie. Dziwie sie, ze Bufon nie wybił sędziemu zębów za czerwoną.pomyliłeś wątki - ten dla frustratów jest obok. Hala Madrid!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Karny dla mnie był bez wątpienia ale życzyłem Wojtkowi żeby wybronił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Karny dla mnie był bez wątpienia ale życzyłem Wojtkowi żeby wybronił.Aż sam się sobie dziwię, ale również chciałem aby obronił tego karnego aby... zostać bohaterem i potem ulec w dogrywce ;P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 pomyliłeś wątki - ten dla frustratów jest obok. Hala Madrid!!!Nie lubię realu i nie lubię Juve, ale awans należy zawdzięczać dobrej grze, a nie sędziemu. Faul zbyt wątpliwy, by podyktować karnego w meczu o taką stawkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZM Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Nie ma karnego w meczu o stawkę, czy w 1 minucie czy w 95. Albo jest albo go nie ma. Faul był wiec i karny.Brawo dla Juve za grę i emocje. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Ciezko powiedzie wczesniej były dwie takie sytuacje z Ronaldo i nie zagwizdał a tu nie wiem moze boczny cos podpowiedzial .Dla mnie ten karny to taki sobie , ale sedzia powinien sie wytłumaczyc.Piąty metr, przed sobą koleś ma tylko Bufona, któremu pyta się gdzie strzelić i na plecy skacze mu obrońca, który ma pozycję przegraną i który nawet nie stara się zaatakować piłkę tylko kasuje Lucasa na zasadzie może się uda. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Nie lubię realu i nie lubię Juve, ale awans należy zawdzięczać dobrej grze, a nie sędziemu. Faul zbyt wątpliwy, by podyktować karnego w meczu o taką stawkę.Faul to faul. A Realu chyba jednak bardziej nie lubisz skoro z małej piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Nie lubię realu i nie lubię Juve, ale awans należy zawdzięczać dobrej grze, a nie sędziemu. Faul zbyt wątpliwy, by podyktować karnego w meczu o taką stawkę.Nie wiem czy przypadek czy nie nazwy klubów pisze sie z duzej litery-to po pierwszePo drugie że nie lubisz Realu , myśle mało kogo intersuje.Karny jak najbardziej zasłużony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Panowie,nie nam oceniać czy karny był czy nie - czy sędzia popełnił błąd czy nie? Czy był spalony przy golu Isco czy nie? Co zmieni nasza dyskusja? A tak na marginesie: kiedy jest karny? jakaś definicja? ktoś się pokusi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Nie wiem czy przypadek czy nie nazwy klubów pisze sie z duzej litery-to po pierwszePo drugie że nie lubisz Realu , myśle mało kogo intersuje.Karny jak najbardziej zasłużony.Mnie mało interesuje twoja opinia, bo swoje zdanie wyraziłem w nawiązaniu do wpisu kolegi cytującego moją wcześniejszą wypowiedź. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Nie lubię realu i nie lubię Juve, ale awans należy zawdzięczać dobrej grze, a nie sędziemu. Faul zbyt wątpliwy, by podyktować karnego w meczu o taką stawkę.To co tu robisz? Wyglądasz na zagubionego... . Ja nie robię bałaganu w wątku "Barcelony" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Mnie mało interesuje twoja opinia, bo swoje zdanie wyraziłem w nawiązaniu do wpisu kolegi cytującego moją wcześniejszą wypowiedź.No ja przez twoja dzis nie zasne Krzysiu wdech wydech............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 To co tu robisz? Wyglądasz na zagubionego... . Ja nie robię bałaganu w wątku "Barcelony"A tu trzeba tylko wychwalać tytułową drużynę czy mozna tez komentować wydarzenia z nią związane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 A tu trzeba tylko wychwalać tytułową drużynę czy mozna tez komentować wydarzenia z nią związane?Idź sobie stąd... nie chcemy Cię tutaj (i pamiętaj proszę, że piszę o Tobie z dużych liter, w przeciwieństwie do Twoich komentarzy). Nie prowokuj, niewiele wnosisz konstruktywnego, a tymczasem mniej lub bardziej świadomie przeszkadzasz w celebrowaniu awansu mniej lub bardziej zasłużonego... . Idź sobie stąd . Hala Madrid! Pozdrawiam,Sławek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 A nic nie napisze Grunt ze dalej w grze... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 A myślisz, że wpis „hala madrid” jest konstruktywny?! To wątek o emocjach i opiniach, nie wiedzy. Sam wyrażasz emocje, a mi chcesz zakazać wyrażania opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Jednak blade pojęcie mam. Ba! Nawet byłem na Santiago Bernabeu."Nawet" to już coś.Idź sobie stąd - przecież trzeci raz grzecznie proszę - daj się nam cieszyć z awansu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Trudno się dziwić, że na naszym podwórku - przy jakości piłki kopanej - kibice dwóch zespołów potrafią się ustawić na walkę na topory, siekiery i inne maczety (ciekawe czy Platynowłosy po takiej ustawce nie znalazłby czegoś dla siebie...) skoro na forum wędkarskim, z powodu dwóch klubów z drugiego końca Europy, ludzie potrafią sobie skakać do oczu... Krzysiu, ja proszę żebyś został - jak będzie trzeba to dla równowagi poproszę trzy razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Ciekawe czy w Hiszpanii gdzieś w sieci skaczą sobie do oczu hiszpańscy kibice Lecha i Legii????????????????????????? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Półfinał Ligi Mistrzów...Bayern-Real do przerwy 1-1 (Real szczęśliwie remisuje)...Dobry mecz z przewagą Bayernu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 1:2 dla Realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Brawo Hala Madrit 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi