Pickerel Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Wojtek, daj spokój, po blamażu zgniłej pyry trzeba się czymś pocieszyć. Czemu Nie pisze ze Liverpool to twój klub nie musiałeś im kibicowac , ale odnosze wrazenie graniczace z pewnoscia ze kibicowałes byle przeciwko Realowi no i weszłaś w ten wątek zeby odreagować wygrana Realu. I tu jak zwykle się mylisz. Jako że mój syn jest kibicem Barcy ja dla pikanterii zawsze podczas El clasico kibicowałem Realowi. I tak to mniej więcej wyglądało wczoraj. Niestety po nieczystym zagraniu Ramosa mecz oglądałem już tylko z niesmakiem a jego wynik był mi kompletnie obojętny. Gdybym był tak samo jak ty niezdrowo emocjonalnie zaangażowany w widowisko pseudo piłkarskie to możne i musiałbym coś odreagować. Na szczęście mam na to wyje...e 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 (edytowane) Kiedyś tak jak i teraz najważniejsze jest i było zwycięstwo ... w tym względzie nigdy nic się zmieni ... Zmieniły się natomiast reguły ... Kiedyś punktem honoru była wygrana, ale z klasą ! Teraz chodzi o to coby wygrać, a jak to już nie istotne ... Od kiedy sport stał się jedną z maszyn do zarabiania pieniędzy klasa znikła ... wszak wiadomo, że tam gdzie kasa, klasa już jest mniej ważna ... Osobiście nie kibicowałem żadnej drużynie, liczyłem na dobre widowisko i po części się nie zwiodłem bo tylu i tak kuriozalnych akcji w wykonaniu bramkarza w jednym meczu jeszcze nie widziałem ... Edytowane 27 Maja 2018 przez SlawekNikt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 a my swoje pijem , bawim sie lalallalalla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 (edytowane) Kiedys to trawa nawet byla zielona jak malowano ją na przyjaz I sekretarza PZPR. Kiesys ... gdyby ...jakby .... to jest dopiero słabe , przyjmijcie porażke na klate i przestancie sie mazać .Daj sie chłopakom wyszaleć i patrze Barcelonista Guzu tu śmiga-pozdro i buziaki Edytowane 27 Maja 2018 przez martek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 (edytowane) Niemniej jednak w poprzedmich edycjach i na wczesmiejszych etapach sedziowie pomogli. Nam i dla Ramosa zawsze pomagają.......takie życie A gdzie jest Krzycho co Reala nie lubi????????????? ...my zawsze nad Wami........... Edytowane 27 Maja 2018 przez martek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Mecz się skończył w chwili gdy ten burak Ramos sponiewierał chamsko Salaha. Amen. I tyle. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Mecz się skończył w chwili gdy ten burak Ramos sponiewierał chamsko Salaha. Amen. I tyle.No i można zamknąć wątek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 (edytowane) Mecz się skończył w chwili gdy ten burak Ramos sponiewierał chamsko Salaha. Amen. I tyle.Ramos to burak, zagranie jak najbardziej na wyeliminowanie kluczowego zawodnika. Zniszczył widowisko.Tu jest ciekawa petycja. w tej chwili ponad 460 tysięcy głosów na ukaranie Ramosa. https://www.change.org/p/uefa-uefa-fifa-should-punish-sergio-ramos-for-intentionally-hurting-mohamed-salah?recruiter=3164319&utm_source=share_petition&utm_medium=twitter&utm_campaign=psf_combo_share_initial&utm_term=psf_combo_share_message.pacific_abi_share_button_ordering_1.abi_featured_fb Edytowane 29 Maja 2018 przez silurus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krstn Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Wypowiedź sędziego Marciniaka na temat rzekomego faulu Ramosa. https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/757433/marciniak-o-faulu-ramosa-na-salahu-normalna-dopuszczalna-gra 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Dziewczynki już nie płaczcie przecież futbol to męska gra...czy już nie? Jak zwykle jerkbaitowi znawcy wiedzą wszystko najlepiej.... 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZM Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Ramos to burak, zagranie jak najbardziej na wyeliminowanie kluczowego zawodnika. Zniszczył widowisko.Tu jest ciekawa petycja. w tej chwili ponad 460 tysięcy głosów na ukaranie Ramosa. https://www.change.org/p/uefa-uefa-fifa-should-punish-sergio-ramos-for-intentionally-hurting-mohamed-salah?recruiter=3164319&utm_source=share_petition&utm_medium=twitter&utm_campaign=psf_combo_share_initial&utm_term=psf_combo_share_message.pacific_abi_share_button_ordering_1.abi_featured_fbA najbardziej z tej petycji cieszy się gość który zarobił na wyświetleniach reklam, bo nic więcej z tego nie będzie. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Ramos to burak, zagranie jak najbardziej na wyeliminowanie kluczowego zawodnika. Zniszczył widowisko.Tu jest ciekawa petycja. w tej chwili ponad 460 tysięcy głosów na ukaranie Ramosa. https://www.change.org/p/uefa-uefa-fifa-should-punish-sergio-ramos-for-intentionally-hurting-mohamed-salah?recruiter=3164319&utm_source=share_petition&utm_medium=twitter&utm_campaign=psf_combo_share_initial&utm_term=psf_combo_share_message.pacific_abi_share_button_ordering_1.abi_featured_fbNie odzywam się zbyt wiele, bo i po co? Wszak emocje jeszcze wiodą prym, wręcz co niektórym przydałoby się schłodzić głowy. Zwracam tylko uwagę, że to nie ładnie tak obrażać drugego - wręcz nie wolno, bo można również zostać obrażonymA na marginesie:- piszesz o zagraniu na wyeliminowanie zawodnika - na podstawie własnych doświadczeń czy tak bardziej sprzed telewizora? Pozdrawiam,Sławek Pozdrawiam,Sławek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Nie odzywam się zbyt wiele, bo i po co? Wszak emocje jeszcze wiodą prym, wręcz co niektórym przydałoby się schłodzić głowy. Zwracam tylko uwagę, że to nie ładnie tak obrażać drugego - wręcz nie wolno, bo można również zostać obrażonymA na marginesie:- piszesz o zagraniu na wyeliminowanie zawodnika - na podstawie własnych doświadczeń czy tak bardziej sprzed telewizora? Pozdrawiam,Sławek Pozdrawiam,Sławekczłowieku wrzuć na luz, bo to co zaczynasz pisać to taki złośliwy perfidny cynizm. Taki w stylu Ramosa na pograniczu, niby ok, ale szpila wrzucona. Wyluzuj, też potrafię ukąsić, tylko po co. Ramos jest większym zabijaką od osławionego PEPE, otrzymał większą od niego ilość czerwonych kartek, tylko robi to inteligentniej.Ciekawe, czy jakby tak skasował Lewego, też byście go tak broniliTyle w temacie, bez odzewu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Jeżeli ktoś jest większym zabijają od Pepe to na pewno nie Ramos , a jedynie moze Roy Kean. Choć dla mnie to ten sam poziom brutalności Pepe i Roy niedowiarkom polecam Youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 człowieku wrzuć na luz, bo to co zaczynasz pisać to taki złośliwy perfidny cynizm. Taki w stylu Ramosa na pograniczu, niby ok, ale szpila wrzucona. Wyluzuj, też potrafię ukąsić, tylko po co. Ramos jest większym zabijaką od osławionego PEPE, otrzymał większą od niego ilość czerwonych kartek, tylko robi to inteligentniej.Ciekawe, czy jakby tak skasował Lewego, też byście go tak broniliTyle w temacie, bez odzewuJestem totalnie wyluzowany pewnie podobnie jaki Ty, ale z tą subtelną różnicą, że ja nie nazywam nikogo burakiem. Pół życia spędziłem na boisku i mam dość słuchania takich głupot przy całej sympatii do RM.1) Jedynym grzechem jaki popełnił Ramos (jak go w pełni usprawiedliwiam) w tym zdarzeniu to fakt, że jak już wybił piłkę Salahowi, to upadając po wzajemnej przepychance "zabrał go ze sobą" na murawę - standard pracy każdego obrońcy na świecie. Napastnik ma poczuć, że jest ktoś przy nim.2) Powiem więcej - wg. mnie Salah zszedł z boiska nie przez bark, ale przez... głowę. Ramos trzymał prawą rękę i tutaj był brzydko wyglądający upadek, a Salah zszedł z kontuzjowanym lewym barkiem. Bardziej mi to wygląda, że nie wytrzymał presji, stawki spotkania i odpuścił? Na 100% będzie gotowy na MŚ w Rosji. Ale oczywiście mogę się mylić. ps. a mój osobisty mistrz cynizmu "zalajkował" Twój post jako pierwszy Pozdrawiam,Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Jestem totalnie wyluzowany pewnie podobnie jaki Ty, ale z tą subtelną różnicą, że ja nie nazywam nikogo burakiem. Pół życia spędziłem na boisku i mam dość słuchania takich głupot przy całej sympatii do RM.1) Jedynym grzechem jaki popełnił Ramos (jak go w pełni usprawiedliwiam) w tym zdarzeniu to fakt, że jak już wybił piłkę Salahowi, to upadając po wzajemnej przepychance "zabrał go ze sobą" na murawę - standard pracy każdego obrońcy na świecie. Napastnik ma poczuć, że jest ktoś przy nim.2) Powiem więcej - wg. mnie Salah zszedł z boiska nie przez bark, ale przez... głowę. Ramos trzymał prawą rękę i tutaj był brzydko wyglądający upadek, a Salah zszedł z kontuzjowanym lewym barkiem. Bardziej mi to wygląda, że nie wytrzymał presji, stawki spotkania i odpuścił? Na 100% będzie gotowy na MŚ w Rosji. Ale oczywiście mogę się mylić. ps. a mój osobisty mistrz cynizmu "zalajkował" Twój post jako pierwszy Pozdrawiam,SławekSalah nie wytrzymał presji? Weź się ogarnij i idź na ryby. Sądząc po Twojej wypowiedzi to może i spędziłeś pół życia na boisku, ale z kosiarką w ręku. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Salah nie wytrzymał presji? Weź się ogarnij i idź na ryby. Sądząc po Twojej wypowiedzi to może i spędziłeś pół życia na boisku, ale z kosiarką w ręku.Pożyjemy, zobaczymy... . Bardzo uraziły mnie Twoje słowa, teraz będę mieć problemy w wypróżnieniem się. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Pożyjemy, zobaczymy... . Bardzo uraziły mnie Twoje słowa, teraz będę mieć problemy w wypróżnieniem się.W ramach przeprosin mogę Tobie przesłać Laxinat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 W ramach przeprosin mogę Tobie przesłać Laxinat.Nie mam doświadczeń w tym temacie, więc oprę się na Twoim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 (edytowane) 2) Powiem więcej - wg. mnie Salah zszedł z boiska nie przez bark, ale przez... głowę. Ramos trzymał prawą rękę i tutaj był brzydko wyglądający upadek, a Salah zszedł z kontuzjowanym lewym barkiem. Bardziej mi to wygląda, że nie wytrzymał presji, stawki spotkania i odpuścił? Na 100% będzie gotowy na MŚ w Rosji. Ale oczywiście mogę się mylić. Najwieksza bzdura jaka przeczytałem na tym forum , autentycznie Edytowane 30 Maja 2018 przez esoxlucius1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Wątek Real Madryt ,a co wejdę to Salah i Salah. Panowie godne uwagi to jest to, że Ronaldo 6 raz z rzędu został królem strzelców LM. Mega wyczyn , nawet świetny Leo nie może się zbliżyć, którego szczerze podziwiam.Więc otwórzcie temat biedny Sakach ,i tam debatujcie, a tu może więcej o wyśrubowanych sukcesach Realu i CR7. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Aktualnie chyba wątek: ANTY REAL zwykła walka o piłkę, Ramos wygrał pozycję i Salah go trzymał. Ramos nawet rąk nie używa i wybił piłkę https://twitter.com/1878Scotto/status/1001542672266465280 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esoxlucius1 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Wszystko sie zgadza do tego momentu na filmiku jest walka o pilke, to o czym jest dyskusja jest pozniej , mianowicie dzwignia na reke zalozona przez Ramosa ktora co nie ulega watpliwosci wykluczyla najlepszego zawodnika na boisku. Oczywiscie to nie jest tak ze Ramos biegal za Salahem i szukal okazji zeby mu bark uszkodzic , a jedynie skorzystal z nadarzajacej sie okazji, nie sadze ze intencja byla taka zeby wykluczyc go z gry a raczej zeby mu ja utrudnic , w tym wypadku zeby biegal z bolacym barkiem. A to wszystko w ramach "ślepoty" sędziów wszak Ramos na pewno sie chciał sie wykluczyć z gry czerwoną kartką. Była też tam sytuacja gdzie Ramos Kariusa łokciem uderzył , raczej był pchniety i tez to wykorzystał - taki boiskowy cwaniak ograny na boiskach miedzynarodowych korzystający z braku VARu. Ale takiego który rzeczywiście będzie działał.Nikt tu nie atakuje Realu jako takiego bo wygrali te rozgrywki dzieki doswiadczeniu w grze o najwyzsze cele, ale styl w jakim to zrobili pozostawia wiele do zyczenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 a dźwigni padając, nie używając dłoni, lewym łokciem, mając kontakt w prawą ręką przeciwnika na jego lewy bark uczył się u samego mistrza Jody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi