Skocz do zawartości

REAL MADRYT:):)

marcelinho2204

Rekomendowane odpowiedzi

Ciezko powiedzie wczesniej były dwie takie sytuacje z Ronaldo i nie zagwizdał a tu  nie wiem moze boczny cos podpowiedzial .

Dla mnie ten karny to taki sobie , ale sedzia powinien sie wytłumaczyc.

Piąty metr, przed sobą koleś ma tylko Bufona, któremu pyta się gdzie strzelić i na plecy skacze mu obrońca, który ma pozycję przegraną i który nawet nie stara się zaatakować piłkę tylko kasuje Lucasa na zasadzie może się uda. 

• Like 2

Nie lubię realu i nie lubię Juve, ale awans należy zawdzięczać dobrej grze, a nie sędziemu. Faul zbyt wątpliwy, by podyktować karnego w meczu o taką stawkę.

Nie wiem czy przypadek czy nie nazwy klubów pisze sie z duzej litery-to po pierwsze

Po drugie że nie lubisz Realu , myśle mało kogo intersuje.

Karny jak najbardziej zasłużony.

Nie wiem czy przypadek czy nie nazwy klubów pisze sie z duzej litery-to po pierwsze

Po drugie że nie lubisz Realu , myśle mało kogo intersuje.

Karny jak najbardziej zasłużony.

Mnie mało interesuje twoja opinia, bo swoje zdanie wyraziłem w nawiązaniu do wpisu kolegi cytującego moją wcześniejszą wypowiedź.

• Like 1

A tu trzeba tylko wychwalać tytułową drużynę czy mozna tez komentować wydarzenia z nią związane?

Idź sobie stąd... nie chcemy Cię tutaj (i pamiętaj proszę, że piszę o Tobie z dużych liter, w przeciwieństwie do Twoich komentarzy). Nie prowokuj, niewiele wnosisz konstruktywnego, a tymczasem mniej lub bardziej świadomie przeszkadzasz w celebrowaniu awansu mniej lub bardziej zasłużonego... .

Idź sobie stąd ;).

Hala Madrid!

Pozdrawiam,

Sławek

• Like 1

Trudno się dziwić, że na naszym podwórku - przy jakości piłki kopanej - kibice dwóch zespołów potrafią się ustawić na walkę na topory, siekiery i inne maczety (ciekawe czy Platynowłosy po takiej ustawce nie znalazłby czegoś dla siebie...) skoro na forum wędkarskim, z powodu dwóch klubów z drugiego końca Europy, ludzie potrafią sobie skakać do oczu... Krzysiu, ja proszę żebyś został - jak będzie trzeba to dla równowagi poproszę trzy razy :)

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...