chlodnica Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Koniec meczu. Bayern wtopił u siebie z Realem 1-2.Czekamy na rewanżyk... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 i tyle!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 1) chapeau bas!2) chapeau bas!3) chapeau bas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 ps. pozdrowienia dla Jordi Alba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 (edytowane) Pozdrowienia dla Ramosa.Piłkę oglądam od wielkiego dzwonu,może takie skurwysyństwo to już na boiskach norma?Jeśli to co mówili o perypetiach życiowych Bale w ostatnich czasach to prawda to wielkie gratulacje dla niego.Udżwignąl temat. Edytowane 26 Maja 2018 przez drag 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 1) chapeau bas!2) chapeau bas!3) chapeau bas! Jesteś dumny z Ramosa? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Pozdrowienia dla Ramosa.Piłkę oglądam od wielkiego dzwonu,może takie skurwysyństwo to już na boiskach norma?Jeśli to co mówili o perypetiach życiowych Bale w ostatnich czasach to prawda to wielkie gratulacje dla niego.Udżwignąl temat.Nie no to salah mu rękę wsadził,a że tak potoczyło się dalej to przypadek.Radzę popatrzyć dokładnie na powtórki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Jesteśmy dumni z wyniku, klubu, piłkarzy itp. Czy Ramos celowo pozbył się Salaha-a ? Wątpię,tak jak Oni pozbyli sie naszego zawodnika - kontaktowy sport to i bywają takie sytuacje. Trudno i trzeba z tym żyć, t4zeba żyć w przeświadczeniu że kibicuje sie najlepszej drużynie, bądź jest sie jej anty fanem. Mecz wygrany zdecydowanie , Bale niczym Feniks z popiołu powstał, a kuriozalne błędy bramkarza .... no cóż, to nie nasza wina. Sędzia nie pomógł więc tytuł w pełni zasłużony. Hala Madrit. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 radosc przycmily slowa Crisa... mam nadzieje ze zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walleyee00 Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Krzysztofa? gra tam taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Jesli ktos kluczowego zawodnika rywali trzrma i rzuca przez bok przez przypadek to nie chce wiedziec co by zrobil celowo. Takie rzuty to bardziej MMA a nie pilka. Pilka to sport kontaktowy ale z tego co wiem nie polega na rzutach przez biodro. No chyba ze byla zmiana przepisow. W internetach pisza ze to nie pierwsze chamskie zageanie Ramosa. Ucierpialo widowisko i L. Jak ktos mi wyzej zarzucil nie jestem fanem ani antyfanem zadnej z druzyn z wczorajszego finalu. Szkoda mi tego Egipcjanina bo moze miec problem z mistrzostwami. Do polfinalow LM to nawet nie wiedzialem ze faraonowie maja swojego Lewego. Wczoraj sama jego obecnosc na boisku do brutalnego faulu robila roznice Jedyne co mozna oddac Ramosowi to spryt i aktorstwo. Ale chyba nie o to plus chamstwo chodzi na pilkarskim boisku. Podobno strzelec bramki dla L gra przeciwko nam na mistrzostwach. Moze byc bardzo ciekawie oby szczesliwie dla nas. A fanom R zycze odrobiny obiektywizmu. Przed spotkaniem bylem przekonamy ze wygra R. Do momentu zagrania Ramosa nie bylo widac tego na boisku. W drugiej polowie bledy bramkarza i geniusza Bale'a. Zaczelo sie jednak od Ramosa i straty lidera przez L... 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Ciężko mi jest przypomnieć sobie kiedy tak cieszyłem się z triumfu RM Gratulacje dla Kibiców ( których tej Legendzie przybywa nieustannie ) ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Jesli ktos kluczowego zawodnika rywali trzrma i rzuca przez bok przez przypadek to nie chce wiedziec co by zrobil celowo. Takie rzuty to bardziej MMA a nie pilka. Pilka to sport kontaktowy ale z tego co wiem nie polega na rzutach przez biodro. No chyba ze byla zmiana przepisow. W internetach pisza ze to nie pierwsze chamskie zageanie Ramosa. Ucierpialo widowisko i L. Jak ktos mi wyzej zarzucil nie jestem fanem ani antyfanem zadnej z druzyn z wczorajszego finalu. Szkoda mi tego Egipcjanina bo moze miec problem z mistrzostwami. Do polfinalow LM to nawet nie wiedzialem ze faraonowie maja swojego Lewego. Wczoraj sama jego obecnosc na boisku do brutalnego faulu robila roznice Jedyne co mozna oddac Ramosowi to spryt i aktorstwo. Ale chyba nie o to plus chamstwo chodzi na pilkarskim boisku. Podobno strzelec bramki dla L gra przeciwko nam na mistrzostwach. Moze byc bardzo ciekawie oby szczesliwie dla nas. A fanom R zycze odrobiny obiektywizmu. Przed spotkaniem bylem przekonamy ze wygra R. Do momentu zagrania Ramosa nie bylo widac tego na boisku. W drugiej polowie bledy bramkarza i geniusza Bale'a. Zaczelo sie jednak od Ramosa i straty lidera przez L... Mogłbym sie z Toba zgodzi lub nie , tak w sumie to jest mi to obojetne twój punkt widzenia, ale nie zmienia to tego ze za jakis czas ludzie beda pamietac ze Real zdobyl 13 puchar europy w meczu z Liverpoolem , a wynik brzmiał 3:1 w tym po fantastycznej przewrotce Balea TAK pisze sie historie futbolu a real LM ma wpisane w dna.hala Madryt . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek79 Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Patrzeć na całość powtórki a nie tylko od momentu jak się pod rękę trzymają.Salah wkłada i zagina ramię w łokciu na Ramosie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 1) chapeau bas!2) chapeau bas!3) chapeau bas! Jesteś dumny z Ramosa? 1) jestem dumny za LM 2015/162) jestem dumny za LM 2016/173) jestem dumny za LM 2017/18 Patrzę wyżej niż na jedno kontrowersyjne starcie. Pzdr,Sławek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Swietujcie dalej bo oczywiscie wygrali. Maja wielkie gwiazdy i w finale strzelili wiecej bramek. Jeszcze raz napisze genialny Bale'a. Niemniej jednak w poprzedmich edycjach i na wczesmiejszych etapach sedziowie pomogli.A kolega ktory tak lubi ogladac powtorki niech zobaczy biodro Ramosa. Skoro tak wie jak wyglada padajacy czlowiek. Nosil wilk razy kilka.... trafi w koncu swoj na swojego. Nie bedzie mi zal. Choc z moim zainteresowaniem pilka nawet nie bede wiedzial 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 meczu nie oglądałem, jak patrze na bramki to chyba ten Karius wygrał mecz dla Realu.. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Zakończcie to gdybanie co by to ten cały Salah nie zrobił, jak na ME. wynieśli Ronaldo mało kto wierzył że Portugalia wygra finał , a jednak.Mniejsza sraka wśród co niektórych była, jak po Lewym jeździli i non top kopali.Łapę Salah sam władował , a RM. był lepszy i to się liczy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Nie ważne jak byle wygrać. Słabe to. Niestety piłka nożna to już nie to co kiedyś. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Tak,tak kiedyś wszystko było lepsze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Kiedys to trawa nawet byla zielona jak malowano ją na przyjaz I sekretarza PZPR. Kiesys ... gdyby ...jakby .... to jest dopiero słabe , przyjmijcie porażke na klate i przestancie sie mazać . 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Kiedys to trawa nawet byla zielona jak malowano ją na przyjaz I sekretarza PZPR. Kiesys ... gdyby ...jakby .... to jest dopiero słabe , przyjmijcie porażke na klate i przestancie sie mazać .Taa ... bo Liverpool to mój klub. Między innymi właśnie taka postawa kibiców doprowadziła do upadku piłki nożnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 (edytowane) Nie pisze ze Liverpool to twój klub nie musiałeś im kibicowac , ale odnosze wrazenie graniczace z pewnoscia ze kibicowałes byle przeciwko Realowi no i weszłaś w ten wątek zeby odreagować wygrana Realu. I do....... kiedys... gdyby ... jakby .....doszło "miedzy innymi" jeszcze jakies spójniki w rekawie. Jeszcze jakby babcia miała wasy to by była dziadkiem Edytowane 27 Maja 2018 przez kokosz77 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Taa ... bo Liverpool to mój klub. Między innymi właśnie taka postawa kibiców doprowadziła do upadku piłki nożnej.Wojtek, daj spokój, po blamażu zgniłej pyry trzeba się czymś pocieszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi